Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Balandžio » 18

Ar žmonės buvo nužudyti dėl to, ką žinojo apie NSO paslaptis?

Ar žmonės buvo nužudyti dėl to, ką žinojo apie NSO? Tai mažų mažiausiai prieštaringas klausimas. Nepaisant to, tokie kurstantys teiginiai sklando jau kelis dešimtmečius. Tai ir yra šiandienos straipsnio tema. Pradėsime nuo NSO ir JFK klausimo: Prezidentas Džonas F. Kenedis (John F. Kennedy), kuris 1963 m. lapkričio 22 d. buvo nušautas Dalaso (Teksaso valstija) Dealey Plaza aikštėje. Viso to priešakyje buvo žmogus, vardu Džonas Lyras (John Lear). Ir kokia tai buvo kontroversija. "Coast to Coast AM" apie J. Learą rašė, kad jis buvo "...į pensiją išėjęs oro linijų kapitonas ir buvęs CŽV pilotas, taip pat garsaus "Lear Jet" išradėjo sūnus. Jis yra buvęs "Lockheed L-1011" kapitonas ir yra labai vertinamas aviacijos sluoksniuose. Jis yra pilotavęs daugiau kaip 150 orlaivių ir yra gavęs visus Federalinės aviacijos administracijos išduodamus sertifikatus. Džonui taip pat priklauso 18 pasaulio greičio rekordų, jis dirbo 28 skirtingose lėktuvų korporacijose. Devintojo dešimtmečio pabaigoje ir dešimtojo dešimtmečio pradžioje Džonas ėmė skelbti stulbinančius atskleidimus apie oro reiškinius ir neatpažintus skraidančius objektus." Propaguodamas tai, kas prilygo laukinei ufologijos pusei, Lyras sukėlė dideles diskusijas ir greitai sukrėtė NSO pasaulį. Turėkite omenyje, kad užsisklendusiems, užguitiems ir užsisklendusiems seniems skraidančių lėkščių žmonėms reikėjo, kad kas nors juos įtrauktų į naują ateivių, 51-osios zonos ir interneto erą, rašo mysteriousuniverse.org.

Vėlyvasis sąmokslo teorijų šalininkas Džonas Džudžas (John Judge)

Vėlyvasis sąmokslo teorijų šalininkas Džonas Džudžas (John Judge), kuris nagrinėjo JFK ir NSO klausimą

1987 m. Learas pateikė nepaprastos informacijos, kurios didžioji dalis priverstų Foksą Malderį nevaldomai seilėtis. Netgi skeptikė Dana Skully būtų turėjusi keletą bemiegių naktų visa tai išgirdusi. Apie Kenedžio ir NSO sąsajas Lyras rašė: "Valdžios institucijos turėjo pašalinti prezidentą Kenedį, nes jis 1963 m. norėjo paskelbti informaciją apie diskus [mažai vartojamas NSO terminas] ir ateivius. Nuo to laiko kalbėjomės su žmonėmis, kurie girdėjo Ovaliajame kabinete darytą įrašą, kai Kenedis trenkė kumščiu ir pasakė MJ-12 [neva tai visiškai slapta JAV vyriausybės grupė, prižiūrinti NSO slaptumą, ir tai vėl iškils į paviršių vėliau] atstovams: "Geriau susirinkite savo daiktus, nes aš ketinu pasakyti visuomenei"." Tiesa ar dezinformacija? Vis dar nežinome. Su JFK mirtimi tam tikra prasme susijusi ir kontroversija, susijusi su mirusia legenda Marilyn Monroe (Marilyn Monroe). Daugelį metų sklandė gandai, kad Marilyn buvo nužudyta dėl to, ką broliai Kenedžiai žinojo apie NSO. O jai esą buvo papasakota ne viena visiškai slapta istorija apie ateivius. Rezultatas: ji turėjo pasitraukti. Ji tai padarė 1962 m. rugpjūtį, būdama vos trisdešimt šešerių.

Dabar metas atkreipti dėmesį į garsiausią iš visų NSO atvejų: Rosvelas. Miriam Buš (Miriam Bush) buvo žmogus, kuris tiksliai žinojo, kas įvyko Fosterio rančoje 1947 m. pradžioje. Maža to, už šias žinias ji sumokėjo savo gyvybe. Miriam Buš kartais neteisingai apibūdinama kaip slaugytoja, dirbusi karinėje ligoninėje Rosvelo karinio aerodromo kariniame aerodrome. Taip nebuvo: Iš tikrųjų Buš buvo vykdomoji sekretorė bazėje. Skirtumas gali atrodyti menkas, bet faktas yra tas, kad Buš užimamos pareigos reiškė, jog ji turėjo puikią galimybę pamatyti išniekintus kūnus, kai jie buvo slapta atgabenti į bazę. Buš tiesioginis viršininkas buvo pulkininkas leitenantas Haroldas Vornas (Harold Warne); jis atliko svarbų vaidmenį atliekant eksperimente naudotų mirusių žmonių skrodimus. Ji žinojo tiesą ir dešimtmečius ją slėpė. Senatvėje Miriama ėmė įtarti, kad "vyriausybė" ją persekioja. Galbūt taip ir buvo: Neįspėjusi, konkrečią 1989 m. gruodžio dieną Miriam išvyko į San Chosė, Kalifornijoje, ir užsiregistravo vietiniame motelyje sesers vardu - keistas veiksmas, kuris dar labiau leidžia manyti, kad ji buvo susirūpinusi, jog yra stebima. Galų gale, kodėl ji bandytų nuslėpti savo tikrąją tapatybę, jei neturėtų ko slėpti? Kitą dieną Bušas buvo rastas negyvas tame pačiame motelio kambaryje. Ant jos kaklo buvo užmautas plastikinis maišelis.

