Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 19

Bombinis tyrimas patvirtina ryšį tarp 5G belaidžio ryšio poveikio ir COVID ligos

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Žurnale "Journal of Clinical and Translational Research" paskelbtame naujame tyrime pabrėžiamas ryšys tarp Wuhan koronaviruso (Covid-19) simptomų ir 5G bevielio ryšio spinduliuotės.

Nors daug dėmesio buvo skiriama pačiam virusui, straipsnyje nagrinėjamas aplinkos poveikis, kuris paaštrina ligą, įskaitant mobiliojo ryšio bokštų skleidžiamą radijo dažnį.

"Atsižvelgdami į visoms ligoms taikomą epidemiologinę triadą (veiksnys-šeimininkas-aplinka), ištyrėme galimą aplinkos veiksnį, susijusį su COVID-19 pandemija: aplinkos radijo dažnių spinduliuotę, kurią skleidžia belaidžio ryšio sistemos, įskaitant mikrobangas ir milimetrines bangas", - aiškinama dokumente.

"SARS-CoV-2 virusas, sukėlęs COVID-19 pandemiją, pasirodė Vuchane (Kinija) netrukus po to, kai mieste buvo įdiegta (penktosios kartos [5G] belaidžio ryšio spinduliuotė [WCR]), ir greitai išplito visame pasaulyje, iš pradžių parodydamas statistinę koreliaciją su tarptautinėmis bendruomenėmis, kuriose neseniai buvo įdiegti 5G tinklai."

Du tyrimo autoriai Beverly Rubik (Beverly Rubik) ir Robertas R. Brownas (Robert R. Brown) išnagrinėjo recenzuojamą mokslinę literatūrą apie žalingą WCR biologinį poveikį. Jie nustatė keletą mechanizmų, kuriais WCR, kaip toksiškas aplinkos kofaktorius, galėjo prisidėti prie Fauci gripo plandemijos. (Susiję: Įrodymai rodo, kad 5G taip pat naikina laukinę gamtą).

Peržengdami biofizikos ir patofiziologijos disciplinų ribas, duetas pateikė šiuos įrodymus, rodančius, kad 5G poveikis:

- sukelia morfologinius eritrocitų pokyčius, įskaitant echinocitų ir rutuliukų susidarymą, kurie gali prisidėti prie hiperkoaguliacijos

- Blogina mikrocirkuliaciją ir mažina eritrocitų bei hemoglobino kiekį, dėl to didėja hipoksija

- Stiprina imuninės sistemos disfunkciją, įskaitant imunosupresiją, autoimunitetą ir hiperuždegimą

- didina ląstelių oksidacinį stresą ir laisvųjų radikalų gamybą, dėl to pažeidžiamos kraujagyslės ir organai

- Didina viduląstelinio Ca2+ (kalcio jonų) kiekį, būtiną virusų patekimui į organizmą, replikacijai ir išsiskyrimui, taip pat skatina prouždegiminius procesus

- Stiprina širdies aritmiją ir širdies veiklos sutrikimus

Ar 5G poveikis sukelia tikrai sunkų kovidą?

Ne tik 5G, bet ir žemo lygio WCR iš įvairių įrenginių, įskaitant vietinių tinklų sistemas, Wi-Fi (oficialiai IEEE 802.11b tiesioginės sekos protokolas; IEEE, Elektros ir elektronikos inžinierių institutas) ir net pačių mobiliųjų telefonų, sukelia vidinį toksiškumą ir ląstelių pažeidimus.

Mokslinėje literatūroje taip pat aprašytas nešiluminis biologinis poveikis, t. y. galios tankis, sukeliantis audinių įkaitimą, dėl labai mažo WCR poveikio, kai galios tankis yra mažesnis už Tarptautinės apsaugos nuo nejonizuojančiosios spinduliuotės komisijos (ICNIRP) poveikio rekomendacijas.

"Nustatyta, kad žemo lygio WCR veikia organizmą visais lygmenimis - nuo molekulinio iki ląstelinio, fiziologinio, elgsenos ir psichologinio", - aiškinama tyrime.

"Be to, įrodyta, kad jis sukelia sisteminį žalingą poveikį sveikatai, įskaitant padidėjusią vėžio riziką, endokrininius pokyčius, padidėjusią laisvųjų radikalų gamybą, deoksiribonukleorūgšties (DNR) pažeidimus, reprodukcinės sistemos pokyčius, mokymosi ir atminties defektus bei neurologinius sutrikimus."

Nors pati Žemė visada skleidė žemo lygio natūralius radijo dažnius fone, jie yra tokie maži, kad mūsų organizmas į juos neigiamai nereaguoja. Kitaip yra su dirbtiniais radijo dažniais, kuriuos skleidžia kasdieniniame gyvenime vis labiau plintantis WCR.

(Daugiau skaitykite: Štai šimtai tyrimų, įrodančių, kad COVID-19 skiepai kenkia)

Įdomu tai, kad kovidozės progresavimas, kalbant apie sunkias ligas, labai panašus į neigiamą poveikį, kurį sukelia 5G poveikis. Tai kraujo pokyčiai, oksidacinis stresas, imuninės sistemos sutrikimas ir suaktyvėjimas, padidėjęs viduląstelinio kalcio kiekis ir poveikis širdžiai.

"Pavyzdžiui, kraujo krešėjimo ir uždegimo mechanizmai sutampa, o oksidacinis stresas susijęs su eritrocitų morfologiniais pokyčiais, taip pat su hiperkoaguliacija, uždegimu ir organų pažeidimu", - aiškinama tyrime.

"COVID-19 ir WCR poveikio patobiologija iš esmės sutampa. Čia pateikti įrodymai rodo, kad mechanizmai, susiję su COVID-19 klinikiniu progresavimu, remiantis eksperimentiniais duomenimis, taip pat gali susidaryti dėl WCR poveikio. Todėl siūlome nustatyti ryšį tarp WCR poveikio, kurį sukelia belaidžių prietaisų neigiamas biologinis poveikis, ir COVID-19."

Daugiau susijusių naujienų apie pražūtingą 5G spinduliuotės poveikio poveikį rasite svetainėje 5Galert.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

ncbi.nlm.nih.gov

Citizens.news

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai menstruacijų negalavimų gydymui

Menstruacijos (mėnesinės) liaudies medicinoje, Menstruacijos (mėnesinės), receptai nuo menstruacijos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 20:58 Receptai – Patiekalai Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį!

Mėsos pyrago receptas. Pats skaniausias m4so pyragas. Labai greitas paruošimas, kai neturime laiko.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau