Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Kovo » 14

Liaudies medicina. Kvėpavimo organų ligos: bronchinė astma

Liaudies medicinos receptai:

(Žinoma, pirma pasitarkite su gydytoju, dėl ligos nustatymo)

● Natūralus bronchinė astmos gydymas: gerti žemuogių sultis arba užpilą. Sultis spaudžiamos iš 4-8 valgomųjų šaukštu žemuogių, vartojamos prieš valgį. Užpilas: 2 valgomuosius šaukštus žemuogių lapų užplikyti 2 stiklinėmis verdančio vandens, palaukti 0,5-1 val. ir perkošti. Vartoti po 1 valgomąjį šaukštą kas 2 val.

● Išplauti ir nuskusti 400 g imbiero, sutrinti, patalpinti į butelį ir užpilti spiritu. Laikyti šiltoje vietoje arba saulėje 14 dienų, laikas nuo laiko pakratant, kol įgaus geltoną spalvą. Perkošti, išspausti ir palaukti kol nusistovės. Gerti po 1 arbatinį šaukštelį 2 kartus per dieną. Labai geras vaistas.

● Bronchinės astmos gydymas namuose: po lygiai sumaišyti debesylo šaknis, raktažolės šaknis ir šalpusnio lapus, visa tai susmulkinti. 2 arbatinius šaukštelius mišinio užplikyti stikline verdančio vandens, virinti ant silpnos ugnies 5 min., palaukti kol atvės ir perkošti. Gerti gurkšniais visos dienos metu.

● Sumaišyti po 30 g pušų pumpurų, gysločio ir šalpusnio lapų, juos susmulkinti. 4 arbatinius šaukštelius mišinio užpilti stikline vandens, palaukti 2 val. ir išvirti. Išgerti per 3 kartus.

● Sumaišyti po 25 g juoduogio šeivamedžio žiedų, saulašarės žolės, gysločio lapų ir trispalvės našlaitės žolės. 4 pilnus arbatinius šaukštelius mišinio užpilti stikline šalto vandens, virinti 5 min., palaukti kol atauš ir perkošti. Gerti po 1/3 stiklinės 3 kartus per dieną.

● Išplauti šaltame vandenyje 150 g krienų, sutarkuoti ir ipilti į juos dviejų citrinų sultis. Kruopščiai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą. Vartoti: vaikams – po 0,5 arbatinio šaukštelio, suaugusiems – po 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną ir prieš priepuolius. Gydytis iki sveikatos būklės pagerėjimo.

● Rekomenduojama po lygiai sumaišyti tarkuotą krieną ir medų. Vartoti po 1 arbatinį šaukštelį ryte ir vakare.

● Sumaišyti po 10 g čiobrelio žolės, šalpusnio lapų, trispalvės našlaitės žolės, didžiojo debesylo šaknų ir anyžių vaisių. 4 valgomuosius šaukštus mišinio užpilti stikline šalto vandens, virinti ant silpnos ugnies 5 min., atvėsinti ir perkošti. Išgerti per 3 karus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 07:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blynai su traškia plutele

Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite ju...

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai

Plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai, receptai plaukams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui
Vidurių pūtimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui, receptai nuo vidurių pūtimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau