Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.09.2017, 21:05
Burtai, Magija Peržiūrų (7317)

Raudonas siūlas susijęs ir su apsauga nuo piktos akies, ir su gydymu. Be to, tikėjimas jo galia paplitęs iki pat Indijos ir Kinijos. Raudonas siūlelis, kurį galima matyti ant daugelio Holivudo žvaigždžių riešų šalia auksinių ir briliantinių apyrankių, nėra tik įrodymas, kad garsenybė domisi kabala ar tiesiog seka mados tendencijas. Tai ritualinis artefaktas, kurio taikymas neapsiriboja tik kabala. Raudonas siūlas susijęs ir su apsauga nuo piktos akies, ir su gydymu -be to, tikėjimas jo galia nuo senų laikų paplitęs nuo Baltijos šalių iki pat Indijos ir Kinijos.

Sužinok daugiau ...
28.09.2017, 19:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5589)
Sėkmės istorija. Kai jokie vaistai nuo skausmo netiko, ji suprato, kad nebeturi ko prarasti, ir ėmėsi liaudiškų priemonių. Rezultatas -gražesnė figūra ir atkurta sveikata.
Sužinok daugiau ...
28.09.2017, 18:16
Hipotezės Peržiūrų (3867)
Dar II mūsų eros amžiuje komedijų autorius ir poetas Lukianas savo veikale „Tikra istorija” detaliai aprašė savo kelionę į „didžią šalį, kuri skrieja ore”, ir kurioje jis susipažino su vietiniais gyventojais, labai panašiais į mus, žemiečius.
Sužinok daugiau ...
28.09.2017, 09:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3755)

Nors žodis „vėžys“ diagnozėje šiais laikais toli gražu nebūtinai reiškia mirties nuosprendį, o gydymas chemoterapija – skausmingo ir beviltiško kančios pailginimo, dažnas tokioje situacijoje atsidūręs žmogus puola į visagalį „Google“ ieškoti informacijos ir stebuklingų alternatyvių gydymo būdų. Ir, suvedęs į paiešką „vėžio gydymas“, ras ne tik Nacionalinio vėžio instituto bei patyrusių onkologų rekomendacijas. Kokios naudos tikėtis iš alternatyvių gydymo būdu neverta, o kartais – verta?

Sužinok daugiau ...