Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.09.2017, 21:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3058)

Daktaras E. Grifinas kalba apie sveikatos problemą, apie vėžį ir alternatyvių jo gydymą, kuris yra žinomas kaip Laetrile. Tai substancija, apie kurią 1970 m. mėgo kalbėti žiniasklaida. Jo žmona Patricija kartu su dr. Džonu A. Ričardsonu parašė knygą šia tema. D. Ričardsonas turėjo vėžio kliniką Sant – Francisko apylinkėse tais pačiais 1970 – ais. Patricija jam asistavo ir tvarkė pacientų dokumentaciją. Ir kalbėdavosi su pacientais. Ir po daugelio mėnesių tyrimų jie išleido knygą “Laetrile atvejų istorija”, kur paremtą tikrais faktais. The Science and Politics of Cancer, G. Edward Griffin (2005)

Sužinok daugiau ...
12.09.2017, 21:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6236)
Medikai teigia, kad žmogaus protinei ir fizinei veiklai reikalingi baltymai. Ir kai tik žmogus jaučia silpnumą ar nuovargį, jam perša baltyminį maistą. Tačiau mes jau žinome, nuo ko būna silpna. Baltyminis maistas kurį laiką veikia organizme kaip stimuliatorius, nes jis tuoj pat suyra į nuodus. Tai žinomas faktas, kad bet kokia mėsa, gyvuliniai produktai tampa ypatingai nuodingi, kai tik patenka į žmogaus kūną būtent kūno temperatūroje. Mokslininkai nusišnekėjo iki to, kad bandė įrodyti, jog žmogus yra plėšrūnas, kai evoliucijos teorija įrodo žmogų priklausant beždžionių, kurios yra vaisiavalgės, klasei. Matote, koks juokingas yra pats sau prieštaraujantis „mokslas“ (vertėjos pastaba: mokslas prieštarauja pats sau iki šių dienų: kasdien vieną teigdamas, jis tuo pačiu neigia kitą doktriną).
Sužinok daugiau ...
12.09.2017, 20:42
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11407)

Tuo, kad egzistuoja ryšys tarp žmogaus psichologinių ypatumų ir jo somatinių ligų, niekas neabejoja. Suprantama, šios sąsajos nėra vienareikšmės ir į elementarias schemas nesudedamos, tačiau jų analizė gali vaisingai prisidėti prie tradicinės medicinos gydymo būdų. Mokslininkai, atliekantys tyrimus psichosomatikos srityje, šį priežasčių ir padarinių sąrašą nuolat papildo. Bet kuri liga signalizuoja, kad sistema, jungianti žmogaus protą, kūną ir emocijas, yra pažeista. Kitaip tariant, mes imame sirgti tuomet, kai saviapgaulės būdu slopiname savo jausmus. Pavyzdžiui, ne baimės jausmas skatina kurią nors ligą, o vidinis draudimas jausti baimę.

Sužinok daugiau ...
12.09.2017, 20:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (16732)

Kai kurie tiki, jog mus ištinkančias ligas galime pagydyti ne tik gerdami vaistus ar atlikdami alternatyvias terapijas, bet ir pažiūrėdami į ligos priežastį iš dvasinės pusės. Būtent į fiziniame kūne vykstančius procesus galime pažvelgti kaip į pasąmonės bendravimą su mumis, t.y. jos siunčiamas žinutes mūsų protui. Pamilk savo ligą. Pasąmonės paslaptys.

Sužinok daugiau ...
12.09.2017, 19:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (21448)

Tą, ką oficiali medicina vadina «širdimi» - tai imtuvas, skysčių siurbimo variklis, o šis variklis turi daugiau nei 500 raumenų, o raumenys turi veikti, kaip siurbliai. Pagrindinis siurblys yra iš žemiau nugaros. Pas daugelį žmonių yra tai su krauju, tarkim: 100 gr. ateina į kojas ir iš ten galima pakelti tik 90 gr., 10 gr. pasilieka, prasideda edema, tromboflebitas, skausmas kojose ir kt., nes raumenys nustojo veikti - žmonės mažai vaikšto, sėdimas gyvenimo būdas.

Sužinok daugiau ...