Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.09.2017, 20:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4332)
Pažeidus kraują ligomis, atsiliepia visiems žmogaus organams, susidaro gemoblastozė- visos grupės kraujotakos audinių navikiniai susirgimai. Tuomet vėžinės ląstelės užima kaulų smegenis (vieta, kur susidaro ir subręsta kraujo ląstelės),- tai leukozė (leukemija).
Sužinok daugiau ...
23.09.2017, 20:27
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (10851)

Amerikos astrologijos tyrimų centro bendradarbiai ištyrė daugiau kaip 60 tūkst. žmonių, gyvenančių įvairiose pasaulio šalyse, duomenis pagal jų gimimo bei mirties datas ir Zodiako ženklus. Informacija buvo renkama iš įvairiausių šaltinių: enciklopedijų, bažnytinių knygų, net nuo paminklinių antkapių. Po to, pagal kompiuteryje įvestą programą buvo apdoroti pirmieji 5 tūkst. duomenys ir pasitvirtino, kad yra akivaizdi priklausomybė tarp žmogaus gyvenimo trukmės ir atitinkamo Zodiako ženklo. Dar praėjus kiek laiko iš kelių Amerikos universitetų sudaryta sociologijos ekspertų grupė pertikrino minėtus duomenis. Rezultatai absoliučiai atitiko ankstesnėms išvadoms.

Sužinok daugiau ...
23.09.2017, 19:59
Burtai, Magija Peržiūrų (2925)

Prieš pirkdamas šio modelio automobilį, daug skaitėte apie jį internete. Kaip bebūtų keista, bet pirmas įspūdis – geresnis negu tikėjotės. Iš tikrųjų jums pakliuvo ir teks tramdyti nesuvaldomą mašiną!

Sužinok daugiau ...
23.09.2017, 19:50
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (3194)

Ankstesni tyrimai skelbė, jog žmonės yra ir ištikimos, ir nepastovios būtybės. Tačiau nauja studija, kurią atliko Oksfordo (Didžioji Britanija) ir Northumbria (JAV) universitetų mokslininkai, atskleidė, jog kiekvienas asmuo turi individualų polinkį arba į ilgalaikius, arba trumpalaikius santykius.

Sužinok daugiau ...
23.09.2017, 19:22
Medicinos Naujienos Peržiūrų (9533)
Dauguma vėžio požymių mėgdžioja kitų ligų ar būklių simptomus, todėl labai lengva į juos nekreipti dėmesio, rašome portale rd.com. Visi gydytojai sutinka: turite žinoti savo kūną ir, jei pastebite neįprastą skausmą ar kitokius pokyčius, kurie nedingsta ir blogėja, nedelsiant kreipkitės į gydytoją.
Sužinok daugiau ...
23.09.2017, 01:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7178)
Gysločiai – daugiamečiai gyslotinių šeimos žoliniai augalai, paplitę mūsų šalyje. Lietuvoje aptinkamos keturios gysločių rūšys: plačialapiai, siauralapiai, trumpakojai (plaukuotieji) ir smiltyniniai. Jie auga pakelėse, palei takus, ant pylimų, pievose, miškuose, daržuose. Pasak liaudies medicinos žinovų, vertingiausi vaistai yra plačialapių gysločių lapai ir sėklos. Gysločiai žydi nuo gegužės mėnesio iki vėlyvo rudens. Lapai skinami augalo pumpurų fazės pabaigoje ir žydint, sėklos – kai subręsta.
Sužinok daugiau ...