Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 09

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


09.09.2017, 21:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12723)
Šis gėrimas puikiai tinka organizmo valymui, tai yra natūralus antibiotikas, kuris žudo bakterijas mūsų organizme. Tai stipri antivirusinė, priešgrybelinė, antibakterinė ir antiparazitinė priemonė. Jis sustiprina imuninę sistemą, išvalo kraują, sukuria geresnę kraujotaką ir veiksmingai padeda palaikyti viso kūno limfos judėjimą. Be to, jis kovoja su Candida bakterijomis.
Sužinok daugiau ...
09.09.2017, 18:27
Medicinos Naujienos Peržiūrų (24320)

Energijos lygis taip pat glaudžiai siejasi su psichikos būsena, todėl skydliaukės problemų turintys asmenys dažnai skundžiasi, kad jaučiasi taip, tarsi gyvenimas slystų pro šalį. Įrodyta, kad fizinė veikla stimuliuoja skydliaukės funkciją, tačiau, jei skydliaukė dirba lėčiau, nei turėtų, dažnai nepavyksta motyvuoti savęs net žengti vieną žingsnį.

Sužinok daugiau ...
09.09.2017, 13:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10692)

Vienas dažniausiai pasitaikančių Hašimoto ligos simptomų yra vadinamasis „smegenų rūkas" (pritemimas) - pojūtis, tarsi mintys turėtų veržtis per miglą. Hipotirozė (sulėtėjusi skydliaukės veikla) ir Hašimoto liga (būklė, kai imuninė sistema atakuoja ir naikina skydliaukę) stipriai veikia mūsų smegenis. Kai kurie maisto produktai ir papildai gali padėti užgydyti degeneruotus smegenų židinius, numalšinti smegenų uždegimą ir padidinti kraujo pritekėjimą į smegenis. Geriausias maistas smegenims.

Sužinok daugiau ...
09.09.2017, 10:31
Medicinos Naujienos Peržiūrų (3636)

Įsivaizduokite, kad vėluojate į skrydį, o saugumo kontroliniame punkte patenkate ne į patikrą rankiniu būdu, bet jus „bombarduoja" naujomis ypač moderniomis milimetrinių elektromagnetinių bangų technologijomis. JAV transporto saugumo administracija (The US Transportation Security Administration), kuri laikoma geriausiu pasaulyje ekspertu oro uostų saugumo srityje, mano, kad ši įranga saugi. Bet ar tikrai taip?

Sužinok daugiau ...
09.09.2017, 09:56
Medicinos Naujienos Peržiūrų (3619)
Nauji tyrimai. Tai tik patys naujausi moksliniai įrodymai, siejantys vėžį su bloga burnos ertmės būkle. Per anksčiau atliktus tyrimus periodontitas buvo siejamas su stemplės, galvos, kaklo, kasos ir plaučių vėžiais. Kaip rūpintis dantenomis.
Sužinok daugiau ...