Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 1

Melo imperija, operacija Z ir naujoji pasaulinė šachmatų lenta

Vienintelis priešnuodis propagandinei demencijai pasitarnauja reti proto balsai, kurie, kaip atsitiko, yra rusiški, todėl nutildyti ir (arba) atmesti.

Ypač nuo GWOT (pasaulinio karo su terorizmu) pradžios tūkstantmečio pradžioje niekas niekada nepralaimėjo statydamas pinigus prieš toksišką puikybės, arogancijos ir neišmanymo derinį, kurį serijomis diegia Chaoso ir melo imperija.

Tai, kas didžiulėje intelektinėje neskraidymo zonoje, vadinamoje JAV "Think Tankland", vadinama "analize", apima pageidavimus, pavyzdžiui, Pekinas "tiki", kad Maskva Kinijos amžiuje atliks pagalbinį vaidmenį tik tam, kad dabar geopolitinio lyderio kėdę užimtų Rusija.

Tai tinkamas pavyzdys ne tik atvirai rusofobiškos / sinofobiškos paranojos dėl lygiaverčių konkurentų atsiradimo Eurazijoje - pirmapradžio angloamerikietiško košmaro - bet ir grubaus neišmanymo apie sudėtingos Rusijos ir Kinijos visapusiškos strateginės partnerystės subtilybes.

Operacijai Z metodiškai pereinant į antrąjį etapą, amerikiečiai taip pat pradėjo savo simetrinį antrąjį etapą, kuris de facto reiškia atvirą eskalaciją link Totalen Krieg, nuo hibridinių atspalvių iki įžiebimo, žinoma, viską vykdant per tarpininkus. Garsusis "Raytheon" ginklų pardavėjas Lloydas Austinas, persikūnijęs į Pentagono vadovą, išdavė žaidimą Kijeve:

"Mes norime, kad Rusija susilpnėtų tiek, kad negalėtų daryti tokių dalykų, kokius darė įsiverždama į Ukrainą".

Taigi štai taip: imperija nori sunaikinti Rusiją. Karas Inc. šėlsmas dėl neribotų ginklų krovinių nusileidimo į Ukrainą, kurių didžioji dauguma pakeliui bus tinkamai išnaikinti Rusijos tiksliųjų smūgių. Amerikiečiai su Kijevu visą parą dalijasi informacija ne tik apie Donbasą ir Krymą, bet ir apie Rusijos teritoriją. Totalen Krieg vyksta lygiagrečiai su suplanuotu kontroliuojamu ES ekonomikos griovimu, o Europos Komisija linksmai veikia kaip savotiška NATO ryšių su visuomene tarnyba.

Propagandinės demencijos ir ūmaus kognityvinio disonanso pertekliuje visoje NATOstano sferoje vienintelis priešnuodis yra retas proto balsas, kuris, pasirodo, yra rusiškas, todėl nutildytas ir (arba) atmestas. Vakarai juos ignoruoja savo pačių kolektyviniu pavojumi.

Patruševas atjungia Triple-X

Pradėkime nuo prezidento V. Putino kalbos Sankt Peterburgo įstatymų leidėjų taryboje, skirtos Rusijos parlamentarizmo dienai paminėti.

V. Putinas pademonstravo, kaip vos ne nauju "geopolitiniu ginklu", besiremiančiu "rusofobija ir neonacistais", kartu su "ekonominio smaugimo" pastangomis ne tik nepavyko užgniaužti Rusijos, bet ir įskiepijo kolektyvinėje pasąmonėje egzistencinio konflikto - "antrojo Didžiojo Tėvynės karo" - nuojautą.

Visam spektrui nevaldomai kilus isterijai, žinia imperijai, kuri vis dar atsisako klausytis ir net nesupranta "saugumo nedalomumo" reikšmės, turėjo būti neišvengiama:

"Norėčiau dar kartą pabrėžti, kad jei kas nors ketina kištis į iš išorės vykstančius įvykius ir kelia Rusijai nepriimtinas strateginio pobūdžio grėsmes, turėtų žinoti, kad mūsų atsakomieji smūgiai bus žaibiški. Turime tam visas priemones. Tokių, kokiomis dabar niekas negali pasigirti. Ir mes nesigirsime. Mes jomis pasinaudosime, jei prireiks. Ir aš noriu, kad visi apie tai žinotų - mes priėmėme visus sprendimus šiuo klausimu".

Vertimas: dėl nesibaigiančių provokacijų ponai Kinžal, Zirkonas ir Sarmatas gali būti priversti pristatyti savo vizitines korteles pasirinktose Vakarų platumose net ir be oficialaus kvietimo.

Tikriausiai pirmą kartą nuo operacijos "Z" pradžios V. Putinas atskyrė karines operacijas Donbase ir likusioje Ukrainos dalyje. Tai tiesiogiai susiję su vykstančia Chersono, Zaporožės ir Charkovo integracija ir reiškia, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos toliau eis ir eis, įtvirtindamos suverenitetą ne tik Donecko ir Luhansko liaudies respublikose, bet ir Chersone, Zaporožėje ir toliau nuo Azovo jūros iki Juodosios jūros, iki pat visiškos Nikolajevo ir Odesos kontrolės įtvirtinimo.

Formulė visiškai aiški: "Rusija negali leisti, kad aplink šalį būtų kuriamos antirusiškos teritorijos".

Dabar pereikime prie itin išsamaus Saugumo tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo (Nikolai Patrushev) interviu laikraščiui "Rossijskaja gazeta", kuriame Patruševas tarsi atsijungė nuo trigubo X.

Svarbiausia išvada gali būti ši:

"Amerikietiškojo pasaulio žlugimas yra realybė, kurioje reikia gyventi ir susikurti optimalią elgesio liniją". Rusijos "optimalaus elgesio linija" - labai piktinantis universalistiniam ir unilateralistiniam hegemonui - yra "suverenitetas, kultūrinis ir dvasinis tapatumas bei istorinė atmintis".

Patruševas parodo, kaip "tragiškus pasaulinių krizių scenarijus tiek pastaraisiais metais, tiek šiandien primeta Vašingtonas, siekdamas įtvirtinti savo hegemoniją ir priešindamasis vienpolio pasaulio žlugimui". JAV nesivaržo "užtikrinti, kad kiti daugiapolio pasaulio centrai nedrįstų net pakelti galvos, o mūsų šalis ne tik nedrįso, bet ir viešai pareiškė, kad nežais pagal primestas taisykles".

Patruševas negalėjo nepabrėžti, kaip War Inc. tiesiogine prasme žudo Ukrainą: "Amerikos ir Europos karinis-pramoninis kompleksas džiūgauja, nes dėl krizės Ukrainoje jis negali atsikvėpti nuo tvarkos. Nenuostabu, kad, skirtingai nei Rusija, kuri suinteresuota kuo greičiau užbaigti specialiąją karinę operaciją ir sumažinti visų pusių nuostolius, Vakarai pasiryžę ją vilkinti bent jau iki paskutinio ukrainiečio."

Ir tai atspindi Amerikos elito psichiką:

"Jūs kalbate apie šalį, kurios elitas nesugeba vertinti kitų žmonių gyvybių. Amerikiečiai įpratę vaikščioti išdeginta žeme. Nuo Antrojo pasaulinio karo ištisi miestai buvo sulyginti su žeme bombarduojant, įskaitant branduolinį bombardavimą. Jie užtvindė Vietnamo džiungles nuodais, bombardavo serbus radioaktyviais šaudmenimis, degino irakiečius gyvus baltuoju fosforu, padėjo teroristams nuodyti sirus chloru (...) Kaip rodo istorija, NATO taip pat niekada nebuvo gynybinis aljansas, tik puolamasis."

Prieš tai interviu Rusijos televizijos laidai žaviu pavadinimu "Didysis žaidimas" užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas dar kartą išsamiai papasakojo, kaip amerikiečiai "nebereikalauja įgyvendinti tarptautinės teisės, o reikalauja gerbti "taisyklėmis grindžiamą pasaulio tvarką". Šios "taisyklės" niekaip neiššifruojamos. Jie sako, kad dabar taisyklių yra nedaug. Mums jų apskritai nėra. Yra tarptautinė teisė. Mes ją gerbiame, kaip ir JT chartiją. Pagrindinė nuostata, pagrindinis principas yra suvereni valstybių lygybė. JAV šiurkščiai pažeidžia savo įsipareigojimus pagal JT Chartiją, kai propaguoja savo "taisykles"".

S. Lavrovui teko dar kartą pabrėžti, kad dabartinę įkaitusią padėtį galima palyginti su Kubos raketų krize: "Tais metais egzistavo ryšio kanalas, kuriuo pasitikėjo abu lyderiai. Dabar tokio kanalo nėra. Niekas nesistengia jo sukurti."

Dabartinės būklės Melo imperija neužsiima diplomatija.

Žaidimo tempas naujoje šachmatų lentoje

Subtilia užuomina į Sergejaus Glazjevo ( Sergei Glazyev) darbus, kaip mūsų neseniai duotame interviu aiškino Eurazijos ekonominės sąjungos integracijos ir makroekonomikos ministras, Patruševas pataikė į dabartinio geoekonominio žaidimo esmę, kai Rusija dabar aktyviai juda aukso standarto link: "Ekspertai rengia mokslo bendruomenės pasiūlytą projektą, kuriuo siekiama sukurti dviejų grandžių pinigų ir finansų sistemą. Visų pirma siūloma nustatyti rublio vertę, kuri turėtų būti užtikrinta ir auksu, ir prekių, kurios yra valiutinės vertės, grupe, kad rublio kursas atitiktų realų perkamosios galios paritetą."

Tai buvo neišvengiama po atviros daugiau kaip 300 mlrd. dolerių vertės Rusijos užsienio atsargų vagystės. Galbūt prireikė kelių dienų, kad Maskva visiškai įsitikintų, jog jai gresia Totalen Krieg. Iš to išplaukia, kad kolektyviniai Vakarai prarado bet kokią galią daryti įtaką Rusijos sprendimams. Žaidimo tempą naujoje šachmatų lentoje nustato Rusija.

Savaitės pradžioje per susitikimą su JT generaliniu sekretoriumi Antonio Guterresu (Antonio Guterres) V. Putinas nuėjo taip toli, kad pareiškė, jog būtų pasirengęs derėtis - tik su keliomis sąlygomis: Ukrainos neutralumas ir Donbaso autonomijos statusas. Tačiau dabar visi žino, kad jau per vėlu. Totalen Krieg režime esančiam Vašingtonui derybos yra anatema - ir taip buvo nuo pat Rusijos ir Ukrainos susitikimo Stambule kovo pabaigoje.

Iki šiol operacijoje Z Rusijos ginkluotosios pajėgos panaudojo tik 12 % savo karių, 10 % naikintuvų, 7 % tankų, 5 % raketų ir 4 % artilerijos. Skausmo ciferblatas bus gerokai padidintas, o visiškai išlaisvinus Mariupolį ir vienaip ar kitaip išsprendus Donbaso katilą, kolektyvinės Vakarų isterijos, propagandos ir ginklavimosi kombinacija niekaip negali pakeisti faktų vietoje.

Tai apima ir beviltiškus žaidimus, tokius kaip tas, kurį atskleidė SVR - Rusijos užsienio žvalgyba, kuri labai retai klysta. SVR išsiaiškino, kad "Melo imperijos ir "War Inc." ašis siekia ne tik de facto Lenkijos invazijos, kad aneksuotų Vakarų Ukrainą, prisidengdama "istorinio susivienijimo" vėliava, bet ir bendros Rumunijos ir Ukrainos invazijos į Moldovą ir Padniestrę, o Rumunijos "taikdariai" jau telkiasi prie Moldovos sienos.

Vašingtonas, kaip tvirtina SVR, jau daugiau nei mėnesį rengia Lenkijos gambitą. Jis "vadovautų iš paskos" (prisimenate Libiją?), "skatindamas" "šalių grupę" okupuoti Vakarų Ukrainą. Taigi, padalijimas jau yra numatytas. Jei tai kada nors įvyktų, būtų įdomu lažintis, kokiose vietose ponas Sarmatas būtų linkęs platinti savo vizitinę kortelę.

Autorius Pepe Escobar

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip..., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:58 Receptai – Patiekalai Prancūziški Pyragėliai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Virti varškėtukai “tinginukai”

Gaminame namuose skanius varškėčius. Virti varškėtukai. Varškėtukai, tinginukai patiekiami su mėgstama uogiene arba sviesto - grietinės padažu. Jeigu nesugalvojate, ką valgyti, tai puiki įdėja pasigaminti patiekalą iš varškės. ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau