Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Liepos » 4

„Google" yra Iliuminatai“: paskutinis Davido Bowie įrašas internete

Davidas Bowie (David Bowie) nuolat rašė savo oficialios svetainės forume bowie.com, o jo paskutinėje žinutėje, parašytoje likus vos kelioms savaitėms iki jo mirties 2016 m., skambėjo pranašiškas perspėjimas apie žmonijos ateitį.

Rašydamas slapyvardžiu "sailor", D. Bowie atskleidė, kad "Google" yra iliuminatai, ir perspėjo, kad jei leisime "Google" valdyti internetą ir kontroliuoti visos informacijos srautą, elitas pavers visuomenę "fašistine distopija".

Bowie taip pat perspėjo, kad į interneto paieškos sistemą įsiskverbė pasaulinis elitas, vykdydamas savo planą pavergti žmoniją.

"Google" šūkis yra b.s. Jie naikina šlovingiausią dovaną, kurią žmonija gavo per pastaruosius 300 metų. "Google" yra iliuminatai. Iliuminatai yra "Google". Ateitis valdant "Google" yra fašistinė distopija, jų kelias arba greitkelis, nėra vietos disidentams, nėra vietos laisvam žodžiui. Google" - tai batas, amžiams tupintis tau ant veido. jūreivis".

konspirologija, nuomonės, žmonės, Bowie

Kita Bowie žinutė, parašyta toje pačioje forumo temoje, skambėjo taip:

"Google" yra gilioji valstybė. Pamirškite apie įprastus karus, pamirškite apie šnipus, pamirškite apie žvalgybos agentūras, pamirškite apie visa tai. Viskas sukasi apie internetą, o "Google" valdo internetą. Jie sprendžia, kaip jūs jaučiatės, ką galvojate, kokią informaciją galite žiūrėti ir kokios ne, ir galiausiai, kas turi ir kas neturi balso. jūreivis".

konspirologija, nuomonės, žmonės, Bowie

Visada būdamas priekyje, XX a. 9-ajame dešimtmetyje Bowie įsitraukė į internetą. Jis tikėjo, kad tai ideali platforma individualiai ir kūrybinei laisvei. 1998 m. jis įkūrė interneto paslaugų teikėją "BowieNet", siūlydamas rinktinę prieigą prie naujo ir jaudinančio internetinio laisvės ir galimybių pasaulio.

Tuo metu, kai didžiosios korporacijos vis dar sunkiai suvokė interneto svarbą, Bowie turėjo aiškią ateities viziją. "BowieNet" siūlė necenzūruojamą prieigą prie interneto, ir jį jaudino kibernetinės erdvės be cenzūros ir taisyklių galimybės.

"Jei man vėl būtų 19 metų, apeičiau muziką ir eičiau tiesiai į internetą", - tuomet sakė jis. Dešimtajame dešimtmetyje Bowie suprato, kad artėja revoliucija, tačiau 2006 m. "BowieNet" buvo uždarytas, o jo interneto ateities vizija tapo neabejotinai niūresnė.

Asmeninę laisvę, kurią žadėjo ankstyvoji interneto inkarnacija, pakeitė kažkas panašaus į iliuminatų kalėjimą žmonijai.

konspirologija, nuomonės, žmonės, Bowie

Paskutinis Davido Bowie albumas "Blackstar", išleistas likus dviem dienoms iki jo mirties, buvo kupinas okultinės simbolikos ir įspėjimų žmonijai.

Praėjus aštuoniolikai mėnesių po jo mirties, paskutinis D. Bowie įspėjimas žmonijai apie "Google" ir iliuminatus pasirodė toks pat pranašiškas, kaip ir ankstesni jo teiginiai apie internetą.

Šiuo metu "Google" yra kritikuojama dėl žodžio laisvės suvaržymo, interneto cenzūros, elito ir Naujosios pasaulio tvarkos palaikymo.

Bowie tikėjo, kad internetas nėra tik įrankis ar terpė. Senasis ir naujasis interneto pasaulis susiliejo, tapdami realybe. Kas valdo internetą, tas valdo viską.

Google ir socialinės žiniasklaidos gigantai slopina naujienų portalų, kurie skelbia jų darbotvarkės neatitinkančią informaciją, turinį. Jie tvirtina, kad tai daro siekdami sukurti geresnę visuomenę. Tačiau istorija rodo, kad jų bandymai sukurti liberalią utopiją atsigręš priešinga linkme.

Kaip perspėjo Bowie, žodžio laisvė yra labai svarbi, o politinis diskursas yra demokratijos pagrindas. Cenzūruodama oponentus ir atimdama iš jų teisę reikšti savo nuomonę visuomenėje, "Google" stumia žmoniją fašistinės distopijos link.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu
Gaminame. Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu. Iškeptas riekeles dedame į lėkštę. Jas galima patiekti su šviežiomis uogomis, bananais, arba apšlakstytas medumi ar tirpintu šokoladu. Labai paprasta ir skanu!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau