Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.09.2017, 21:42
Burtai, Magija Peržiūrų (3947)

Baltosios magės tvirtinimu, užkerėjimas – tai atitinkamomis priemonėmis ir ritualais atliktas kryptingas neigiamas magiškas poveikis žmogui, kurio tikslas sąmoningai pakenkti jo sveikatai, taip pat ir jo šeimai, santykiams su artimais žmonėmis bei finansiniams reikalams.

Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 20:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5858)
Kaip jau minėta, sloga ir sinusitas nėra tapatūs dalykai. Sloga neretai gali praeiti ir negydoma, tačiau sinusitas savaime nepraeina. Kai kuriems žmonėms sinusitas pasireiškia vos tik prasidėjus slogai, kitiems – vėliau. Jei sinusitas prasidėjo iš karto, vos tik suslogavote, galima įtarti, kad taip nutiko dėl nosies sandaros ypatumų (dažnai gleivių nutekėjimą blokuoja iškrypusi nosies pertvara). Jei sinusitas nėra gydomas, liga gali komplikuotis – nors ir retai, tačiau sinusitas gali sukelti komplikuotą ausų uždegimą, meningitą, encefalitą ar smegenų abscesą.
Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 20:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2311)

Jei pajutote pirmuosius peršalimo požymius – peršti gerklę, užgulė nosis, ėmėte čiaudėti, nereikėtų delsti ir svarbu kuo greičiau imtis tam tikrų priemonių. Nors dažnais atvejais iš karto skubama į vaistinę, tačiau liaudiškos priemonės taip pat gali padėti įveikti peršalimą. Taigi, kokių priemonių imtis ir kaip savarankiškai gydyti peršalimą?

Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 19:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4315)

Inkstams naudingi įvairių rūšių prieskoniai, petražolės, salierai bei kadagio uogos. Petražolėmis ir salierais patariama skaninti pirmuosius ir antruosius patiekalus, o sutrintų kadagio uogų patariama vartoti užgeriant vandeniu 15 minučių prieš valgį, nes tai padeda inkstams geriau išvalyti kraują.

Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 19:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3200)
Manoma, kad stambesnių ar smulkesnių akmenų yra pas kas trečią žmogų. Kodėl akmenys susidaro inkstuose? Specialistų teigimu, akmenų susidarymą inkstuose skatina įvairios priežastys, pavyzdžiui, kietas geriamasis vanduo, infekcinės šlapimtakių ligos, pernelyg gausus mėsos ir pieno produktų vartojimas, skysčių trūkumas organizme ir t.t. Inkstų akmenligę nulemia ir sutrikusi kalcio apykaita organizme bei vitaminų A ir D trūkumas.
Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 17:57
NSO, Ateiviai Peržiūrų (3768)

Ginčai apie Rosvelio nenutyla iki pat dabar. Daug metų JAV vyriausybė buvo kaltinama tuo, kad ji nuo visuomenės nuslėpė ateivių skraidančio aparato su ekipažu sudužimo faktą. atrodo, šie kaltinimai nėra laužti iš piršto. Visa tiesa apie tai, kas ten įvyko, buvo visiems matoma - valdžios publikuotoje nuotraukoje.

Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 17:32
NSO, Ateiviai Peržiūrų (2420)
Po to NSO įsiveržė į priekį ir už 600 m atliko labai staigų posūkį į dešinę beveik stačiu kampu ir sustojo. Simoninis privažiavo arčiau ir pamatė, kad objektas kybo virš pievos 1 m aukštyje maždaug 300 m nuo plento. Vairuotojas sustojo, išlipo iš savo automobilio ir priėjo prie tinklo tvoros. Jis prisilietė prie vielos ir pajuto, kad ji yra karšta. Vyras atitraukė rankas ir norėjo jas uždėti ant stulpelio, prilaikančio tinklo tvorą, tačiau pajuto, kad šis yra dar karštesnis. Tačiau už kelių metrų vielos tvora buvo visiškai šalta. Po dviejų minučių skraidanti lėkštė dideliu greičiu pakilo aukštyn ir dingo danguje.
Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 09:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4548)
Inkstai išvalo nepasisavintus medžiagų apykaitos produktus, palaiko organizmo vidaus pastovumą, padeda reguliuoti arterinį kraujo spaudimą, o sutrikus kepenų veiklai iš dalies atlieka jų funkcijas. Liaudies medicina siūlo daug patarimų, padedančių išvengti inkstų ligų ir palengvinančių jų gydymą.
Sužinok daugiau ...
20.09.2017, 07:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5914)

Šlapimo takų infekcijos – bakteriurija ir simptominės infekcijos – vienos dažniausių visuomenėje paplitusių infekcijų, dažniausiai neapsieinančios be antibakterinio gydymo. Dažniausiai šlapimo takų infekcijos vargina vaisingo amžiaus moteris. Net 50 proc. moterų nors kartą per pirmuosius 30 gyvenimo metų vargino šlapimo takų infekcijos. Šlapimo takų infekcijos linkusios kartotis, net 25 proc. moterų po persirgtos šlapimo takų infekcijos per šešis mėnesius pasikartoja varginantys simptomai. Šlapimo takų infekcija taip pat yra viena dažniausių infekcijų, su kuriomis susiduriama stacionarinio gydymo metu, ypač po buvusių šlapimo pūslės kateterizavimų.

Sužinok daugiau ...