Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.09.2017, 20:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (26456)
Norėdami išvalyti kepenis nuo riebalų, siūlomas stiprus natūralių sulčių receptas, kurį galite lengvai ir greitai pasigaminti namuose. Pagrindinė jos sunaikinimo priežastis yra alkoholis, keptas riebus maistas, perdirbti maisto produktai. Jei jaučiate skausmą po šonkaulių, pykinimą, galvos svaigimą, apetito trūkumą, turėtumėte atkreipti ypatinga dėmesį į tai!
Sužinok daugiau ...
16.09.2017, 17:54
Karo Paslaptys Peržiūrų (10673)

2010-ais metais Žemutinio Tagilo (Rusija) gyventojas, NSO medžiotojas Valentinas Degtiariovas, tyrinėdamas iš palydovų padarytas Antarktidos nuotraukas, aptiko keistą disko formos dėmę balto sniego fone. Jos koordinatės „Google Maps“ žemėlapiuose yra 80°34’08.4”S 30°05’19.3”W. Tyrinėtojas daro prielaidą, kad tai yra ateivių kosminis laivas, patyręs avariją ar numuštas vienos iš mūsų planetos valstybių ginkluotųjų pajėgų. NSO ekipažas arba žuvo, arba juos iš katastrofos vietos evakavo kiti ateiviais, o pats objektas tvirtai įšalo į ledą. Gali būti, kad ateiviai po avarinio nusileidimo pabandė pakilti, tačiau aparato varikliai dar labiau ištirpdė sniegą, ledą ir įšalusį gruntą, todėl aparatas galutinai pateko į ledo spąstus.

Sužinok daugiau ...
16.09.2017, 17:16
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (3572)
Pirmosios Mičigano senienos, panašu, buvo aptiktos dar XIX amžiaus viduryje. 1874-ais metais didelį visuomenės susidomėjimą sukėlė fermerio atrasta poliruoto skalūno plokštė su užrašais nežinomomis kalbomis. Tačiau oficialiai Mičigano senienų pirmuoju atradėju laikomas dailininkas Džeimsas Skotfordas, kuris 1890-ųjų metų spalio mėnesį netoliese Monkalmo apygardos Edmoro miestelio statybvietėje aptiko seną kapavietę, o joje - neįprastą molinę dėžutę. Jis apie radinį papasakojo miestelio gyventojams, kurie labai juo susidomėjo. Edmoro apylinkės buvo tiesiog nusėtos nedidelėmis kalvomis, kurios, kaip vėliau paaiškėjo, buvo senos kapavietės. Skotfordas ėmė jas kasinėti, ta pačia veikla užsiėmė ir daugiau žmonių.
Sužinok daugiau ...
16.09.2017, 16:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4216)
Paruoštais mišiniais sudrėkinkite lininės ar medvilninės medžiagos skiautę, kuria apvyniokite kaklą ir kompresą apšiltinkite vilnoniu šaliku. Šiuos kompresus ilgiau nei 1,5 valandos laikyti nepatariama. Tokiais kompresais galima gydytis 2 kartus per dieną.
Sužinok daugiau ...
16.09.2017, 15:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5856)
Kambarines gėles mėgsta beveik visi, ypač moterys. Tačiau, bioenergetikos specialistai teigia, jog kai kurie augalai gali ir pakenkti. Pavyzdžiui, kaktusai tarp kaimynų skatina barnius, gebenės iš namų išvaro vyrus, o monsteros ir kiparisai naktimis iš žmonių siurbia energiją.
Sužinok daugiau ...
16.09.2017, 14:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6611)
Labai svarbu reguliariai ir tinkamai valyti venas ir arterijas. Svarbu, kad ant jų vidinių sienelių nebūtų žalingojo cholesterolio apnašų, dėl kurių kraujagyslės susiaurėja, sukietėja, o kraujotaka pastebimai sutrinka. Norėdami profilaktiškai išvengti aterosklerozės, turite ne tik būti fiziškai aktyvūs, sveikai maitintis, bet ir vartoti kraujagysles valančiųjų vaistinių augalų antpilų ir nuovirų.
Sužinok daugiau ...
16.09.2017, 14:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5175)
Pasak specialistų, tik retsykiais laikytis cholesterolio neturinčios dietos nėra prasmės. Jei norime tinkamai išvalyti kraujagysles, pastebimai kraujyje sumažinti žalingojo cholesterolio lygį, turite iš esmės peržiūrėti savo valgiaraštį, padidinti fizinį aktyvumą ir sumažinti antsvorį.
Sužinok daugiau ...
16.09.2017, 13:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4805)
Dilgėlės. Dilgėlių antpilai ir nuovirai skatina šlapimo išsiskyrimą, malšina pilvo pūtimą, mažina aukštą kūno temperatūrą, stabdo kraujavimą. Išoriškai dilgėlių lapų preparatais patariama gydyti odos žaizdas. Dilgėlių lapų antpilais ir nuovirais patariama gydyti kepenų ir tulžies pūslės ligas, inkstų akmenligę, reumatą, bronchitą.
Sužinok daugiau ...