Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Rugsėjo » 22

Ekstrasensai pataria: kam negalima nešioti aukso ar sidabro papuošalų?

Daugelis nešioja papuošalus iš aukso ir sidabro, bet ne visi susimąsto, ar tie juvelyrikos dirbiniai jiems tinka. Priešingai – ne tik netinka, bet gal ir neigiamai atsiliepia jo savijautai ir būsenai. 

Ekstrasensai pataria: kam negalima nešioti aukso ar sidabro papuošalų?

„Ekstrasensų mūšio“ dalyvė Jelena Jasevič tvirtina, kad toli gražu ne visiems žmonėms galima nešioti aukso papuošalus. Nepaisant šio tauraus metalo naudingų savybių, jis daro ir  neigiamą poveikį.  Tuo tarpu 14-o „Ekstrasensų mūšio“ finalininkė Merilin Kerro iš Estijos taip pat pritaria, kad auksas vieniems gali suteikti energijos, nešti sėkmę, o kitiems -  priešingai: pritraukti vien nemalonumus.  Be to, žinoma ekstrasensė papasakojo, kokie pavojai slypi aukso papuošaluose. Tokiais atvejais tauriojo metalo energija tampa griaunanti. 

Anot ekstrasensės Merilin Kerro, auksas išsiskiria iš kitų tauriųjų metalų milžiniška energija, kuri suderinama tik su maždaug 15 proc. žmonių visame pasaulyje. Išeina, kad daugumai žmonių auksinius papuošalus paprasčiausiai negalima nešioti. 

М. Kerro tvirtinimu, aukso papuošalai tinka išimtinai padoriems, sąžiningiems, garbingiems, kilniaširdiškiems žmonėms. Tada aukso žiedai, auskarai, apyrankės, sagės ir kiti papuošalai daro teigiamą įtaką žmogaus energijai, nukreipia ją geriems ir kilniems darbams. Mat tada auksas sustiprina visas teigiamas žmogaus charakterio savybes. Ir tuo pačiu padeda pasiekti užsibrėžtų tikslų ar įgyvendinti idėjas bei saugo jį nuo bėdų ir nelaimių. Todėl žinoma ekstrasensė pataria nešioti aukso papuošalus tik aktyviems, atkakliai tikslo siekiantiems, užsispyrusiems ir būtinai turintiems daug gerų ketinimų žmonėms. „Bet jokiu būdu negalima nešioti  dirbinių iš aukso  piktiems, pavydiems, linkusiems į agresyvumą ir konfliktiškumą žmonėms. Be to, auksas nemėgsta godžių ir šykščių žmonių. Jei toks žmogus nuolat nešioja ne vieną ir ne du papuošalus iš aukso, tai galų gale jis liks pries suskilusios geldos“, - įspėjo Merilin Kerro. Jos įsitikinimu, tiems žmonėms, kurių tamsus, sujauktas ir nuodėmingas vidinis pasaulis, auksas niekada neatneš sėkmės, džiaugsmo ir laimės. Jei žmogui nuolat kyla piktos, niūrios, kerštingos mintys, tai jo nešiojamas aukso papuošalas tik dar labiau sustiprins norą padaryti kam nors blogo. Tokiais atvejais tauriojo metalo energija tampa griaunanti ir žlugdanti. Įdomu tai, kad galų gale viskas atsisuka prieš patį šeimininką... 

Be to, ekstrasensė Merilin pataria vengti nešioti ir kitų, svetimų žmonių aukso papuošalus. Pavyzdžiui, jei jums atiteko ar kaip nors kitaip paveldėjote, tarkim, žiedą iš savo senelės ar prosenelės, kurį iki tol nešiojo jūsų mama, tai reikia žinoti, kad išvien su šiuo papuošalu jūs perimsite ir buvusių žiedo šeimininkių energiją. O jei kuri nors iš jų padarė blogų dalykų gyvenime, vadinasi, susikaupė nemažai neigiamos energijos. Tai reiškia, kad apskritai nereikia laikyti savo namuose tokį žiedą, o kuo greičiau atsikratyti jo. Žinia, auksas išsaugo visą informaciją apie savo šeimininką. Todėl, jei žmogus nešioja svetimą papuošalą iš aukso ir nieko nežino apie jo buvusį ankstesnį savininką, gali pasmerkti save nesibaigiančioms bėdoms, nesėkmėms ir nelaimėms. Arba priešingai – sulaukti ankstesnio jo šeimininko palaikymo ir jis gali tapti savotišku angelu sargu. Taip pat Merilin Kerro kategoriškai nerekomenduoja nešioti aukso papuošalų tiems, kurie dažnai patiria neigiamas emocijas, galvoja apie piktus kėslus, blogus darbus, visko pavydi kitiems arba nusiteikę kam nors atkeršyti. 

Gali baigtis negalavimais ar net rimtomis ligomis 

Ekstrasensė J. Jasevič  taip pat sutiko pasidalinti savo įžvalgomis  mėgstantiems nešioti aukso ir sidabro papuošalus. „Nepaisant to, kad sidabras pasižymi stipriomis magiškomis savybėmis, jį nešioti patartina taip pat ne kiekvienam.  O aukso  dirbinių turi vengti nešioti nervingi žmonės, nuolat patiriantys stresą, įtampą, gyvenantys didmiesčiuose. Mat tokiems žmonėms auksas tampa papildomu dirgikliu ir daro akivaizdžiai neigiamą įtaką. Tai yra sustiprina ligas, daro poveikį jų paūmėjimui“, - teigė ekstrasensė. Anot jos,  ir tiems žmonėms, kurie linkę kaupti savyje ne tik pyktį, pagiežą ar neapykantą, bet ir apmaudą, nuoskaudą bei yra jautrūs aplinkinių daromai įtakai, juvelyrikos dirbiniai iš aukso tik kenkia. Tai yra gali baigtis negalavimais ar net rimtomis ligomis. Labiausiai kenčia centrinė nervų sistema, galinti privesti prie nesibaigiančių stresų, nervinių protrūkių ir ilgai trunkančios bei gilios depresijos. Ekstrasensės J. Jasevič tvirtinimu, aukso dirbiniai nedaro neigiamos įtakos tik tiems žmonėms, kurių gyvenimas teka, palyginti, ramia vaga, nėra įtemptas ir nereikalaujantis daug nervų ir išgyvenimų. 

Tuo tarpu sidabro dirbiniai labiau tinka kūrybiškoms, energingoms ir idėjų nestokojančioms asmenybėms. Kadangi sidabras turi savybę „sugerti“ jausmus ir emocijas to žmogaus, kuris ir  nešioja tą papuošalą. Be to, šis metalas pasižymi stipriomis apsauginėmis savybėmis.  „Todėl patariu nešioti sidabro papuošalus žmonėms, norintiems apsisaugoti nuo nužiūrėjimo, užkerėjimo ar užkeikimo“, - tvirtino J.Jasevič.  Jos teigimu,  užtat šis metalas niekada netaps sėkmės fortūna valdingiems, gana agresyviems, kategoriškiems, racionaliems, pedantiškiems, pasižymintiems analitišku mastymu, logišku apskaičiavimu žmonėms.  Ekstrasensės pastebėjimais, tokie žmonės gana dažnai pameta arba kažkur palieka  juvelyrikos dirbinius iš sidabro. Tai – ženklas ir įrodymas, kad šis taurus metalas nenori būti su jais. 

Reikia labai kruopščiai rinktis juvelyrikos dirbinius 

Ekstrasensė J. Jasevič turi daug ką pasakyti ir mėgstantiems vienu metu nešioti aukso bei sidabro papuošalus. Anot jos, tokie žmonės daro labai didelę klaidą. Mat susijungus dviems skirtingoms energijoms ir atsiradus jos pertekliui,  įvyksta „trumpas sujungimas“, kuris dažnai baigiasi neigiamomis pasekmėmis. Sidabro papuošalai pasižymi energija, nukreipta į žmogaus vidinį pasaulį ir padeda atsiskleisti jo jausmams, emocijoms bei įkvepia naujų idėjų ir padeda išpildyti norus. Tuo tarpu auksas – priešingai: nukreipia energiją į išorę ir stumia žmogų siekti vien materialinės naudos. Todėl šioms dviems skirtingoms energijoms sąveikaujant tarpusavyje, žmogus nepajėgia atskleisti nei savo vidinio pasaulio, nei gauti kažko materialaus.

„Sidabras ir auksas – nesuderinami. Juk auksas spinduliuoja judėjimo energiją, persikūnijimą, jėgą ir galingumą. Jis yra norų, poreikių, siekių, geismo „kaitiklis“.  Tuo tarpu sidabras – priešingai: jo turėtojas tampa labiau subalansuotas, ramus ir harmoningas“, -  teigė ekstrasensė. Anot jos, todėl jokiu būdu negalima  vienu metu nešioti aukso ir sidabro dirbinių, nes šiems metalams susitikus, žmoguje susimaišo dvi priešingos energijos, o tai gali privesti prie išsibalansavusios psichikos, kitų įvairių susirgimų, dažnos nuotaikos kaitos, nesėkmių lavinos.

Be to, ekstrasensė J. Jasevič pataria apskritai labai kruopščiai rinktis juvelyrikos dirbinius ne tik iš skirtingų metalų, kadangi jie gali skleisti tiek teigiamą, tiek ir neigiamą energiją.  Todėl, nors ir labai prie širdies, bet tikrai reikia atsisakyti netinkančio juvelyrikos dirbinio, kuris ne tik nesuteiks laimės ar džiaugsmo, bet gali net sugriauti gyvenimą. „Norint sužinoti, ar jums tinka vienas ar kitas  papuošalas, tai padaryti visai paprasta.  Tiesiog reikia  jį „pasimatuoti“. Tai yra, jei tik užsimovus žiedą ar užsidėjus apyrankę ar grandinėlę su kulonu jaučiatės gerai,  neatsirado jokių neigiamų emocijų, vadinasi, pasirinkote jums tinkantį papuošalą. Todėl toks papuošalas iš sidabro jums gali tapti stipriu sėkmės talismanu ir saugikliu nuo negandų bei bėdų. Todėl rinkitės papuošalus pagal savo temperamentą ir gyvenimo būdą, tada tikrai jausitės gerai ir jums viskas seksis“, - patikino ekstrasensė J. Jasevič.

Priima į save pagrindinį neigiamos energijos smūgį bei jėgą

Tuo tarpu  14-to  „Ekstrasensų mūšio“ sezono nugalėtojas Aleksandras Šepsas papasakojo savo gerbėjams, kodėl geriau nešioti ne papuošalus iš tauriųjų metalų, o apsauginius amuletus ir papuošimus.

Tikėtina, jūs jau gerokai anksčiau atkreipėte dėmesį į tai, kad žmonės gana dažnai nešioja apsaugines puošmenas ant riešo: apyrankes iš siūlo, virvutes, keliaraiščius. Pasirodo, kad šie, iš pirmo žvilgsnio niekučiai, gali apsaugoti savo šeimininką nuo blogos akies ar užkerėjimo.

Anot A.Šepso, pats stipriausas apsauginis amuletas yra izralietiškas, pagamintas ir natūralios vilnos ir raudonos spalvos siūlas, užrištas ant riešo.  „Šis paprastas, iš pirmo žvilgsnio net skurdžiai atrodantis „papuošalas“ yra  milžiniškas sėkmės talismanas, pasižymintis apsauginėmis savybėmis ir galintis apsaugoti savo šeimininką nuo neigiamo, piktavalių žmonių daromo poveikio“, - tvirtino Aleksandras.  Anot jo, vilnonį raudoną siūlą reikia nešioti ant kairės rankos riešo. Tiesa, prieš užsirišant siūlą reikia įmerkti jį į šventintą vandenį ir pasakyti žodžius, saugančius nuo nužiūrėjimo ar užkeikimo: „Siūlais surišta mano siela bus apsaugota, o mano mintys pavirs poelgiais. Šiuo siūlu aš save surišiu, nuo piktos akies apsisaugosiu ir nebūsiu kito pykčio auka“.  O paskui belieka užsirišti siūlą ant kairės rankos riešo ir jo nebenusiimti.

Ekstrasenso Aleksandro Šepso tvirtinimu, natūralios vilnos raudonas siūlas iš Jeruzalės, ne tik apsaugo nuo nužiūrėjimo ar užkeikimo, bet ir suteikia magiškos jėgos. „Šį siūlą galima palyginti su sidabrinio smeigtuko energija ir jėga, kuri laikoma ypatingai stipriu sėkmės talismanu.  O siūlas, nuolat nešiojamas ant riešo, taip pat priima į save didžiausią neigiamos energijos smūgį bei jėgą, neleisdamas pereiti ir tuo pačiu pakenkti žmogui“, - patikino Aleksandras.

Jo teigimu, jei nešiojamas siūlas ant riešo nutrūko, tai – ženklas, kad šis apsauginis amuletas sugėrė į save neigiamą energiją anksčiau, nei ji būtų pasiekusi žmogų. „Taigi, jei kas nors mėgins jus užkeikti ar užkerėti, tai siūlas, sugėręs į save visą neigiamą energiją, anksčiau ar vėliau nutrūks. Todėl tuo raudonas siūlas ir panašus į sidabrinį smeigtuką. Tai yra, pastarasis, apsaugojęs savo šeimininką nuo stipraus neigiamos energijos pliūpsnio, pradeda juoduoti ar rūdyti. Todėl, jei  sutrūko ar pametėte raudoną siūlą, žinokite, kad jis atliko savo misiją, nes apsaugojo jus nuo mėginimo užkerėti ar prakeikti“, - teigė Aleksandras.

Tačiau ekstrasensas Aleksandras Šepsas įspėja, kad demonstratyviai nešiojamas raudonas siūlas ant riešo gali kelti ir pavojų. Mat, tai ir ženklas, kad toks žmogus yra labai lengvai pažeidžiamas ir jautrus išoriniam poveikiui. Tai reiškia, kad tokį  žmogų nesunku ir nužiūrėti ar užkerėti. Todėl A. Šepsas pataria nerodyti  siūlo ant riešo, paslėpti jį po rankove, kad neišprovokuotų piktavalių žmonių ketinimų.

Beje, siūlas ant riešo turi ir kitų magiškų savybių. Praktikuojantys magai įsitikinę, kad jis padeda numalšinti rankų ir sąnarių skausmus, normalizuoti kraujo spaudimą.  

Ekstrasensai pataria: kam negalima nešioti aukso ar sidabro papuošalų?

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunės žiedai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunės žiedai

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau