Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 4

Moteris iš Floridos padavė mokyklą į teismą už tai, kad be jos sutikimo jos dukrą "pertvarkė" į vyrą

Floridos motina ir psichikos sveikatos specialistė pateikė ieškinį prieš savo vaiko mokyklą po to, kai jos dukrai mokykloje buvo pakeistas vyriškos lyties atstovas, nes visi jos draugai pradėjo tapatintis su translyčiais.

January Littlejohn teigė, kad jos 13-metė dukra turėjo draugų grupę, kurie buvo "apsėsti" viskuo, kas susiję su LGBTQ bendruomene.

Ji papasakojo, kad kai trys iš jų pradėjo tapatintis su translyčiais arba nebinariniais asmenimis, jos dukra pasakojo, kad susipainiojo dėl savo lyties.

January Littlejohn, kurios dukra dabar yra jos sūnus, ir jos advokatė Vernadette Broyles aptarė ieškinį ir tai, kodėl ji yra "pasipiktinusi" mokyklos veiksmais.

"Tai vyksta visoje šalyje", - pirmadienį laidoje "Fox & Friends First" perspėjo Littlejohn. "Tas pats protokolas taikomas daugelyje, daugelyje mokyklų visuose rajonuose, ir net vadovuose, kurie naudojami diktuojant šiuos transseksualų paramos planus, iš kurių išbraukiami tėvai, yra tos pačios formuluotės."

"Taigi, tai labai sistemingas būdas, kuriuo tėvai pašalinami iš svarbių sprendimų, priimamų su jų vaikais, be to, socialinis perėjimas yra medicininė intervencija, todėl mokyklos yra labai nekvalifikuotos imtis šių veiksmų be tėvų dalyvavimo", - tęsė ji.

Pasak Littlejohn, jos dukra, kuriai tuo metu buvo 13 metų, pandemijos metu išreiškė sumaištį dėl lyties po to, kai grupė draugų perėjo į priešingą lytį. MSN pranešimas: "Iš tiesų, kai kurie žmonės, turintys lytinę orientaciją, yra linkę pereiti į kitą lytį:

Galiausiai ji sužinojo, kad mokykla kartu su jos vaiku rengia "transseksualų paramos planą", tačiau mokykla iš pradžių atsisakė leisti jai dalyvauti, atsižvelgdama į tai, kad ją "saugo nediskriminavimo įstatymas".

"Galiausiai mes pamatėme transseksualų paramos planą, kuris buvo šešių puslapių dokumentas, kurį jie už uždarų durų užpildė su mano dukra, kuriai tuo metu buvo 13 metų, ir kuriame jie uždavė jai klausimus, kurie galėjo turėti absoliučios įtakos jos saugumui, pavyzdžiui, kokiu tualetu ji norėtų naudotis ir su kokios lyties atstovais ji norėtų būti kambaryje per naktines ekskursijas", - sakė Littlejohn. 

Tai įvyko po to, kai respublikonų įstatymų leidėjai išsiuntė laišką švietimo sekretoriui Migueliui Kardonui (Miguel Cardona) po to, kai 12-metė mergaitė iš Floridos, kaip pranešama, bandė nusižudyti po slaptų pokalbių su mokykla dėl lyties keitimo.

"Yra ieškinių Viskonsine, Merilande, Oregone, Kalifornijoje, - sakė Broyles. "Tai nacionalinė darbotvarkė, ir tėvai turi pripažinti, kad jie turi teisę vadovauti savo vaiko auklėjimui, švietimui, priežiūrai, medicininiams sprendimams, sprendimams dėl psichinės sveikatos."

"Jie turi ginti šią teisę savo mokykloje", - tęsė ji.

P komentaras: Pasaulis naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 13:59 Receptai – Patiekalai Anyžių sėklų nuoviras gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: anyžiaus sėklos, vanduo, medus, konjakas

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Bandelės iš vaikystės! Tas pats skonis ir kvapas!

Būtent tokias bandeles gamino mano močiutė. Magiškas kvapas buvo... Net ir dabar jaučiu jį, per nuotrauką ... Sudėkite bandeles su varške ant kepimo skardos, sutepkite tryniu, kurį pasilikome ir kepame orkaitėje, kuri yra įkait...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau