Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Kovo » 26

Liaudies medicina. Nervų sistemos ligos: radikulitas

Liaudies medicinos receptai:

(Žinoma, pirma pasitarkite su gydytoju, dėl ligos nustatymo)

● Nuo radikulito ir reumato: nupjauti 3-4 musmires, 2 dienas palaikyti vėsioje vietoje, vėliau susmulkinti, įdėti į stiklainį ir užpilti degtine, kad ji būtų virš grybų apie 2 cm. Stiklainį įdėti į šaldytuvą. Po 2 savaičių perkošti. Reguliariai įtrinti ligos pažeistas vietas.

● Natūralus radikulito gydymas: 2-3 arbatinius šaukštelius apskritagalvio bandrenio grūdų užplikyti stikline verdančio vandens, per naktį laikyti termose, ryte perkošti per kelis marlės sluoksnius ir vata tarp jų, kad sulaikyti mažyčius dyglius. Gerti 3 kartus per dieną po 1/3 stiklinės 30 min. prieš valgį.
Tai pat galima vartoti ir spiritinį užpilą: 5 g nuvalytų sėklų užpilti 100 ml spirito, palaukti 21 dieną ir perkošti. Gerti po 20 lašų 2 kartus per dieną ryte ir vakare. Nervo funkcijos atsistato per 3-4 savaites.

radikulitas, patarimai, augalai, vaistažolės, vaistiniai augalai

● Radikulito gydymas namuose: ligos pažeistas vietas 1-2 kartus per dieną apdėlioti šviežiais beržo lapais. Lapus apipilti verdančiu vandeniu, skaudančią vietą apdėlioti storu lapų sluoksniu, apvynioti polietilenu arba popieriumi ir laikyti ne mažiau 1,5 val.

● Skaudančias vietas nakčiai tepti tepalu iš juodosios tuopos pumpurų: 1 dalį tuopos pumpurų miltelių sumaišyti su 4 dalimis sviesto arba vazelino.

● 2-3 valgomuosius šaukštus susmulkintų varnalėšos šaknų užpilti 0,5 litro degtinės ir laukti 2 savaites. Skaudančias vietas įtrinti 1-2 kartus per dieną. Taip pat galima šviežius lapus praplauti vandeniu ir pridėti prie skaudančių vietų atvirkštine puse, aprišant šilkine skara.

● Sumaišyti po lygiai čiobrelio, vaistinės ramunės, jonažolės ir juoduogio šeivamedžio žiedų, 1-2 valgomuosius šaukštus mišinio užplikyti stikline verdančio vandens, laikyti šiltai 2 val. Šiuo užpilu daryti kompresus nakčiai, paskui šiltai apsikloti.

● 1-2 valgomuosius šaukštus ievos žievės užpilti stikline degtinės ir laukti 2 savaites. 1-2 kartus per dieną įtrinti skaudančias vietas.

● Esant stipriems skausmams: nakčiai praustis nuoviro čiobrelio vonioje, taip pat gerti jo užpilą. 10 g žolės užplikyti stikline verdančio vandens. Vartoti po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną 20 min. prieš valgį.

radikulitas, patarimai, augalai, vaistažolės, vaistiniai augalai

● Nuo radikulito rekomenduojama 1-2 kartus per dieną 1,5-2 val. dėti troškintų gailiųjų dilgėlių kompresus arba kompresus iš jų nuoviro. 2 valgomuosius šaukštus dilgėlių užplikyti stikline verdančio vandens ir palaukti pusvalandį. Ligos pažeistą vietą taip pat galima įtrinti ir degtinės užpilu: 2 valgomuosius šaukštus dilgėlių užpilti stikline verdančio vandens ir palaukti 3-7 dienas.

● Po lygiai sumaišyti lydytų kiaulių taukų ir apynių spurgų miltelių. 1-2 kartus per dieną įtrinti ligos pažeistą vietą.

● Nuo radikulito arba osteochondrozės rekomenduojama trintis nugara į kriaušę, obelį, ąžuolą arba ruplėtąjį beržą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2019 laikas 19:30 Receptai – Patiekalai Karališkas obuolių pyragas: stulbinančiai skanus
Skanus pyragas su trapia tešla, grietinėle ir traškiu pabarsimu. Tikrai karališkas.

Skaityti daugiau

09.07.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai „Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta. Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau