Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.09.2017, 20:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6048)

Ruduo - daržovių sezonas, todėl jį būtina naudingai išnaudoti ir sustiprinti sveikatą. Atminkite, kad rudenį daržovėse yra susikaupę daugiausiai naudingųjų ir gydomųjų medžiagų: vitaminų, mineralinių medžiagų ir saulės energijos. Daržovės pastebimai pagerina medžiagų apykaitą, todėl daržovių reikia vartoti ne vien tik jų sezono metu. Galima teigti, jog burokėliai - viena populiariausių daržovių, kurias galima pamatyti visuose daržuose. Burokėliuose gausu medžiagų apykaitą reguliuojančio magnio ir mangano. Šios medžiagos normalizuoja rūgščių ir šarmų balansą organizme. Burokėliai pastebimai pagerina virškinamojo trakto darbą bei lengvai laisvina užkietėjusius vidurius. Burokėlius patariama panaudoti verdant sriubas, ruošiant salotas ir garnyrus, juos vartoti žalius, virti ir troškinti. Taip pat naudingos ir imuninę sistemą stiprinančios burokėlių sultys.

Sužinok daugiau ...
15.09.2017, 10:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3237)

Daugeliui turbūt pažįstama situacija: atrodo, ką bevalgytum, o, žiūrėk, tai rėmuo kamuoja, tai pilvą pučia. Tarytum jautiesi sveikas, tačiau gyvenimo kokybės nėra. Vis dėlto, pasak gydytojos dietologės Evelinos Cikanavičiūtės, jei tai nėra organinės patologijos, daugelį virškinamojo trakto sutrikimų galime kontroliuoti patys. Jūsų dėmesiui – gydytojos patarimai, kaip susidoroti su šiais nemaloniais pojūčiais.

Sužinok daugiau ...
15.09.2017, 10:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2070)

Galime užtikrinti, kad kiekvienas iš mūsų bent kartą gyvenime yra jautęs danties skausmą. Faktas – tai vienas iš nemaloniausių pojūčių, tačiau kai tai nutinka, gydytojas tikrai ne visada būna šalia. Taigi ką daryti, jei netikėtai suskaudo dantį?

Sužinok daugiau ...
15.09.2017, 10:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2987)

Ricinos aliejus skatina plaukų augimą, todėl jis tinkamas ne tik norinteims turėti nuostabius plaukus, bet ir trokštantiems ilgesnių bei tankesnių blakstienų ir antakių.

Sužinok daugiau ...
15.09.2017, 10:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2771)
Jeigu nesergate kokiomis nors lėtinėmis ligomis, pavyzdžiui, gastritu, dvylikapirštės žarnos opa, diabetu, angina ir panašiai, galite pamėginti namų sąlygomis išvalyti iš savo organizmo šlakus ir toksinus. Jeigu vis dėlto turite tokių problemų, geriau, žinoma, pirmiausia pasikonsultuoti su savo gydytoju: greičiausiai organizmą galėsite valyti, tačiau tai padaryti teks ligoninėje, arba tiesiog prižiūrint gydytojui.
Sužinok daugiau ...
15.09.2017, 10:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3474)
Apmaudu, bet kai kurie žmonės bėgant metams tik pilnėja. Kas būtų, jei galėtumėte išvengti su senatve susijusio svorio didėjimo, atsižvelgus į metus kontroliuodami mitybą? Nuo trečios iki šeštos dešimties – ką reikėtų valgyt kiekvienoje amžiaus grupėje atsidūrusiems žmonėms? Jei visą savo gyvenimą valgėte taip pat, galbūt laikas pakoreguoti asmeninį meniu?
Sužinok daugiau ...