Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 19

Rusija patvirtino, kad Ukrainoje naudoja hipergarsines raketas

(Trumpai pasaulyje) Rusija pranešė, kad per tris savaites trukusią invaziją į Ukrainą pirmą kartą paleido hipergarsinę balistinę raketą "oras-oras-žemė" ir sunaikino ginklų bunkerį pietvakariniame šalies regione, skelbia "Bloomberg". 

Rusijos gynybos ministerijos atstovas spaudai Igoris Konašenkovas per kasdienį brifingą sakė, kad hipergarsinė raketa Kh-47M2 "Kinzhal" (dar vadinama "dagiu") penktadienį pataikė į požeminį sandėlį, kuriame buvo raketos ir šaudmenys, Ivano-Frankivsko srities Deliatyno kaime. 

Ukraina nepranešė apie jokį Rusijos išpuolį prieš karinį objektą naktį ir iš karto nekomentavo Rusijos teiginių. Socialinėje žiniasklaidoje taip pat neminimi sprogimai, nors smūgis į "didelį požeminį" amunicijos sandėlį būtų garsus.

Jei "Kinzhal" iš tiesų buvo panaudota, tai būtų pirmas toks hipergarsinės raketos panaudojimas - ji skrieja 10 machų greičiu (arba apie 7 672 km/h) nenuspėjama skrydžio trajektorija, todėl pažangiausiems priešraketinės gynybos skydams jos beveik neįmanoma numušti. 

Štai nepatvirtinta filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota, kas galėtų būti "Kinzhal".

Kam įdomu visą straipsnį skaitykite angliškai - (Pasaulio naujienos kitaip... tikri faktai, nuorodos, analitika, nuomonės)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.08.2019 laikas 12:10 Receptai – Patiekalai Vištienos ir moliūgo kotletai

Gaminame namuose. Vištienos ir moliūgo kotletai. Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir pjaustome nedideliais gabaliukais. Moliūgo odelę nulupame, minkštimą taip pat pjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus nulupame ...

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 21:24 Receptai – Patiekalai Pyragas kuris tiesiog tirpsta burnoje!
Labai skanus. Tiesiog tirpsta burnoje. Pyragą galima gaminti su uogomis ir vaisiais. Žemiau, išsamus skanaus pyrago paruošimas. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:33 Receptai – Patiekalai Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai
Gaminame. Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau