Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pomirtinis Gyvenimas » 2022 » Sausio » 17

Į šį pasaulį mes ateiname 7 kartus. Kurį gyvenimą gyvenate jūs?

Ar tikite gyvenimu po mirties? Ar tikite paskirtimi, kurią įgyja kiekvienas žmogus? Tuo, kad į šį pasaulį ateiname ne be priežasties? Tada, „Meaww“ teigimu, jums reikia sužinoti daugiau apie tikslus, kuriuos mums iškelia gyvenimas kiekvienąkart persikūnijant!

Ezoterikai tvirtina, kad kiekvieno mūsų siela išgyvena 7 persikūnijimus ir kiekviename jų mes atliekame tam tikrą vaidmenį.

Perskaitykite ir išsiaiškinkite, kurį iš savo gyvenimų šiuo metu gyvenate jūs.

1. Kūdikis

Manoma, kad tai yra pirmasis jūsų gimimas. Jūsų siela mato šį pasaulį pirmą kartą, viskas atrodo nauja ir nepažįstama. Šiuo etapu žmonės dar neatrado savęs ir savo paskirties. Visos jų pastangos yra nesėkmingos, planai neįvykdomi.

Esate panašus į kūdikį, kuriam aplinkinis pasaulis meta iššūkį nuo pirmųjų gyvenimo dienų. Tai labai sudėtingas etapas. Jeigu jaučiate, kad jums nieko neišeina, viskas ne taip, kaip turėtų būti, gali būti, kad esate šioje užuomazgų būsenoje.

Bet neturite pasiduoti. Šis laikas puikiai tinka įsižiūrėti į pasaulį, pradėti jį suprasti, paruošti save kitam etapui.

2. Mokinys

Antrą kartą gimstame kaip mokiniai. Šiuo atveju siela jau nebebijo pasaulio, netgi išmoko jį suprasti. Šiame gyvenime verta kažko mokytis, pavyzdžiui, suprasti žmones, jų jausmus, save.

Šiame persikūnijime jūsų siela mokosi naujų dalykų, įgyja patirties.

Leiskite laiką ieškodami atsakymų į klausimus: kuo vadovaujasi žmonės, kokios yra jų poelgių priežastys, kaip geriau su jais bendrauti. Jūs sužinosite daug įdomybių ne tik apie kitus, bet ir apie save.

Pasiruoškite, kad kai kurie klausimai jums itin rūpės. Šiuo etapu jūs neieškote sėkmės ir šlovės, jūsų gyvenimas turi būti skirtas mokslams ir pasiruošimui kitam etapui.

3. Tyrėjas

Tai jūsų trečiasis gyvenimas, arba antrasis persikūnijimas. Dabar, kai jūsų siela suprato, ko tikėtis iš gyvenimo ir ko jums reikia išmokti, atėjo laikas tyrinėti aplinkinį pasaulį. Jus žavi naujos idėjos, naujos mintys, naujos vietos ir daug kitų dalykų.

Ar jaučiate didžiulį norą tyrinėti naujas vietas? Esate tikri, kad pasaulyje yra daug neištirtų dalykų, to, ką reikia išvysti ir pajusti? Tada, tikriausiai, jūs gyvenate savo trečiąjį gyvenimą. Jūsų siela ieško unikalių patirčių, situacijų, kuriose gali panaudoti savo praeitame gyvenime įgytas žinias.

Šis gyvenimas įdomus tuo, kad esate kupini vaikiško smalsumo, bet ieškodami naujų potyrių vadovaujatės iš anksto paruoštu planu.

4. Meilužis

Šiame gyvenime sutiksite savo meilę. Jūsų siela daug išgyveno ir matė, dabar ji ieško tikros meilės. Žinoma, kituose gyvenimuose taip pat neliksite be partnerio, bet tikroji meilė (kaip mes ją įsivaizduojame) atsiras būtent šiame gyvenime.

Jūs jau supratote, kas esate, kitas žingsnis – susirasti tinkamą žmogų.

Ar esate patenkinti savo gyvenimu, bet jums kažko trūksta? Vienintelis dalykas, kuris gali suteikti jums laimę, yra meilė? Jeigu į šiuos klausimus atsakėte teigiamai, greičiausiai gyvenate savo ketvirtąjį gyvenimą.

Tikrosios meilės paieškos reikalauja laiko ir jėgų, bet kai ji atsiras – liks su jumis visiems laikams. Jūsų partneris greičiausiai taip pat persikūnijo trečiąjį kartą ir susitikimas su juo – jo apdovanojimas už ankstesniuose gyvenimuose įgytas patirtis ir žinias.

5. Sėkmingas žmogus

Penktasis gyvenimas, arba ketvirtasis persikūnijimas, – laikas rinkti akmenis. Viskas, ką jūs sužinojote, patyrėte ir suradote, bus panaudota sėkmei pasiekti. Jūsų siela pasiruošusi įveikti visus sunkumus. Viskas, ko jus išmokė gyvenimas, pravers šiame kelyje.

Ar jaučiate, kad esate per vieną žingsnį nuo sėkmės? Esate tikri, kad tuoj gausite savęs vertą pašaukimą? Jaučiate, kad tai tik laiko klausimas?

Tada jūs vienareikšmiškai gyvenate savo penktąjį gyvenimą. Nesijaudinkite, kad dar nepasiekėte savo tikslo. Viskam savas laikas. Jis būtinai ateis.

6. Duodantysis

Jūs daug sužinojote ir įgijote didžiulės patirties praeituose gyvenimuose. Atėjo laikas grąžinti gyvenimo skolas, susimąstyti dėl pagalbos kitiems (tiems, kurie dar nepasiekė jūsų lygio). Norite parodyti žmonėms, kuria kryptimi jiems geriausiai judėti ir kaip tai daryti.

Pasiaukojimas – svarbiausia savybė, kurią turite auklėti savyje šiame gyvenime.

Ar jaučiate norą kažką daryti dėl kitų? Bandote suteikti pagalbą tiems, kuriems jos labiausiai reikia? Į pirmą vietą keliate žmonių, kuriems reikia rūpesčio ir globos, poreikius? Tada jūs tikrai gyvenate šeštąjį gyvenimą.

Jūsų siela yra pasirengusi dalytis tuo, ką įgijo praeituose gyvenimuose. Šiuo etapu mokysite kitus, padėsite jiems, dovanosite savo energiją ir žinias. Mainais jausite absoliutų pasitenkinimą ir laimę.

7. Aukščiau už kitus

Tai septintasis, t. y. paskutinis, jūsų gyvenimas. Jis iškels jūs į nepasiekiamas aukštumas. Visi gyvenimiški sunkumai, problemos, rūpesčiai atrodys neverti dėmesio.

Gyvenime ieškosite kažko svarbesnio nei sėkmė ir turtai.

Ar norite atitrūkti nuo pasaulio šurmulio? Išeiti už įprasto vidutinio žmogaus gyvenimo rėmų? Jaučiate, kad turite svarbesnę paskirtį ir tikslą?

Reiškia jūs gyvenate septintąjį gyvenimą. Jus kankina tikrų žinių troškulys, būtent jis priverčia jus atsiskirti, pasitraukti iš triukšmingo pasaulio. Jūs ruošiatės pereiti į aukštesnįjį pasaulį, susijungti su Visata.

Šaltinis: http://vmarkus.lt/

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Sveiki, qal 7 qal ir ne ,kiek qyvenimu reikia nuqyventi jei nesi studijaves SV RASTO ,kad pats suvoktum ,joq nereikia METYTI KIAULEMS PERLU ,kad uz qera sio pasaulio vaikai atsidekoja kuo turtinqi,atrodo KRISTUS ismintinqai elqes palikes tautiecius, NES GIME EITI NUO DIEVO IR EIS...,manyciau i ZEME qryztame iki tampame tinkami pramatytai misijai...
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 13:20 Receptai – Patiekalai Nostalgija. Labai paprastas skanių vaflių receptas
Sugrįžimas į vaikystę, kam mama kepė tokius vaflius. Gaminame. Vafliai. Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų. Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų....

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui

Nusilpus regėjimui liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui, receptai nusilpus regėjimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau