Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 5

Raudonasis pavojus: JT ir WEF pasirašė susitarimą dėl Darbotvarkės iki 2030 m. spartinimo

Jungtinės Tautos pasirašė susitarimą su Klauso Schwabo (Klaus Schwab) Pasaulio ekonomikos forumu (WEF), kad kartu paspartintų Darbotvarkės iki 2030 m. įgyvendinimą (Agenda 2030).

JT Generalinis Sekretorius Antonio Guterresas (Antonio Guterres) dalyvavo pasirašant susitarimo memorandumą su Klausu Schwabu dėl Darbotvarkės iki 2030 m. įgyvendinimo. JAV ir kitų Vakarų demokratinių šalių piliečiai nebuvo konsultuojami, jų vyriausybės ar žiniasklaida jų neinformavo apie Darbotvarkę 2030.

"Šiandien generalinis sekretorius ir Pasaulio ekonomikos forumo atstovas Klausas Schwabas bus JT ir Pasaulio ekonomikos forumo strateginės partnerystės susitarimo memorandumo pasirašymo liudininkai", - trečiadienį paskelbė JT atstovas spaudai.

Strateginėje partnerystėje "išdėstytos bendradarbiavimo sritys, kuriomis siekiama gilinti abiejų institucijų bendradarbiavimą ir kartu spartinti Darbotvarkės iki 2030 m. įgyvendinimą".

Įspūdinga tai, kad istorinis ir nerimą keliantis pranešimas apie Darbotvarkės iki 2030 m. įgyvendinimą, dėl kurio su niekuo JAV nebuvo konsultuotasi ir kuriam niekas nepritarė, visiškai nebuvo nušviestas nupirktoje ir apmokamoje pagrindinėje žiniasklaidoje.

Jei buvote atidūs, šis įvykis jūsų neturėtų stebinti. Planas rengiamas jau tūkstantmečius.

JT ir WEF pasirašė susitarimą dėl Darbotvarkės iki 2030 m. spartinimo

Daugiau nei prieš du tūkstančius metų graikų filosofas Platonas sugalvojo valstybę ir visuomenę konstruoti pagal sudėtingą planą.

Platonas norėjo, kad prie valdžios vairo stotų "išminčiai" (filosofai), tačiau jis taip pat aiškiai nurodė, kad tokiai valstybei reikės žmonių transformacijos.

Įkūrus Jungtines Tautas ir Pasaulio ekonomikos forumą, eugenikos ir transhumanizmo programų įgyvendinimo siekis padarė didelį šuolį į priekį.

Kartu su Pasaulio ekonomikos forumo veikla jie turi sceną pradėti didįjį persitvarkymą, kuris šiuo metu vyksta.

Paskelbus pandemiją, dar vieną šuolį ekonomikos ir visuomenės pertvarkymo link žengė siekis visapusiškai kontroliuoti ekonomiką ir visuomenę vyriausybei.

Laisvė susiduria su nauju priešu. Tironija pasirodo prisidengusi ekspertų valdymu ir geranoriška diktatūra. Naujieji valdovai savo teisę dominuoti grindžia ne dieviškąja apvaizda, bet dabar reikalauja teisės valdyti žmones vardan visuotinės sveikatos ir saugumo, remdamiesi tariamais moksliniais įrodymais.

Jei mylite laisvę, metas kovoti kaip pragare.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.07.2019 laikas 13:13 Receptai – Patiekalai “Bounty” – nekeptas varškės tortas
Nekepto varškės torto receptas.15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas! Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą. Skanaus!

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau