Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Kovo » 17

Nustatyta, kad lavinos auka - 58 metų Rapid City gyventojas iš Vajomingo

Karbono apygardos šerifo biuras (CCSO) nustatė, kad šeštadienį Siera Madrės kalnuose sniego motociklu važinėdamasis lavina žuvo 58 metų Johnas P. LaFramboise'as iš Rapid Sičio (Pietų Dakota).

LaFramboise'as ir dar vienas vyras šeštadienį važinėjosi sniego motociklais netoli Hog parko, kai užgriuvo lavina. CCSO teigė, kad šeštadienį apie 13.00 val. kitas sniego motociklininkas pranešė, kad bandė daryti LaFramboise'ui dirbtinį kvėpavimą, tačiau nepavyko užčiuopti pulso ir pastebėjo, kad jis nekvėpuoja.

CCSO šerifo pavaduotojas Patrickas Pattersonas atsiliepė į iškvietimą ir į pagalbą pasitelkė paieškos ir gelbėjimo padalinius iš Saratogos, Ryano parko ir Enkampmento. Saratogos komanda buvo paprašyta suteikti sniego motociklą.

Keturi paieškos ir gelbėjimo komandos nariai keliavo sniego motociklais, o trys nariai - sniego motociklais. Iš pradžių komandai nepavyko tiksliai nustatyti dingusios grupės buvimo vietos, todėl motociklininkai sniego motociklais žvalgė vietovę, bandydami surasti du vyrus, o sniego motociklas stovėjo viduryje.

Pattersonas paprašė "Classic Air" pagalbos, kad ši paskraidytų virš vietovės ir įvertintų, kaip paieškos ir gelbėjimo komanda galėtų pasiekti dingusią grupę.

"Classic Air" įgula iš Rawlinso išskrido apie 16.30 val. ir į įvykio vietą atvyko apie 17.00 val., po to sugebėjo surasti dingusius sniego motociklininkus ir pas juos išsiuntė du paieškos ir gelbėjimo komandos narius.

Du sniego motociklais važiuojantys paieškos ir gelbėjimo komandos nariai dingusius žmones surado apie 17.30 val.

"Dėl oro sąlygų ir artėjančios nakties buvo nuspręsta išvežti išgyvenusį Rory Simonsoną ir kitą dieną grįžti pasiimti R. LaFramboise'ą", - sakė CCSO.

Pasak CCSO, paieškos grupė saugiai grįžo į inkaravietę ir buvo sudarytas planas susitikti sekmadienio rytą 8.00 val., kad pabandytų susigrąžinti LaFramboise'ą ir jo įrangą. 13 žmonių paieškos grupė susirinko sekmadienio rytą 8 val. ir išvyko į paieškas, o į lavinos vietą atvyko apie 9.38 val.

Grupė į stovyklavietę grįžo sekmadienį 11.13 val. LaFramboise'o palaikai buvo perduoti koroneriui. Komanda taip pat surado ir grąžino kito motociklininko sniego motociklą bei įrangą.

"Norėtume pareikšti nuoširdžiausią užuojautą J. LaFramboise'o šeimai ir draugams", - sakė CCSO.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

21.07.2018 laikas 09:32 Receptai – Patiekalai Džiovintos dilgėlių sėklos
Liaudies medicinoje naudojamos visos dilgėlės dalys: lapai, stiebai, šaknys, sėklos. Dilgėlių sėklos turi adaptogeninių savybių, padeda susidoroti su stresu, nuovargiu, endokrininių ligų problemomis, impotencija, skausmu inkstuos...

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, profilaktikai
Katarakta liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, kataraktos gydymas, receptai kataraktai, profilaktikai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau