Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Vasario » 9

Trys būdai suprasti, kad moteris meluoja

Žodžiai gali meluoti, jausmai – ne. Už idealaus fasado nesunkiai gali pasislėpti šaltis ir ledas. Tušti namai, kuriuose tavęs niekas nelaukia ir nepalaikys.

Pasitaiko situacijų, kai moteriai santykių nereikia ir ji dėl kokių nors priežasčių meluoja savo partneriui. Pavyzdžiui, jai reikia pinigų arba surado geresnį variantą ir bijo išeiti, arba jai reikia kur nors gyventi, jeigu ji iš kito miesto ar šalies…

Kūno kalba nesutampa su žodžiais

Pats pirmas nenuoširdumo požymis – žodžių ir emocijų nesutapimas. Vyrams gali būti sunku atskirti moterų išgyvenimų subtilybes, tačiau kūno kalbą iššifruoti lengviau, ir ji niekada nemeluoja. Tai bazinė melo atpažinimo specialistų aksioma.

Nesigilindamas į specialistų teorijas, pateiksiu kelis „buitinius“ pavyzdžius:

  • Ji taria jums komplimentus, žavisi jumis – bet neapkabina, nepabučiuoja ir neprisiliečia;

  • Bendraujate kompanijoje su ja ir dar kuo nors – ji laikosi atokiai nuo jūsų arba neleidžia savęs apkabinti, liesti;

  • Esama vos pastebimų „mikro judesių“: trūkteli pečiais, patraukia galvą, nusisuka visu kūnu ir taip toliau – kai bandai ją paliesti. Arba ji leidžia tai daryti, tačiau įsitempia.

Ji nemėgsta netikėtų klausimų

Sąžiningas žmogus neturi ko slėpti, tiesa? Ir taip ir ne. Viena vertus, niekam nepatinka, kai be leidimo braunamasi į sielą ir bandoma kapstytis pernelyg asmeniškuose momentuose. Tai gali būti, pavyzdžiui, nemalonūs prisiminimai apie sunkius įvykius ar gėdingos akimirkos iš praeities, ypač susijusios su santykiais.

Kita vertus, jei ramiai paklausi moters apie tai, kas jus jaudina (požiūris į pinigus ar darbą, buvusieji vyrai ir pan.), sąžininga moteris ramiai pasakys „žinai, man tai sudėtinga tema, gal kol kas ją atidėkime?“

Nesąžininga ar piktavališka moteris įsitemps ir reaguos su neadekvačia agresija:

  • Kas čia per klausimas?

  • Kodėl tu vėl lendi prie manęs su šia tema?

  • Koks tavo reikalas?

  • Daugiau nebeturi apie ką kalbėti?

Nejaučiate šilumos

Net jei moteris įgudusi apgaudinėti ir išmoko sinchronizuoti kūno kalbą su tuo, ką šneka, net jeigu ji iš anksto pasiruošė atsakymus į visus tikėtinus klausimus… yra dar vienas kriterijus, kuris jūsų neapgaus.

Su šia moterimi jautiesi blogai. Jūs nejaučiate jos šilumos.

  • Net jeigu ji jus apkabina ir bučiuoja (ir dar kai ką daugiau padaro) – visame tame nėra širdies, viskas primena mechaninius judesius;

  • Jūs nematote jos rūpesčio ir noro jus palaikyti, padaryti ką nors malonaus;

  • Bendraujant stipriai jaučiate, kad kažkas negerai, ji kažko iki galo nepasako, net jei nėra objektyvių priežasčių daryti tokiai išvadai.

Sąžininga moteris yra šilta ir maloni. Galbūt jums su ja išties ne pakeliui, tačiau labai aiškiai matosi, jog ji nori, kad viskas baigtųsi kuo geriau, ir stengiasi, jog taip atsitiktų.

Žodžiai gali meluoti, jausmai – ne. Už idealaus fasado nesunkiai galima paslėpti šaltį ir ledą, tuščius namus, kuriuose jūsų niekas nelaukia ir nepalaiko.

Šaltinis

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.12.2017 laikas 15:58 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (šunobelės, mėtų)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šunobelės šaknų, mėtų lapų, dilgėlių lapų, ajero šaknų.

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Drėgnas šokoladinis pyragas “negriukas”!
Gardaus šokoladinio pyrago gamyba ir receptas. Drėgnas pyragas “negriukas”! Gardaus šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

10.01.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis kaštonais
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Paprastasis kaštonas liaudies medicinoje, kaštonais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau