Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.09.2017, 21:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10142)

Spengimas ausyse yra triukšmas, kai nėra išorinio garso. Spengimas ausyse dažniausiai kyla dėl nuolatinio triukšmo. Klausydamiesi didelių garsų, triukšmo, muzikos... tokiu būdu pažeidžiama ausyse esanti ląstelė. Labiausiai tikėtina, kad tai pasireiškia žmonėms, kurie dažnai eina į koncertus ir lanko naktinius klubus, dirba statybvietėse, naudoja ginklus ir važiuoja motociklu. Silence the Constant Ringing in Your Ears with These 5 Science-Backed Remedies

Sužinok daugiau ...
13.09.2017, 19:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14805)

Tyrimai parodė, kad šis junginys, žinomas kaip oleocanthal, labai veiksmingai naikina vėžines ląsteles per trumpą laiką. Tai nutinka todėl, kad fermentai vėžinių ląstelių organizme naudoja oleocanthal junginį kovojant su jomis. Taigi, naudokite alyvuogių aliejaus privalumais, bet įsitikinkite, kad įsigijote aukštos kokybės ir ekologišką produktą.

Sužinok daugiau ...
13.09.2017, 14:28
Pasąmonės Galios Peržiūrų (5312)
Galima sakyti, kad telepatija egzistuoja, tik ji vadinasi empatija – tarkim, daugelis žino pojūtį, kai žiūri kitam žmogui į akis ir atrodo, kad supranti, ką jis galvoja, ką jaučia, LRT RADIJUI sako fizikos mokslų daktaras Sergejus Orlovas. Jo teigimu, tam tikra prasme egzistuoja ir vaiduokliai – mokslininkai seniai išaiškino, kas yra Fata Morgana ar Brokeno šmėkla.
Sužinok daugiau ...
13.09.2017, 09:37
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2969)
Mirtinas parazitinis kirminas, tykiai gyvenantis viso pasaulio žmonių žarnynuose, anot kai kurių mokslininkų, yra labiausiai apleista iš visų apleistų ligų kategorijai priskiriamų tropinių ligų. Tiesa, sveikatos apsaugos ekspertai galų gale tikisi žmoniją su ja supažindinti ir tada išnaikinti, rašo „Ars Technica“.
Sužinok daugiau ...
13.09.2017, 07:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2217)
Norint, kad vaistai išeitų į apyvartą, reikia atlikti milijonus dolerių kainuojančius testus, kuriuos nustato Maisto ir vaistų administracija (FDA). O kas gi norės tokias sumas investuoti į abrikoso sėklas, kurių negali užpatentuoti? Laetrilis buvo nepatvirtintas FDA, tačiau jį patvirtino gydymo rezultatai. Sugiuros tyrimus nutraukus, juos atlikti atidavė kitiems. Ir tiems kitiems pasitvirtino laetrilio efektyvumas, tačiau instituto valdžia viešai apie tai neskelbė, tyrėjams prisakė tylėti. Ir tyrimo darbus pavedė katalikų centro darbuotojui, kuris pagaliau! nustatė, suklastojęs rezultatus, kad laetrilis yra neefektyvus gydant vėžį. Ir viešai buvo paskelbta, kad nėra jokių mokslinių įrodymų, kad laetrilis gydo vėžį. Tačiau tai – melas.
Sužinok daugiau ...
13.09.2017, 07:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2837)

Vidinis kovos prieš vėžį faktorius Pirmas dalykas, ką, vadovaudamasis šia teorija, gydytojas padaro, yra mėsos pašalinimas iš paciento mitybos ir pieno produktų. Atsiranda vegetarai, veganai. Tai nėra tik susižavėjimas šia dieta, tam yra priežastis. Kai kurie pacientai nesugeba atsisakyti šių produktų, ir tai labai trukdo terapijoje. Bet jei žmogus kovoja už savo gyvybę, jam tai tėra smulkmena. Ir jūs nustebtumėte, išgirdę apie to atsisakymo rezultatus.Tai ir yra tas vidinis faktorius.

Sužinok daugiau ...