Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Liepos » 17

Britney Spears: ‘Verčiau bendrauti su benamiais nei su šėtoniškuoju Holivudu’

Britney Spears neseniai ištrintame "Instagram" įraše, kuriame prisipažino, kad mieliau bendrautų su benamiais nei su šėtonišku Holivudo elitu, peikė Holivudo kultūrą.

Paskelbusi memą "Dievas nėra gražus", B. Spears užsiminė, kad būti "karštam ir gražiam" yra tuščias Holivudo bruožas.

"Ar tai reiškia, kad velnias yra labai karštas ir malonus???? Verčiau bendrauti su benamiais, o ne su Holivudo žmonėmis... JUST SAYING!!!!". Spears rašė dabar jau ištrintame įraše.

Verčiau bendrauti su benamiais nei su šėtoniškuoju Holivudu

Apie tai praneša Breitbart.com: Tiksliai nežinoma, kas paskatino Spears parašyti įrašą, tačiau jos komentarai, kuriuose ji peikia Holivudą, pasirodė po to, kai aktorė Ana de Armas pareiškė, kad nustojo gyventi Holivude dėl jo kultūros.

"Tai ne ta vieta, kurioje man reikėtų būti", - sakė ji apie Los Andželą.

"Tai tapo šiek tiek per daug. Nėra kur pabėgti. Nėra jokios išeities", - pridūrė ji. "Visada jauti, kad kažko neturi, kažko trūksta. Tai miestas, kuris verčia tave nerimauti."

Britney Spears neseniai ištekėjo už savo sužadėtinio Semo Asghari po to, kai jai, kaip ji vadino, "stebuklingo kūdikio" persileidimas įvyko po to, kai jos tėvui buvo paskirta globa, kurios metu, kaip pranešama, ji privalėjo naudoti vidurių pastojimo sistemą, kad išvengtų pastojimo. Tuo metu tiek liberalai, tiek konservatoriai palaikė jos bylą, abi pusės pažymėjo, kad tuo pačiu metu buvo pažeista jos kūno autonomija ir teisė susilaukti palikuonių. Laikraštis "The New York Times" tokią praktiką palygino su priverstine sterilizacija, atitinkančia eugenikos principus.

"Teismo paskirta priverstinė kontracepcija yra retas atvejis, kai taikoma globa. Tačiau jos keliama šmėkla - priverstinė sterilizacija - Jungtinėse Valstijose turi niūrią ir plačią istoriją, ypač prieš neturtingas moteris, spalvotąsias moteris ir kalines. XX a. pradžioje šią valstybės sankcionuotą praktiką patvirtino Jungtinių Valstijų Aukščiausiasis Teismas", - pažymėjo leidinys.

"Pagrindinė moterų sterilizacijos priežastis buvo eugenika. 1927 m. byloje Buck prieš Bell Aukščiausiasis Teismas patvirtino teisę sterilizuoti "silpnaprotę" moterį, kuri buvo uždaryta į valstybinę psichiatrijos įstaigą, o teisėjas Oliveris Vendelis Holmsas liūdnai parašė: "Užtenka trijų imbecilų kartų", - tęsė leidinys.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:10 Receptai – Patiekalai Paprastoji takažolė vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 13:47 Receptai – Patiekalai Gardžių beliašų receptas
Pasigaminkime skanius ir gardžius beliašus. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau