Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:
02.09.2017, 18:48 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (17409)
Tie, kurie patyrė šlapimo takų infekciją, žino, kaip tai skausminga.
Pateikiamas receptas, kuris padės pašalinti bakterijas. Visos šios priemonės sudedamosios dalys sukuria vaistą, turintį stiprias antibakterines ir antivirusines savybes.
Sužinok daugiau ...
02.09.2017, 15:10 Būtybės Peržiūrų (6452)
Jetis Himalajuose, ši-ši Kinijoje, almasas Mongolijoje, orangpendekas Indonezijoje, didžiapėdis JAV, sniego žmogus Kaukaze ir Pamyre. Šios kriptobūtybės įvairiuose regionuose vadinamos įvairiais pavadinimais. Tačiau, ko gero, pats paslaptingiausias šios skaitlingos genties atstovas gyvena Australijoje
Sužinok daugiau ...
02.09.2017, 14:33 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (3881)
Puiki naujiena! Drėkinamas kremas vaikams nuo egzemos. Šis patvirtintas dermatologų "stebuklingas kremas" sudėtyje turi šias veikliąsias medžiagas. 02.09.2017, 13:55 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (6962)
Jums patiks ši priemonė! Puikus natūralus produktas skreplių išsiskyrimui, pašalinimui. Štai natūrali priemonė, kuri suteiks jums efektyvią pagalbą gydant šias peršalimo ligas. 02.09.2017, 11:34 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (3717)
Ar žinojote, kad slyvos (Prunus domestica) — nektarinų, persikų ir migdolų giminaitės? Jų maisto vertė panaši kaip šių pietietiškų vaisių (išskyrus migdolus), tačiau vietinės slyvos galėtų būti nepurkštos pesticidais, kurie plačiai taikomi auginant persikus ir nektarinus.
Sužinok daugiau ...
02.09.2017, 10:50 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (4343)
Valgiaraščio pagrindą ir nėštumo metu, ir bet kuriame kitame gyvenimo etape turėtų sudaryti natūralūs, kuo mažiau rafinuoti, visaverčiai produktai. Esama labai daug produktų, kurių besilaukiančioms moterims patariama vengti. Iš tikrųjų dalis jų yra tokie produktai, kurių kasdien nerekomenduojama valgyti niekam, tačiau, jei jų vartoja nėščiosios, pasekmes gali būti sunkesnes. 02.09.2017, 09:19 Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (4197)
Šiuolaikinis mokslas patvirtino daugelio prieskonių maisto vertę ir gydomąsias savybes ir nustatė, kad iš prieskonių išskirtas medžiagas būtų galima plačiai taikyti medicinoje, net gydant vėžį ir virusines infekcijas. Be to, jie žinojo, kad prieskoniai padeda geriau suvirškinti maistą, ilgiau išlaikyti jį šviežią ir padaryti saugesnį, kad prieskoniai geba padaryti paprastą maistą ypatingą ir net paverčia jį vaistu. |