Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Gegužės » 14

Žėrinčių papuošalų ateities pranašystės

Papuošalai ne tik puošia – jie skleidžia tam tikrą energiją. Nuo seno gaminami iš skirtingų medžiagų, ir tai ne joks atsitiktinumas. Aiškinama, kad daugelis juvelyrinių dirbinių naudoti magiškiems amuletams ir ritualams. Įdomu, kaip dabar išsikviesti magiškas galias ir išsiburti ateitį naudojant papuošalus?

Kada geriausia burtis?

Pasirodo, papuošalai gali padėti nuspėti ateitį. Pirma, dažniausiai jie gaminami iš tauriųjų metalų, o tai sustiprina jų magines galias. Antra, sidabro ir aukso papuošalai priklauso asmeniniams daiktams, nes juos nešioja vienas savininkas. Juvelyriniai dirbiniai dažnai naudojami stebuklingiems ritualams ir burtams, nes geba sugerti šeimininko energiją. Jeigu buriantis paimamas koks nors daiktas, jį visų pirmą reikia išvalyti bažnytinės žvakės liepsna arba nuplauti šventintu vandeniu. Įprasta ateitį spėlioti apie Kūčias, Kalėdas ir Naujuosius metus, o rudenį burtis rekomenduojama per Heloviną (spalio 31 d.), Vėlines (lapkričio 2 d.) ir Šv. Andriejaus dieną (lapkričio 30 d.), kuri dar vadinama Saulės grįžtuvių laukimo pradžia.

Būrimas vestuviniu žiedu

Vestuvinis žiedas – vienas populiariausių papuošalų įvairiems būrimams. Ne tik profesionalūs būrėjai, bet ir visi, norintys sužinoti savo ateitį ar praskleisti gyvenimą gaubiančią paslapčių skraistę, naudojasi šia puošmena burdamiesi. Pasitelkę vestuvinius žiedus pasakoja apie tai, kokia ateitis laukia su sužadėtiniu, apie vedybinį gyvenimą, taip pat išaiškina, kokia bus šių dviejų žmonių šeima.

Kaip gauti atsakymą?

Norint patikimo atsakymo, reikia auksinio žiedo, palaiminto tuokiantis bažnyčioje. Toks žiedas perveriamas per savo plauką ir nuleidžiamas į stiklinę virš vandens. Tada užduodamas toks klausimas, kad į jį būtų galima atsakyti tik „taip“ arba „ne“. Laukiant dvasių atsakymo nenuleisti akių nuo žiedo. Jeigu žiedas ant plauko pradeda svyruoti iš vienos pusės į kitą, tuomet atsakymas „ne“. Jeigu švytuoja tolyn nuo besiburiančio asmens ir jo link, tada atsakymas „taip“. Jeigu žiedas stovi ir juda ratu, atsakymas lieka neaiškus. O jei besiburianti mergina turi per trumpus plaukus, kad ant jų būtų galima pakabinti žiedą, galima naudoti natūralaus pluošto siūlą, pvz., šilkinį ar lininį.

Sužadėtinių burtas

Atsisėskite priešais veidrodį ir iš abiejų pusių uždekite po bažnytinę žvakę. Viduryje padėkite negilią porcelianinę lėkštutę, geriausiai baltą. Įdėkite vestuvinį žiedą. Pasakykite: „Brangus sužadėtini, ateik pas mane pavakarieniauti!“ Įdėmiau pažvelkite į žiedą. Sakoma, kad po kurio laiko veidrodyje galėsite pamatyti būsimo jaunikio atspindį…

Keturių žiedų magija

Kaip seksis ateinančiais metais? Gyvensite klestėdami ar skurde, sieksite karjeros ar gyvensite santuokoje? Šiuo atveju reikės 4 skirtingų žiedų, kurių kiekvienas skirtas apgalvoti kuriam nors šių atsakymų. Visus žiedus dėti į indą su grūdais (tinka visokie) ir sumaišyti taip, kad nebūtų matyti nė vieno žiedo. Besiburiantis asmuo turi ištraukti vieną žiedą. Pvz., jeigu ištraukė auksinį, tai reiškia ankstyvą santuoką, jei sidabrinį – studijos arba karjera, žiedą su brangiu akmeniu – turtingas gyvenimas, varinis simbolizuoja materialinius sunkumus.

Auksinė grandinėlė ir jos mistinė galia

Norint išsiburti ateitį, galima naudoti ir auksinę grandinėlę be pakabuko. Grandinėlę užsegti, kad susidarytų uždara linija. Tada trinti tarp delnų, kol pajuntama šiluma, suspausti dešinėje rankoje ir mesti ant stalo. Pagal tai, kokia forma nukris, galima interpretuoti, koks likimas laukia. Jeigu susiformavo trikampis, žadama meilė. Jei nugula lygiai, nereikėtų tikėtis pokyčių, nes viskas, kas suplanuota, vyks sklandžiai ir sėkmingai. Jei išėjo gyvatėlė, saugokitės priešų, pavydžių žmonių. Jei grandinėlė nukrinta kaip apskritimas – tikėkitės sunkumų, sukimosi lyg voverėms rate. Jeigu grandinėlė susiriša į mazgą, tuomet ji įspėja apie galimą ligą ar traumą. Širdies ar lanko forma žada didelę meilę arba bet kokį kitą įvykį, susijusį su vestuvėmis.

Būrimas su kitais papuošalais

Į maišelį sudėkite visus turimus papuošalus. Juos maišydami mintyse užduokite rūpimą klausimą ir ištraukite pirmą pasitaikiusį.

  • Žiedas. Esate lyderis, pritrauksite dėmesį.
  • Kaklo papuošalai (grandinėlės, vėriniai, karoliai) – turite parodyti kovotojo savybes, įgyti autoritetą ir sutvarkyti reikalus.
  • Apyrankė. Turėtumėte eiti į kompromisus ir stengtis nepabloginti situacijos. Dvejojimas tik tolina nuo jūsų tikslo.
  • Auskarai. Intuicija ir žavesys padės išspręsti visas problemas.
  • Sagė. Kaltinate save, kad atrodytumėte geresni kitų akyse. Neturėtumėte taip daryti. Reikėtų didžiuotis ir labiau mylėti save.
  • Galvos papuošalai (tiara, lankelis, plaukų segtukas). Nusileiskite ant žemės ir prisiimkite atsakomybę už savo laimę bei sėkmę.

Karoliukų reikšmės

  • Karoliukai iš perlų, perlamutro ir jo imitacijos pasakoja apie meilę ir artimuosius.
  • Iš turkio, lazurito, žalsvų akmenų suverti papuošalai moko, kaip tinkamai ir garbingai elgtis tam tikroje situacijoje.
  • Stikliniai ir krištoliniai karoliukai kalba apie draugystę.
  • Kauliniai ir šviesių akmenukų, pvz., agato vėriniai, – apie gimines.
  • Mediniai – apie sveikatą.
  • Keraminiai – apie viską, kas susiję su darbu ir karjera.
  • Metaliniai – apie pinigus.
  • Raudoni akmenukai, granatai – apie prieštaringas situacijas.
  • Violetiniai akmenukai, ametistai rodo nepaaiškinamus įvykius ir svajones.
  • Juodi karoliukai iš obsidiano, turmalino – apie nemalonius, neigiamus įvykius.
  • Mėlyni karoliukai – apie dovanas kitiems, labdarą, religines aukas, neatlygintiną pagalbą.

Juvelyriniai dirbiniai kaip talismanai

Siekiant, kad papuošalas būtų ne tik gražus, bet ir duotų maksimalią naudą, rekomenduojama įsigyti talismaną iš tauriojo metalo. Simbolio pasirinkimas tiesiogiai priklauso nuo tikslų ir norų: pritraukti pinigų (monetos, apelsinas, pasaga, dobilas ir pelė), sėkmei (pakabukas su drambliu, boruže, hieroglifu), meilei (in ir jan simbolis, gulbė, širdis).

Burtai – rimtas dalykas

Į ateities pranašavimo procesą derėtų žiūrėti rimtai, jei norite gauti tikslų atsakymą. Būrėjai nerekomenduoja bandyti sužinoti, kokia ateitis jūsų laukia, jei iš tiesų nė nenorite to žinoti. Tačiau jei esate tam pasiruošę, tuomet pirmyn! Drąsiai žvelkite į ateitį, į pagalbą pasitelkę papuošalus iš tauriųjų metalų. Tikėkite, kad netrukus likimas pažadės šviesų ir laimingą rytojų!

Įdomu

  • Seniausiems papuošalams – 100 000 metų! Tai kelios kriauklelės, suvertos ant virvelės.
  • Pirmą kartą deimantas rastas IV a. Indijoje. Greitai jis pradėti vertinti dėl tvirtumo ir nuostabaus žėrėjimo. Iki XVIII a. manyta, kad deimantų galima rasti tik Indijoje, bet 1866 m. rastas 21 karatų deimantas Pietų Afrikoje.
  • Škotų novelisto Walterio Scotto romane „Gėjeršteino Ana“ pagrindinė veikėja ledi Hermiona plaukuose segėjo magiškų savybių turintį opalą. Kai ji buvo laiminga, opalas žėrėdavo nuostabiausiomis spalvomis, kai būdavo įpykusi, jis blyksėdavo raudonais atspalviais. Dėl to Hermioną apkaltino turinąią velniškų galių. Ant akmens užlašino vandens ir jis prarado magišką žėrėjimą. Ledi Hermiona iškart sunkiai susirgo. Rytą lovoje vietoj moters ir jos opalo rado tik krūvelę pelenų.
  • Pirmą kartą sužadėtuvių žiedą įteikė imperatorius Maksimilijonas I mylimajai Marijai Burgundietei kaip pažadą, kad ją ves 1477 metais. Nuo to ir prasidėjo sužadėtuvių žiedų istorija.
  • Labiausiai atpažįstamas sužadėtuvių žiedas XX a. – žiedas su safyru, kurį mūvėjo princesė Diana.
  • Brangiausią kino istorijoje juvelyrinį dirbinį dėvėjo aktorės Nicolės Kidman įkūnytas personažas filme „Mulen Ružas“. Vėrinys iš platinos ir deimantų įkainotas daugiau nei 1 mln. JAV dolerių (per 850 000 Eur).
  • Kai kuriose Afrikos gentyse didžiuliai auskarai yra vyriškumo, meistriškumo, galios ir statuso ženklas.

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

21.07.2019 laikas 09:47 Receptai – Patiekalai Virti vėžiai su krapais

Gaminame namuose. Virti vėžiai su krapais. Puode užviriname vandenį, beriame druską, dedame svogūną, česnako skilteles, lauro lapus, krapus ir sudedame vėžius. Uždengus dangtį verdame apie 15-25 minutes nuo užvirimo (priklausom...

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 16:06 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą pas...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau