Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.09.2017, 21:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8186)
Aš negalėjau tuo patikėti savo akimis, tą ką pamačiau, kaip tai gerai veikia! Labai tai naudinga! Tačiau, bandymas išsaugoti ilgai duoną nėra lengva užduotis, ypač jei jūs gyvenate vienas. Yra keletas būdų, kaip atnaujinti duoną ir atgaivinti tokį skonį, kaip pirmą pagaminimo dieną. Put some celery and bread together in a plastic bag. I couldn’t believe my eyes when I saw how well it worked!
Sužinok daugiau ...
19.09.2017, 19:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6880)
Mokslininkai nustatė, kad jis apsaugo nuo širdies priepuolio, stimuliuoja kraujotaką ir t.t. Alicinas česnakuose yra veiksmingesnis už AKF inhibitorius ir kitus vaistus gydant hipertonija. Česnakai blokuoja hormoną angiotezina II. Use This Medicine Once a Year and Forget About Diseases
Sužinok daugiau ...
19.09.2017, 09:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3457)
Širdies ligos – tai normalių širdies funkcijų sutrikimai. Jos gali pasireikšti kartu su perikardo, miokardo, endokardo, širdies vožtuvų ir kraujagyslių pažeidimais. Tokios ligos gali ilgai tūnoti užslėpta forma, bet sulaukę savo valandos smogia stipriai, neretai ir lemtingai. Širdies ir kraujagyslių ligos, greta onkologinių ligų, yra viena dažniausių priešlaikinės mirties priežasčių išsivysčiusiose šalyse.
Sužinok daugiau ...