Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.09.2017, 19:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (37393)

Nėštumas yra geriausia Dievo dovana. Kiekviena moteris nori tapti mama, tam tikru momentu savo gyvenime. Pas nėštumas jau suteikia daug laimės, taip pat ir jaudulį. Tačiau, labiausiai nerimą keliantis ir įdomus laikotarpis yra tas konkretus laikotarpis, kai norima sužinoti, ar moteris nėščia, ar ne. Yra daug medicinos procedūrų patvirtinti nėštumą, bet tuo pačiu metu galite sužinoti, ar esate nėščia, ar ne, naudojant nėštumo testus, kurie nieko nekainuos.

Sužinok daugiau ...
10.09.2017, 15:05
Žmonės Peržiūrų (31816)
Štai ką rašo 1955-ais metais išleistoje knygoje Robertas Lindneris „Valanda iš 50 minučių: tikrų psichoanalizės praktikos istorijų kolekcija“: „Mintis apie šį vyrą, kaip apie beprotį mokslininką, išgaravo, kai pamačiau jį savo kabinete. Vidutinio ūgio energingos išvaizdos vyras, ryškiomis ir šviesiomis akimis, apsirengęs puikios medžiagos kostiumu, kuris nė trupučio nebuvo susiglamžęs, nepaisant tolimos kelionės ir drėgmės“.
Sužinok daugiau ...
10.09.2017, 12:29
Žmonės Peržiūrų (3756)
Sprendžiant pagal nepaprastus sugebėjimus, kuriais pasižymėjo mediumas Danielius Danglas Houmas, jis buvo savotiškas savo laikų šamanas. Visi paranormalūs veiksmai, priskiriami Danieliui Houmui, buvo tikri, todėl iš karto kyla klausimas apie tikruosius žmogaus sugebėjimus ir jo santykius su kitais žmonėmis. Houmas pateikė įtikinamesnius nepaprastų sugebėjimų įrodymus, nei tai padarė bet kuris kitas XIX amžiaus mediumas. Šiais įrodymais buvo kūno ištempimas, psichokinezė ir atsparumas ugniai. Nors tai skamba paradoksaliai, tačiau visus šiuos reiškinius matė daugybė liudininkų, jie buvo aprašyti dokumentuose, todėl tik visiškas skeptikas gali atsisakyti pripažinti jų reikšmę tiek mokslui, tiek ir visuomenei.
Sužinok daugiau ...
10.09.2017, 10:12
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (4117)
Džou pavertė savo organizmą iš hipotermiško meškino (kurio per maža kūno temperatūra, kuris yra mieguistas ir letargiškas) į liekną medžiotojo ir rinkėjo tipo asmens organizmą (šiltą, aktyvų, kūrybišką).
Sužinok daugiau ...
10.09.2017, 09:27
Medicinos Naujienos Peržiūrų (4113)
Per 3 metus trukusį tyrimą moterims, kurioms per dieną buvo duodama tik 180 µg vitamino K2 natūralia forma, sumažėjo su amžiumi susijęs kaulų mineralų nykimas stubure ir šlaunikaulyje, be to, kaulai pasidarė tvirtesni.
Sužinok daugiau ...