nužudymai, JFK, NSO, konspirologija, sutapimai

1955 m. buvo išleista viena prieštaringiausiai vertinamų knygų apie NSO, kuri tuo metu buvo išleista daugybės ir įvairių NSO knygų, o NSO srityje ji sulaukė didelio atgarsio. Ji vadinosi "NSO atvejis" (The Case for the UFO). Jos autorius buvo Morisas K. Džesupas (Morris K. Jessup). Jo knygoje buvo išsamiai išnagrinėti teoriniai NSO energijos šaltiniai: kas juos verčia skraidyti? Kaip jie galėjo atlikti tokius neįtikėtinus oro žygdarbius, pavyzdžiui, visiškai sustoti danguje, pakibti neįtikėtiname aukštyje? Džesupas manė, kad gyvybiškai svarbūs atsakymai slypi gravitacijos srityje. Arba, jo nuomone, antigravitacija. Džesupas galėjo kažką įžvelgti, nes neilgai trukus oficialusis pasaulis, ypač JAV karinio jūrų laivyno aukšto rango pareigūnai, atsidūrė Džesupo užnugaryje. Džesupą stebėjo viena ypač intriguojanti karinio jūrų laivyno tarnyba - "specialiųjų ginklų" skyrius. Akivaizdu, kad kažkas JAV kariniame jūrų laivyne domėjosi Jessupo atradimais ir teorijomis, o gal net buvo dėl jų susirūpinęs.

Panašiai kaip Miriam Buš (Miriam Bush) dėl Rosvelo, 1950-ųjų ufologas Morisas Džesupas (Morris Jessup) ėmė labai nerimauti, netgi paranojiškai bijoti, kad jį šnipinėja tam tikros JAV vyriausybės struktūros. Daug kas buvo susiję su tuo, ką Džesupas žinojo apie legendinį "Filadelfijos eksperimentą" - tariamą slaptą bandymą padaryti kovinį laivą nematomą radaru, tačiau dėl to daugelis įgulos narių tiesiogine prasme tapo nematomi. Kai kurie iš jų išprotėjo. Kiti mirė jauni. Džesupas buvo įsitikinęs, kad tarp NSO ir Filadelfijos eksperimento yra ryšys. Ankstyvą 1959 m. balandžio 20 d. vakarą Moriso Džesupo (Morris Jessup) negyvas kūnas buvo rastas jo automobilyje, kuris stovėjo Matheson Hammock parke Majamyje, Floridoje. Automobilio variklis tebeveikė, o žarnos vamzdis, pritvirtintas prie išmetimo vamzdžio, buvo įkištas pro vairuotojo pusės langą. Džesupas mirė nuo anglies monoksido poveikio. Džesupo kūną rado parke dirbęs vyras, vardu Džonas Gudas. Sukrėstas išvydęs tokį vaizdą, J. Goode'as skubiai paskambino policijai, kuri atvyko akimirksniu. Savižudybė? Taip teigė kai kurie ufologai. Tačiau kiti buvo įsitikinę, kad Džesupo mirtis buvo inscenizuota.

Dar 1997 m. ilgametė ufologė ir rašytoja Dženė Randls (Jenny Randles) man pasakojo kažką panašaus. Jos šaltinis "Robertas" - Jungtinės Karalystės kariškis - pasidalijo ne viena NSO skraiste. 1986 m. pabaigoje Dženny buvo papasakota apie slaptą dokumentą, pavadintą "Ne karinio personalo eliminavimas". Ji man pareiškė: "Robertas pasakė, kad tai buvo dokumentas, kuriame aptariami būdai, kaip liudininkai, gavę per daug informacijos apie NSO, buvo nutildyti. Ir nors tai skamba labai panašiai kaip kažkas iš filmo apie šnipus, iš jo išsamiai aptartų daugelio byloje esančių atvejų istorijų matyti, kad viena taktika, kuri buvo taikoma dažniausiai - ypač su įtakingus postus užimančiais žmonėmis, - buvo siūlyti jiems gerai apmokamą darbą vyriausybės departamentuose. Jie buvo nustatę, kad, kai kalbama apie pinigus, žmonės paprastai paklūsta." Randlesas pridūrė: "Tačiau buvo kalbama apie vadinamuosius "vyrus juodais drabužiais" - žmones, kurie vaikščiodavo ir įspėdavo žmones apie nacionalinį saugumą ir įbaugindavo juos, kad šie tylėtų. Tačiau Robertas mums pasakojo, kad ši taktika buvo taikoma tik tiems asmenims, kurių nestabilumas buvo laikomas pakankamai dideliu, kad jei jie kada nors papasakotų savo istoriją viešai, ji nebūtų laikoma patikima."

Tuomet buvo dar viena paskutinė taktika: jei finansinės paskatos nepadėdavo, o "nestabilumas" nebūdavo svarbus, visuomet būdavo galima nutraukti darbo sutartį. Robertas pabrėžė Randlesui, kad ši kraštutinė taktika retai kada buvo naudojama, visų pirma dėl to, kad bandymas nužudymą padaryti panašų į savižudybę ar nelaimingą atsitikimą buvo rizikingas ir keblus. Be abejo, grėsminga.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite duonos trupiniais...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išsiplėtusių venų gydymui
Išsiplėtusios venos liaudies medicinoje, išsiplėtusios venos, venos, venų gydymas, receptas venoms, vaistažolės venoms, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 13:58 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai odos alergijos gydymui

Odos alergija liaudies medicinoje, Odos alergija, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo odos alergijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau