Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 29

Laidojimo paslaugų teikėjas skiepytų asmenų kūnuose rado keistų guminių kraujo krešulių

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Ričardas Hiršmanas (Richard Hirschman), sertifikuotas balzamuotojas ir laidojimo direktorius, padarė šokiruojantį atskleidimą, kuris gali padėti suintensyvinti pasaulinį raginimą liautis švirkšti žmonėms vakciną nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19).

Trečiadienį, sausio 26 d., duodamas interviu daktarei Džeinei Rubi (Dr. Jane Ruby) "Rumble" kanalo laidoje "Dr. Jane Ruby Show", Hiršmanas pasidalijo, kad jis matė "nenatūralius kraujo krešulių derinius su keistomis pluoštinėmis medžiagomis", kurie visiškai užpildė kraujagyslių sistemą ir visiškai užkimšo mirusiųjų arterijas ir venas.

"Nežinau, kaip kas nors gali gyventi su kažkuo panašiu savo viduje", - sakė jis ir pridūrė, kad per daugiau nei 20 metų praktikos iki praėjusių metų nieko panašaus į tuos guminius kraujo krešulius nebuvo matęs.

Tai nėra paprasti kraujo krešuliai, sakė Hiršmanas. Jie sudaryti iš ilgų, virvinių, baltų, elastingų struktūrų, kurias jis gali nuplauti po vandeniu.

"Paprastai kraujo krešulys būna lygus. Tai kraujas, kuris yra sukrešėjęs kartu, bet kai jį suspaudžiate, paliečiate ar bandote paimti, jis paprastai suyra. Galite beveik suspausti tarp pirštų ir beveik vėl paversti jį krauju. Tačiau ši balta pluoštinė medžiaga yra gana stipri, ji visai nėra silpna, - sakė jis.

Pasak Hiršmano, nenatūralios kraujo krešulių kombinacijos pradėjo atsirasti praėjus maždaug šešiems mėnesiams po vakcinos išplatinimo - tai jam atrodo logiška, nes jis sakė, kad "negali įsivaizduoti, jog kažkas panašaus įvyktų per naktį".

"Tai, ką pastebėjau, yra tai, kad daugybė kūnų buvo labai perpildyti. Galėjau tiesiog pakelti koliažus (mėginius), viena ranka patrinti kraują, balta medžiaga laikosi stipriai. Ji neištirpsta. Ją galima sulaužyti, bet ji tampri. Ir aš pagalvojau, kad gal žinai, kad kažkas negerai. Susisiekiau su savo kolegomis, ir jie visi mato tą patį. Niekam iš mano pažįstamų tai nėra normalu.

Hiršmanas sakė, kad jis tai mato daugiau nei 70 proc. kūnų, kuriuos balzamuoja šiomis dienomis.

Kraujo krešulius greičiausiai sukelia COVID-19 vakcinos

Nors jis negali būti tikras, kad visi jie buvo skiepyti, Hiršmanas papasakojo apie atvejį, kai yra įrodymų, kad asmuo, kurį jis balzamavo su tais krešuliais, buvo skiepytas. "Jo piniginė buvo su savimi, o tai yra mano darbo dalis. Patikrinau asmeninius daiktus ir radau, kad jis yra paskiepytas". (Susiję su: "Nuo skiepų iki krešulių: daug medicininių įrodymų apie COVID vakcinos sukeltus kraujo krešulius).

To asmens mirties priežastis buvo nurodyta kaip miokardo infarktas arba širdies smūgis.

"Jei tai sukėlė vakcina, o man nuojauta sako, kad taip ir yra, - negaliu to įrodyti, - bet jei tai sukėlė vakcina, įsivaizduokite, kiek žmonių mirs ateityje. Nes žmonės negali gyventi, kai jų kraujagyslėse plaukioja tokia medžiaga, ir nuostabu, kiek daug žmonių pastaruoju metu miršta nuo širdies priepuolių ir insulto", - sakė jis Ruby.

"Jei vienas iš šių mažų skaidulinių audinių pateks į smegenis, juos ištiks insultas. Jei jis pateks į širdį, ištiks infarktas. Nenoriu būti blogų naujienų nešėjas, bet kartu žmonės turi tai žinoti. Jei tai sukelia vakcina, turime ją sustabdyti. Kad ir kas tai būtų, jei išsiaiškinsime, kas tai yra, galbūt rasime būdą, kaip ištirpdyti šiuos dalykus ir padėti išgelbėti žmonių gyvybes."

Jau plačiai žinoma, kad COVID-19 vakcinos gali sukelti rimtą šalutinį poveikį, susijusį su kraujo krešuliais organizme, dėl to kai kuriose šalyse laikinai sustabdytas tam tikrų vakcinų vartojimas. Su vakcinomis susiję kraujo krešuliai venose susidarė įvairiose kūno vietose, pavyzdžiui, smegenyse, šlaunyje ir blauzdoje. (Įdomu: Laidotuvių direktorius Jungtinėje Karalystėje atskleidė, kad niekada nemačiau tiek daug mirčių.)

Kai kuriais atvejais kraujo krešuliai sisteminiu būdu gali nukeliauti į plaučių kraujagyslę, sukeldami kraujo krešulius, vadinamus plaučių embolija.  Kraujo krešulių arba trombozės priežastis daugiausia susijusi su imuninės sistemos, veikiančios prieš trombocitus, suaktyvėjimu, dėl kurio kraujyje sumažėja trombocitų kiekis ir organizme susidaro nepageidaujamų kraujo krešulių.

Hiršmanas teigė, kad daugumos jo rastų kūnų su tomis keistomis pluoštinėmis medžiagomis mirties priežastis buvo širdies priepuolis ir insultas, o ne kraujo krešulys. Tačiau jis pažymėjo, kad tokius vertinimus atliekantys gydytojai nemato to, ką mato jis ir jo kolegos balzamuotojų ir laidojimo paslaugų teikėjai.

Jis pirmasis prabilo ir atskleidė, ką matė pastaruosius kelis mėnesius. "Tikiuosi, kad mano srityje apie tai prabils daugiau žmonių", - sakė Hiršmanas.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą ir sužinokite daugiau apie Ričardo Hiršmano atskleistus faktus.

Šaltiniai

USSANews.com

BangkokHeartHospital.com

Brighteon.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.09.2018 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karpų
Karpos liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karpų, karpos, karpų gydymas, receptas karpoms, vaistažolės karpoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 12:17 Receptai – Patiekalai Gardūs keksiukai su šokoladu ir aguonomis

Gardžių keksiukų receptas su šokoladu ir aguonomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:01 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu

Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išm...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau