Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Kovo » 24

D. Trumpas raginamas 2024 m. atimti George'o Soroso pilietybę

Prezidentas D. Trumpas (Trump) raginamas panaikinti milijardieriaus globalisto George'o Soroso JAV pilietybę, kai jis bus perrinktas 2024 m.

(Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę)

Amerikiečių rašytojas Josephas Farahas (Joseph Farah) sako, kad jau seniai laikas parodyti Ameriką nekenčiančiam "megalomanui" George'ui Sorosui (George Soros) duris, o D. Trumpas yra tas žmogus, kuris galėtų tai padaryti.

Farahas rašo: Mano planas bus populiarus daugumai respublikonų ir daugeliui buvusių demokratų, kurie išvydo šviesą per pusę Džo Baideno kadencijos iki apkaltos - jei iki to laiko dar turėsime šalį.

Tai būtina reformuojant rinkimų praktiką JAV, taip pat apskritai kovojant su radikaliais kairiaisiais.

Turėtume atimti apgaulingą George'o Soroso dvigubą pilietybę.

Ar ketiname vėl padaryti Ameriką didžią? Neturėsime opozicijos, kai neliks šio kairiųjų lėlininko - vis dėlto ne tiek daug.

Kažkokiu paslaptingu būdu Sorošui buvo suteikta dviguba pilietybė - 1961 m.! Tuo metu man buvo 7 metai! Tikriausiai jis ją nusipirko, kaip ir bando nusipirkti viską, ko tik nori, įskaitant chaosą, kurį jis sėkmingai skleidžia mūsų gatvėse, rinkimuose ir kultūroje.

Sorosas yra imigrantas iš Vengrijos, tačiau vis dar turi šios šalies pilietybę. Amerika to neskatina. Dvigubą pilietybę sunku gauti. Tačiau jis ją išlaikė, nors savo didžiuliais turtais kurstė riaušes gatvėse ir skleidė antiamerikietiškas idėjas. Dabar jis bando Vengrijoje padaryti tą patį, ką daro Amerikoje. Pažiūrėkime, kas nori šio vaikino!

Jis taip pat buvo nuteistas už nusikaltimus vertybinių popierių srityje. Tai turėtų būti pagrindas atsisakyti jo dvigubos pilietybės.

Kodėl tokiam žmogui leidžiama naudotis savo turtais ir daryti tokią didelę politinę ir kultūrinę įtaką mūsų šalyje?

Nemačiau, kad kas nors kitas būtų uždavęs šį klausimą, bet jau seniai laikas diskutuoti.

Kaip ir kodėl užsieniečiui leidžiama skirti didžiules pinigų sumas Amerikos rinkimų procesui?

Jei mūsų kredo yra "Amerika pirmiausia", turėtume apsvarstyti galimybę išvaryti šį vyrą iš šalies. Tai turėtų būti toks pat svarbus prioritetas, kaip ir teroristų neįsileidimas.

Sorosas yra didybės maniakas, kartą rašiau: "Aš įsivaizdavau esąs kažkoks dievas. ... Tiesą sakant, nuo vaikystės su savimi nešiojuosi gana stiprias mesianistines fantazijas, kurias, mano manymu, turėjau kontroliuoti, nes kitaip dėl jų galėjau turėti bėdų."

Plėtodamas šią mintį, jis kartą sakė britų laikraščiui "Independent": "Tai savotiška liga, kai laikai save kažkokiu dievu, visko kūrėju, bet dabar, kai pradėjau tuo gyventi, jaučiuosi dėl to patogiai."

Savo knygoje "Amerikos viršenybės burbulas" (The Bubble of American Supremacy) jis teigė, kad JAV yra "grėsmė pasauliui", vadovaujama Respublikonų partijos, kuri yra "rinkos fundamentalistų" ir "religinių fundamentalistų" nesvetingo aljanso velnio vaikas. Jo teigimu, tai yra "suprematistinė" valstybė.

Tad kodėl jis norėtų būti JAV pilietis? Kad iš esmės pakeistų jos kursą savo iškreiptu būdu. Jis nori ją visiškai pakeisti - atsikratyti Konstitucijos ir Nepriklausomybės deklaracijos.

Sorosas tikrai nėra "filantropas". Tik perskaitykite, ką jis 1994 m. sakė laikraščiui "New York Times": "Aš esu tarsi deus ex machina. Esu kažkas nenatūralaus. Labai gerai jaučiuosi su savo vieša asmenybe, nes ją susikūriau pats. Ji atspindi tai, kuo man patinka būti, o ne tai, kas esu iš tikrųjų. Žinote, asmeniškai aš iš tikrųjų nesu nesavanaudiškas filantropas. Esu labai orientuotas į save."

Štai kaip jis save apibūdino biografui Michaelui Kaufmanui (Michael Kaufman): "Esu savotiškas pamišėlis, kuris nori daryti įtaką."

Tačiau viskas dar blogiau.

Štai ką jis pasakė per britų televiziją: "Šalia fantazijų apie buvimą Dievu aš taip pat turiu labai stiprių fantazijų apie buvimą bepročiu. Tiesą sakant, mano senelis iš tikrųjų buvo paranojikas. Mano šeimoje yra daug beprotybės atvejų. Kol kas man pavyko jos išvengti."

Savo knygoje "Sorošas apie Sorošą" jis rašė: "Nepripažįstu kitų primestų taisyklių. ... O režimo pasikeitimo laikotarpiais įprastos taisyklės negalioja".

Taigi dar kartą klausiu: kodėl šiam žmogui leidžiama išsaugoti JAV pilietybę?

Ar tik dėl pinigų - tiek daug jų jis naudoja nesantaikai ir susiskaldymui tautoje skleisti?

Jei ketiname sutvarkyti padėtį Amerikoje, turėtume pradėti nuo to, kad šiam vyrui nedovanotinai duotume į snukį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau