Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 11

Bomba: 145 šalių duomenys rodo, kad kovidų vakcinos didina su kovidais susijusių ligų ir mirčių skaičių

(Paranormal) Labiausiai prievartinė vakcinų programa pasaulio istorijoje davė siaubingų rezultatų 145 skirtingose šalyse. Šių intensyviai skiepijamų šalių duomenys rodo, kad covid vakcinos didina tiek bendrą COVID-19 atvejų skaičių milijonui gyventojų, tiek bendrą su COVID-19 susijusių mirčių skaičių. Ši statistinė depopuliacijos tendencija pasireiškė maždaug 88 % tirtų šalių. Šis susirgimų ir mirčių skaičiaus padidėjimas yra tiesioginis vakcinos diegimo priežastinio poveikio rezultatas.

Šios išvados gautos atlikus nepriklausomą analizę, pavadintą "Pasaulinė Bajeso priežastinio poveikio analizė dėl vakcinos įvedimo mirčių ir atvejų, susijusių su COVID-19, skaičiaus: Šaltiniai duomenys surinkti iš "Our World in Data", o juos analizavo Kyle'as Beattie (Kyle Beattie). Šią nepriklausomą analizę CDC, FDA ir NIH ignoruoja nuo 2021 m. spalio mėn. Dėl to šių vyriausybinių agentūrų ketinimai kasdien tampa vis aiškesni.

Įgaliojimas skiepytis nesukūrė bandos imuniteto, vietoj to sukėlė kovid-19 atvejų ir mirčių šuolį

Vakcina visuomenei buvo parduodama kaip "raktas į mūsų laisvių susigrąžinimą". Totalitarinės vyriausybės, siekdamos priversti kuo labiau paklusti šiam medicininiam eksperimentui, taikė užraktus, apribojimus, įpareigojimus ir kitas grėsmes pilietinėms laisvėms ir asmens teisėms. Farmacijos kompanijos, politikai, didžiosios technologijos ir korporacinė žiniasklaida žadėjo, kad šios naujos mRNA vakcinos sumažins ligos simptomus visoje populiacijoje ir taip sumažins su sunkiu ūminiu respiraciniu sindromu susijusių kovidų atvejų ir mirčių skaičių. Tačiau po metų, kai vakcinos buvo primestos visuomenei per neteisėtus įgaliojimus, paaiškėjo, kad yra priešingai.

Atliekant šią statistinę analizę buvo naudojamos standartinės skaičiavimo procedūros, siekiant nustatyti vakcinų skyrimo priežastinį poveikį dviem priklausomiems kintamiesiems, kurie buvo matuojami per visą covid-19 skandalo laikotarpį. Analizės rezultatai kėlė nerimą. Atlikus statistinę analizę nustatyta, kad vakcinos priežastinis poveikis covid-19 atvejams svyruoja nuo -46 % iki +12240 %, o vidutinis priežastinis poveikis yra +260,88 %. Be to, vakcinos priežastinis poveikis su covid-19 susijusioms mirtims svyruoja nuo -19 % iki +19015 %, o vidutinis priežastinis poveikis yra +463,13 %. Blogiausioje spektro pusėje - 80 % mirčių nuo COVID Jungtinėje Karalystėje 2021 m. gruodžio mėn. buvo visiškai paskiepyti žmonės.

Toks covid-19 atvejų ir mirčių skaičiaus padidėjimas įvyko net po to, kai CDC nurodė laboratorijoms naudoti PGR testus su žemesnėmis ciklo ribomis skiepytiems žmonėms. CDC netgi paragino laboratorijas nustoti pranešti apie covid-19 atvejus tarp paskiepytųjų. Tačiau covid-19 tyrimų programos, nepaisant to, buvo tęsiamos, ir covid-19 pradėjo aprašyti įvairias lengvas ir sunkias tiek skiepytų, tiek neskiepytų žmonių ligas, o populiacijoje atsirado įvairių variantų.

Savo įgaliojimais ir melagingais pasakojimais vyriausybės nuolat pažeidinėja Niurnbergo kodeksą, sukeldamos DEMOKIDĄ (DEMOCIDE).

Nors skiepijimų aprėptis yra pakankama, kad pasireikštų bandos imunitetas (jei vakcinos neutralizuotų grėsmę), "visiškai paskiepyti" ir "pastiprinti" žmonės ir toliau kenčia nuo sustiprėjusių kvėpavimo takų ligų, širdies ir kraujagyslių problemų ir kitų vakcinų sukeltų pažeidimų. JAV dėl kovid-19 vakcinų 38 % padaugėjo atvejų (milijonui gyventojų) ir 31 % padaugėjo mirčių, susijusių su kovid-19 (milijonui gyventojų). Vyriausybės primetė gyventojams melagingą pasakojimą apie vakcinas, ne kartą pažeisdamos Niurnbergo kodeksą ir priversdamos šeimas visoje šalyje vykdyti democidą.

Kadangi šis medicininis eksperimentas ir toliau žlunga, totalitarinės vyriausybės ir toliau naudojasi įsakymais ir grasinimais, kad nubaustų tuos žmones, kurie atsisako sutikti su MELU, prievarta, imuniteto nusilpimu, širdies ir kraujagyslių sistemos pažeidimais ir potencialia MIRTIMI. Užuot primetę visuomenei farmacinį pasakojimą, politikos formuotojai turi objektyviai pažvelgti į šaltus duomenis ir įspėti visuomenę apie pražūtingus pirmųjų trijų kovid-19 vakcinos eksperimento etapų padarinius.

sveikata, medicina, depopuliacija, Kovid-19 pandemija, genocidas

Šaltiniai:

SteveKirsch.substack.com

Vectornews.github.io

DailyExpose.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.09.2019 laikas 15:18 Receptai – Patiekalai Šokolado ir kokosų pyragaičiai
Karštoje vandens vonelėje ištirpdykite 100 g. šokolado su sviestu. Į tirpinį suberkite kavos miltelius, cukrų, įmuškite po vieną kiaušinį ir maišykite. Palengva berkite ir likusius produktus: druską, kakavos miltelius, miltus, van...

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau