Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 20

Kinija įspėja, kad Vakarų "skandalingos" sankcijos stumia branduolinius ginklus turinčią Rusiją "į kampą"

(Trumpai pasaulyje) Šeštadienį aukštas Kinijos vyriausybės pareigūnas pasipiktino Vakarų sankcijomis Rusijai po invazijos į Ukrainą, o toli siekiančias baudžiamąsias priemones, kurios taip pat pasitarnavo griežtai Maskvos izoliacijai, pavadino vis labiau "piktinančiomis". 

"Sankcijos Rusijai darosi vis labiau piktinančios", - sakė užsienio reikalų viceministras Le Jučengas saugumo forume Pekine, praneša "Reuters".

Griežtai užsiminęs, kad sankcijos tik pakenks paprastiems Rusijos piliečiams, jis apibūdino, kad Vakarai, atimdami iš žmonių jų užsienyje esantį turtą, galiausiai "be jokios priežasties". 

"Istorija ne kartą įrodė, kad sankcijos negali išspręsti problemų. Sankcijos tik pakenks paprastiems žmonėms, paveiks ekonominę ir finansų sistemą... ir pablogins pasaulio ekonomiką".

Jis taip pat užsiminė, kad JAV ir ES sankcijos galiausiai tik paaštrins situaciją, kaip toliau rašo "Reuters", jis...

pripažino Maskvos požiūrį į NATO, sakydamas, kad aljansas neturėtų toliau plėstis į rytus, priversdamas tokią branduolinę galybę kaip Rusija "spausti į kampą".

Neįprastai tiesmuka Kinijos reakcija (atsižvelgiant į tai, kad iki šiol Pekinas nelabai noriai palaikė kurią nors pusę, išskyrus raginimus plėsti NATO) į aštrėjančią Ukrainos krizę buvo paskelbta tą pačią dieną, kai Ukrainos prezidento V. Zelenskio (Zelensky) biuras viešame pareiškime viešai paragino Pekiną pasisakyti ir pasmerkti "Rusijos barbarizmą". 

Prezidento padėjėjas Michailas Podoliakas (Mikhailo Podolyak) "Twitter" pareiškime tvirtino, kad "Kinija gali būti svarbus pasaulinės saugumo sistemos elementas, jei priims teisingą sprendimą paremti civilizuotų šalių koaliciją ir pasmerkti Rusijos barbariškumą"....

Kam įdomu visą straipsnį skaitykite angliškai - (Pasaulio naujienos kitaip... faktai, nuorodos)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.07.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę?

Ką reikia daryti jei yra pariebėjusi kasa ir būna rytinis atsirūgimas be skonio burnoje? Gal esat kas nors susidūrę? Mišinys mažina ir naikina visceralinius riebalus.

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:52 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai celiulito gydymui

Celiulitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai celiulito gydymui, celiulitas, celiulito gydymas, receptai, vaistažolės, receptai celiulitui, vaistažolės celiulitui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:41 Receptai – Patiekalai Vienašalė užgina vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Vienašalės užginos, Vandens.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau