Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Rugsėjo » 1

Buvęs "Pfizer" viceprezidentas: pasaulinis elitas siekia "pavergti mus visus skaitmeniniu būdu valdomame totalitariniame pasaulyje

Buvęs "Pfizer" viceprezidentas daktaras Michaelas Yeardonas (Michael Yeardon), 17 metų dirbęs didžiojoje farmacijos milžinėje, perspėjo, kad pasaulinis elitas aktyviai dirba siekdamas "pakenkti mums, sugriauti šiuolaikinę visuomenę ir pavergti visus žmones skaitmeniniu būdu valdomame totalitariniame pasaulyje".

Pasak buvusio "Pfizer" viceprezidento, elitas yra toks apskaičiuotas ir blogas, kad paprasti žmonės nesugeba suvokti jų ištvirkimo gelmių.

Daktaras Yeadonas yra unikalioje padėtyje kaip demaskuotojas, nes yra ir buvęs "Pfizer" viceprezidentas, ir mokslininkas. Galbūt todėl jis buvo apšmeižtas pagrindinėje žiniasklaidoje, o jo vardas buvo velkamas purvu už tai, kad ieškojo tiesos apie Covid-19 mRNA vakcinų saugumą ir veiksmingumą.

Dr. Yeadonas neseniai parašė pranešimą, kurį nori paskleisti plačiai ir plačiai. Jis priėjo prie tos pačios išvados, kaip ir daugelis, kad egzistuoja labai galingi interesai, kurie nori sugriauti šiuolaikinę civilizaciją, kad galėtų pavergti augalą. Taip, iš esmės Darbotvarkė 2030 ir Didysis persitvarkymas. WEF taip pat ne visai laikė savo planus paslaptyje.

Toliau pateikiame visą Dr. Yeardono pranešimą:

Gerbiamieji, kurie nervingai žvalgosi aplinkui ir klausia: "Kas, po velnių, vyksta?"

Tikiuosi, kad tai nėra pernelyg kontroversiška. Tai tikrai gąsdina, bet tikiu, kad mes vis dar esame teisingoje katastrofos pusėje, ir jei pakankamai mūsų įsisąmonins, kas vyksta čia ir visur demokratiniame pasaulyje, mes galime ištaisyti padėtį. Tikrai neturime daug laiko. Manau, kad per ateinančią žiemą viskas pasikeis negrįžtamai. Todėl šis skubus ir neįprastas prašymas.

Viskas, kas įvyko ir vyksta, tampa daug paprasčiau ir viskas įgauna prasmę tik tada, kai priverčiate save galvoti apie neįmanomus dalykus.

Jei eksperimentiškai priimsite poziciją, kad MŪSŲ VALDŽIA AKTYVIAI DĖL TO, KAD PAKENKINTŲ MUMS, IŠSIGRĮSTŲ MODERNIĄJĄ SOCIJĄ IR VISUS ŽMONIUS ĮKELTŲ Į DIGITALIAI VALDOMĄ TOTALITARINĮ PASAULĮ, viskas susipras. Nieko nėra perteklinio.

Net jei iš karto reaguosite, kad tai absurdas, pabandykite tai padaryti bent dieną.

Toliau prašau jūsų priimti eksperimentinę poziciją, kad žiniasklaida, kontroliuojama vos šešių pasaulinių korporacijų, susivienijusių į vieną pasaulinę organizaciją, apie kurią visi esate girdėję, nepaliaujamai jums meluoja ir tai daro jau daugiau nei 2,5 metų. Tas pats pasakytina ir apie internetą, kurį kontroliuoja mažiau pasaulinių korporacijų, taip pat susijusių su ta pačia pasauline organizacija.

Nes esu įsitikinęs, kad tai tiesa. Esu tikras, nes visa tai prasidėjo nuo mokslinės apgaulės, susijusios su virusu, ją papildė nesiliaujančia baimės kampanija, primetė priemones, kurios, kaip žinoma, buvo nenaudingos, kurios sužlugdė ekonomiką ir sugriovė pilietinę visuomenę, tada privertė daugumą sutikti su nenaudingomis, nereikalingomis, neveiksmingomis ir sąmoningai pavojingomis injekcijomis.

Akivaizdu, kad tai yra bjaurus nusikaltimas. Nieko panašaus dar nėra buvę.

41 metus dirbau gyvybės mokslų srityje - nuo mokymosi iki sėkmingo biotechnologijų bendrovės vadovo, buvau "Pfizer" kvėpavimo takų padalinio pasaulinių tyrimų vadovas ir viceprezidentas (1995-2011 m.).

Neturėčiau absoliučiai jokios paskatos ką nors iš to sakyti, jei nebūčiau tikras.

Esu tikras. Visa tai vyko "mano ratinėje", mano kompetencijos srityje.

Prašau apsvarstyti tai, ką pasakiau.

''Esu davęs daugiau kaip 70 interviu, visi jie buvo cenzūruojami. Buvau nešvariai apšmeižtas. Tai propaganda. Tai parodo, ką jie sugeba.

Štai ką apie mano pasiekimus rašė buvęs "Pfizer" valdybos narys:

"Pfizer" atliekų pavertimas "Novartis" auksu: Ziarco" istorija

Ar skamba kaip kvailys?

Daugelis klausė, kodėl žmonės anksčiau nesipriešino tironams. Iš dalies dėl to kalta baimė. Tačiau tai ne tik baimė. Taip yra todėl, kad normalūs žmonės, tokie kaip jūs ir aš, paprasčiausiai negali įsivaizduoti, kad būtų tokie blogi. Mes pasitikime žmogiškumu. Taip ir turėtume daryti. Dauguma žmonių yra geri. Tik nedaugelis yra išties siaubingai baisūs. Bet kai kurie yra. Būtent nesugebėjimas patikėti, kad tai vyksta, iš tiesų sustabdė žmones, kurie prieštaravo, kai turėjo, kai įrodymai buvo neabejotini, bet dar ne visai pasiekė jų duris, jų šeimą.
Jie ateina pas jus ir jūsų vaikus. Tai vyksta vėl. Atsiranda daug įrodymų apie ilgalaikį, kantrų planavimą. Man labai gaila.

Dabar viskas priklauso nuo jūsų. Nuoširdžiai nematau, ką dar galėčiau padaryti.

Geriausi linkėjimai ir nuoširdi padėka,
Dr. Michael Yeadon

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Tortas „Minute“ iš varškės visoms progoms

Iš varškės galime pagaminti nuostabų pyragą. Ir svarbiausia, greitai ir lengvai. Pyragas gaunasi, gražus, švelnus ir nepaprastai skanus. Jums turėtų patikti, o patikus jį pradėsite gaminti visoms gyvenimo progoms.

...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 12:09 Receptai – Patiekalai Klasiški kotletukai

Paprastas ir labai geras receptas! Išsamus gaminimo būdas, kaip pasigaminti labai skanius kotletus žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau