Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Rugsėjo » 23

Automobilio numerologija: kuris modelis ir numeris – sėkmingiausi?

Šį kartą automobilių savininkų džiaugsmui šiuolaikinė numerologija siūlo išsiaiškinti savo mašinos „charakterį“ ir kitas savybes pagal jos modelį ir numerį. Žinia, kiekvieno automobilio numeris susideda iš raidžių ir skaičių. Galima sakyti, tai beveik tas pats, ką žmogui reiškia jo gimimo data. Kiekvieno ir savas likimas. Juk nusipirkus naują automobilį, vieni jų nepriekaištingai ištarnauja ilgus metus. Tuo tarpu kiti pradeda rodyti savo kaprizus vos ne kas mėnesį ar net dažniau.

Automobilio numerologija

Ruošiantis parduoti, įsitikinkite, kad tai daroma reikalingą dieną

Numerologai įsitikinę, kad priklausomai nuo automobilio modelio ir numerio, galima išsiaiškinti, ar jis ilgai tarnaus savo šeimininkui, ar vis dėlto, nepateisinus lūkesčių, teks su juo greitai išsiskirti.

Tikriausiai ne visi žino, kad kaip ir kiekvienas žmogus turi savo „aš“, taip ir keturratis „žirgas“. Ne vienas vairuotojas prisipažino, kad iš tikrųjų viską jaučia, kas vyksta jų brangaus „žirgo“ viduje. Juk kiekvienas iš jų individualus ne tik savo „charakteriu“, poreikiais, bet ir reikalavimais bei kaprizais. Gal vienam nepatinka, kad yra dažnai plaunamas, o kiti tiesiog švyti iš laimės išblizginti iki spindesio. Aišku, puiku, jei žmogus sutaria su savo turimu automobiliu. Tada bet kuri kelionė ant ratų bus sėkminga ir teiks džiaugsmą. O jei ne – galite sulaukti daug nemalonumų.

Todėl prieš perkant automobilį, labai svarbu atkreipti dėmesį ne tik į jo modelį, bet ir gaunant ar išsirenkant jo numerį. Juk priklausomai nuo to, kaip elgsis jūsų automobilis, priklauso ir vairuotojo bei keleivių saugumas.

Be to, anot numerologijos specialistų, prieš pradedant rimtą automobilio remontą arba ruošiantis jį parduoti, įsitikinkite, kad tai daroma reikalingą dieną. Tai reiškia, kad tada viskas bus padaryta teisingai ir sėkmingai. Priešingu atveju – viskas kris iš rankų, o pirkėjas gali ir apgauti. Norint to išvengti, pirmiausiai reikia išsiaiškinti automobilio modelio ir numerio individualų kodą. Tai visai nesunku padaryti.

Pradžioje parašykite savo automobilio pavadinimą, o paskui prie kiekvienos raidės parašykite ją atitinkantį skaičių. (Lentelę su anglų kalbos abėcėle žiūrėkite žemiau). Gautus skaičius reikia sudėti tol, kol lieka vienas galutinis skaičius (kodas).

Tarkim, jūsų automobilis - „TOYOTA avensis“

T O Y O T A a v e n s i s

2 6 7 6 2 1 1 4 5 5 1 9 1
 

2+6+7+6+2+1= 24 1+4+5+5+1+9+1=26

2+4=6 2+6=8
 

6+8=14 1+4=5
 

Taigi, mes gavome vieną galutinį skaičių 5, kuris ir reiškia šio automobilio modelio individualų kodą.

1 A J S
2 B K T
3 C L U
4 D M V
5 E N W
6 F O X
7 G P Y
8 H Q Z
9 I R  

Padedant šiai paprastai lentelei, galima išsiaiškinti ir automobilio numerio kodą. Tarkim, automobilio numeris JFR 378

J F R

1 6 9

Toliau sudedame automobilio raidžių ir numerių skaičius: 1+6+9+3+7+8= 34. 3+4=7.

Gautą automobilio modelio skaičių 5 sudedame su jo numerio skaičiumi 7. 5+7= 12 1+2=3. Taigi, galutinis automobilio individualus skaičius (kodas) 3.

Taigi, belieka išsiaiškinti, vairuotojo suderamumą su savo automobiliu ir kurie skaičiai yra sėkmingi arba ne pagal senovės kinų mokymą - feng shui.

1. Jums labai pasisekė, nes tai viena geriausių „keturračio žirgo veislė“! Greitai įsibėgėja, lengvai aplenkia visus greitkelyje, retai genda. Ir tikrai jis niekada neatsistos piestu, žinoma, jei jūs – ne vandalas.
Panašu, kad jūs iš karto atradote bendrą kalbą su savo automobiliu, kuris supranta jus iš pusės gesto ar veiksmo. Greičiausiai pirkote naują, dar kvepiantį gamyklos dažais. Ir dar: šis „grynakraujis žirgas“ niekada jūsų nepaves, jei nepatingėsite užmesti akį į jo variklį.

Tuo tarpu pagal kinų feng shui skaičiai „1“ ir „9“ yra labai sėkmingi. Mat vienetas simbolizuoja vienybę, o devintukas - ilgaamžiškumą. Šie skaičiai gerokai sustiprina kitus greta esančius skaičius. Pavyzdžiui, jei jūsų automobilių numeriai „198“ arba „139“ – neabejokite savo sėkme ir kad laimingai važinėsite ne vienerius metus.

2. Jau gavote numerius, o vis dar galvojate, kad gal nereikėjo pirkti šio automobilio? Arba reikėjo pirkti kitą modelį? Apskritai jums kelia abejonių, kad šitas automobilis skirtas būtent jums. Vis dėlto pamėginkite su juo susidraugauti, nežiūrėkite į jį atsainiai, nes, anksčiau ar vėliau, pasekmės gali būti nekokios. Kaip bebūtų keista, nors jums ir kelia nerimą šis automobilis, bet iš esmės turėsite būti jam dėkingas, nes pavyks išvengti autoįvykių arba „pasibučiuoti“ su kitu automobiliu. Kartais gali atrodyti, kad jis pats to vengia, nes labai atsargiai elgiasi. Niekada nepamiršta pamirksėti kam reikia nei dešine, nei kaire „akimi“. Apie tokius automobilius sako: „Namas ant ratų“, kadangi tik atsisėdus į kėdę iš karto verčia nusiraminti ir pamiršti visas problemas. Pagal feng shui skaičius „2“ skamba kaip „lengvai“. Kinų įsitikinimu, dvejetukas neša sėkmę, atsidūręs prieš kitus skaičius, pavyzdžiui, 23, 26 arba 28. Mat šie deriniai atitinkamai reiškia: „lengvą augimą“, lengvas pajamas“ arba „lengvą klestėjimą ir turtą“. Tačiau reikėtų vengti skaičių derinio 24, kuris laikomas itin nesėkmingu, kadangi pagal kinų dialektą skamba kaip „lengvai mirti“. Juk jūs to nenorite, tiesa?!

3. Prieš pirkdamas šio modelio automobilį, daug skaitėte apie jį internete. Kaip bebūtų keista, bet pirmas įspūdis – geresnis negu tikėjotės. Iš tikrųjų jums pakliuvo ir teks tramdyti nesuvaldomą mašiną! Su juo bevažiuojant gali pačiu netinkamiausiu momentu užsiožiuoti arba pradurti ratą visai nereikšminga smulkmena ir netikėčiausioje vietoje. Taip pat pareikalauti degalų, kai iki artimiausios degalinės dar bus likęs geras gabalas kelio. Negana to, pusiaukelėje gali pradėti uždavinėti jums mįsles, užsidegus raudonai lemputei dešinėje automobilio pusėje arba pradėjus bildėti galiniame kairiajame kampe. Akivaizdu, kad šiai mašinai reikia išskirtinio dėmesio. Priešingu atveju, jei į tai žiūrėsite pro pirštus, turėsite su ja nemažai vargo.

Nepaisant to, skaičius „3“ pagal feng shui laikomas visai sėkmingu, kadangi simbolizuoja „gyvenimą“. Pagal kinų dialektą 3-jetas skamba kaip „sang“ („daina“) ir reiškia gyvenimą. Vienas iš populiariausių skaičiaus derinių, kuriame yra trejetukas – „328“. Šis derinys reiškia lengvą ir sėkmingą kelionę.

4. Jūsų automobilis – nuolankus vežiotojas, kuriame, pakėlus dangtį, neteks dažnai ir ilgai krapštytis. Užtat su jo išvaizda gali prasidėti nesibaigiančios problemos: gal kas nors „netyčia“ subraižys arba netikęs akmenukas pataikys tiesiai į žibintą, tai veidrodis įskils, tai paukštelis nespės praskristi pro priekinį stiklą...
Panašu, kad jau gana seniai pirkote šį automobilį, bet dar nesiruošiate su juo skirtis. Tai reiškia, kad ir kas jums besakytų, jog laikas pakeisti automobilį, jūs to nepadarysite, nes su juo esate neišskiriami draugai. Tiesa, nepaisant to, kad techniškai jį prižiūrite, bet saloną dažnai pamirštate. Mašina, beje, ne sandėliukas, į kurį kraunami visokie nereikalingi ir seni daiktai. Todėl dažniau darykite tvarką, ypač bagažinėje. Tuo tarpu kinai iš tolo vengia feng shui skaičiaus „4“, kadangi nori ilgai ir laimingai gyventi. Nes kinų dialektu skaičius „4“ skamba kaip „mirtis“. Nors ketvertukas ne visada būna nesėkmingas ir nelaimingas. Pavyzdžiui, derinyje „48“ – net labai palankus, kadangi reiškia „turtus ir klestėjimą, kas benutiktų“. O skaičių derinys „ 43“ reiškia „net jei tu mirsi, tu gyvensi“. Bet įsidėmėkite vieną svarbią taisyklę: niekada nesirinkite skaičių derinio su skaičiumi „4“ gale.

5. Greičiausiai jūs jau ne pirmas šio automobilio savininkas, bet susižavėjote juo, regis, nuo pirmo važiavimo. Be to, bene jau du kartus išgelbėjo jus iš pavojingos situacijos. Vis dėlto ir ši mašina - ne visagalė. Kitaip tariant, laukite nemalonumų. Menkiausias iš jų - kaimynų skundas dėl po pusiaunakčio įsijungusios signalizacijos. Tuo tarpu didžiausias – jūsų mylimas plieninis žirgas gali išnykti nežinoma kryptimi. Tikėtina, jis gali ir grįžti, bet gerokai apibraižytas ir aplamdytas. Apskritai šitam nenustygstančiam vietoje niurzgliui visą laiką kažko iš jūsų reikės. Aišku, jūsų mašinai patinka, kad yra pavydėtinai kruopščiai prižiūrima, vos tik jai pagrąsinus patekti į avarinę situaciją. Svarbiausia, iš tolo, kaip magnetas pritraukia kelių patrulius. Ko gero dėl jūsų sugebėjimo pamiršti namuose vairuotojo pažymėjimą arba jūsų pomėgio gerokai viršyti greitį. To tikrai niekas nesupras ir nepateisins.

Tuo tarpu skaičius „5“  pagal feng shui skamba kaip „nang“ („nebus“). Todėl geriausiai penketuką derinti su ketvertuku. Kadangi skaičius „4“ skamba kaip „mirtis“, tai „54“ skambės kaip „nemirti“. Tačiau tikrai nevertėtų skaičiaus „5“ derinti su sėkmingais skaičiais, kadangi jie neigs sėkmę.

6. Gana kaprizingas automobilis iš kurio vis kas nors teka. Greičiausiai ši mašina – neblaivaus jos surinkėjo darbo rezultatas. Vos spėjate pataisyti vieną, kad ir smulkų gedimą, žiūrėk, išlenda kaip yla iš maišo kitas gedimas. Todėl pažadėkite savo vežiotojui, kad skirsite jam didesnį dėmesį ir nepaliksite be priežiūros. O prieš kiekvieną ilgesnę kelionę itin kruopščiai patikrinsite savo automobilio būklę. Tada jis ne tik atsilygins jums patogumu ir saugumu, bet dar ne vienerius metus būsite kartu.

Feng shui skaičius „6“ yra labai sėkmingas, kadangi pagal kinų dialektą skamba kaip „lankas“. O tai reiškia, kas jis - naudingas. Be to, šešetukas – tai dvigubas trejetas , o tai paaiškinama‚ kaip „visko padvigubinimas, ką turite“. Todėl, jei jūsų automobilio numeris, pavyzdžiui, „368“, vadinasi, iš jo gausite dvigubos naudos.

7. Galima sakyti, šis automobilis iš karto tapo neatsiejamu jūsų šeimos nariu. Visai tikėtina, kad jo veidrodėlius jūs vadinate „ausytėmis“, o ratus „kojytėmis“. O vietoje automobilių plovyklos jūs pats išmuilinate savo automobilio „ausytes, akytes ir kojytes“ švelnia kempine ir užpilate vandeniu iš plastmasinio kibirėlio. Už tokį rūpinimąsi jis tikrai neliks skolingas. Tiksliau, atsilygins tuo pačiu – ilgai jums tarnaus. Galų gale jūs ne iš tų, kasmet keičiantis automobilius! Beje, nepermeskite visos atsakomybės ant jo akseleratoriaus. Prisipažinkite, juk mėgstate paspausti greičio pedalą? Žinote, kad taip elgtis - neatsakinga ir pavojinga. Taigi, stenkitės vairuoti atsargiau, antraip ir ištikimiausia mašina gali jus pavesti.

Užtat feng shui skaičius „7“ skamba kaip „čat“ ir reiškia „pasitikėjimą“. Geriausias derinys - 7- tukas su „2“ arba „8“. Tai reiškia „klestėjimą“. Tačiau venkite skaičiaus „7“ su nepalankiais skaičiais, ypač su „4“. Nes toks derinys reiškia „greičiausiai mirs“.

8. Ši mašina iš principo negali sukelti susižavėjimo šūksnių, nes ji - ne ištaiginga, o vien susisiekimo priemonė. Užtat reikia džiaugtis, kad nėra išlepusi, eksplotuojant nerodo kaprizų. Žodžiu, yra paklusni, patikima ir nekelia didelių rūpesčių. Beje, šis automobilis iš tų, kuris pasiruošęs bet kada pakeisti savo šeimininką (šiuo atveju jus). Žinote, kodėl? Todėl, kad pernelyg daug dėmesio skiriate jo išvaizdai. Tiksliau, puošiate ją bereikalingais aksesuarais, nieko bendro neturinčiais su automobilio techninėmis savybėmis. Nukabinkite nuo veidrodėlio ir grandinėlę su kryželiu. Geriau pasirūpinkite laiku atlikti automobilio techninę apžiūrą.

Tuo tarpu feng shui skaičius „8“ laikomas vienas iš palankiausių ir laimingiausių, ypač 2004- 2024 metų laikotarpiu. Kinai neabejoja, kad skaičius “8” daro įtaką klestėjimui, gerovei ir praturtėjimui. Aštuonetas taip pat simbolizuoja augimą, vystymąsi bei tobulėjimą. Todėl tikrai neverta stebėtis tokio šio skaičiaus populiarumu. Todėl jums labai pasisekė, jei pavyko nusipirkti ar kaip nors kitaip įsigyti automobilio numerį „888“. Galėsite ilgai mėgautis sėkme.

9. Tai idealus vairuotojo ir jo automobilio suderamumas. Jūs jį įsigijote ir nebegalite atsiplėšti vienas nuo kito. Greičiausiai mašina atiteko neįtikėtinai: laimėjote loterijoje arba paveldėjote, o gal kas nors ir padovanojo. Tai yra Likimo dovana. Todėl saugokite ją kaip savo akį, nes tokia dovana ne dažnas gali pasigirti.

Ką jūsų automobilis sako apie jus?

Dabar aptarsime kelis automobilius ir pagal tai jų savininkų charakterio bruožus bei kitas ypatybes. O jei jūs esate kurio nors iš čia minėto automobilio savininkas, beliks pritarti arba... paneigti.

Taigi, numerologijos specialistai įsitikinę, kad vairuojantys „Renault“  automobilį - ryškios asmenybės ir individualistai. Šis prancūzas žino, kaip pakerėti savo formomis ir turtinga spalvine gama. Be to, savo šeimininkui niekada nesuteikia bereikalingų nemalonumų. Juk „Renault“ – išdidus automobilis, važinėja oriai ir nepažeusdamas taisyklių. Todėl nepamirškite pamaloninti jo gražiai sutvarkę ir iškvėpinę saloną.

„Hyundai“ — geruolis. Jis nereikalauja ypatingos priežiūros, visada sutinka su savo šeimininko nuomone ir elgesiu. Pasirengęs viskam, kad tik jis patogiai vairuotų, nejaustų įtampos ir nesinervintų. Gana ilgai gali apseiti be techninės apžiūros ir pasirengęs eiti į kompromisus. Užtat labiausiai nepatinka ir negali susitaikyti su tuo, jei yra dažnai perpardavinėjamas. Juk jis labai prisiriša prie savo šeimininko.

Užtat su „Land Rover“ tokie pokštai nepraeis. Šis išdidus automobilis galvoja pirmiausiai apie save. Todėl atsiradus bet kuriems nesklandumams su juo, nepajudės iš vietos. Aišku, nepamirš ir savo šeimininko, bet su sąlyga, jei „Land Rover“ bus prižiūrimas iki smulkmenos.

“Kia“ – turi labai didelį pasisekimą tarp moterų. Kitaip tariant, dailiosios lyties atstovės tiesiog jį dievina. Be to, šis automobilis ir pats perėmė iš jų kai kurias moteriškas savybes. Gali netikėtai supykti, o paskui norėdamas susitaikyti, švelniai suskambės savo variklio gausmu, nuveždamas savo šeimininkę, kur tik ji pageidaus. Beje, „Kia“ taip pat patinka puoštis. Todėl pirmiausiai pakabinkite salone kvapniąją eglutę, jei dar to nepadarėte. Taip pat laiku apsilankykite automobilių aptarnavimo centre.

O jei nutarėte susieti savo likimą su „Ореl“, tai tikriausiai jau spėjote pastebėti, kad šis vokiečių draugas – ne tik labai draugiškas, bet tikra kompanijos siela. Galite su juo drąsiai važiuoti tūkstančius kilometrų, jam ne kliūtis bet kurie keliai. Žodžiu, su juo labai smagu leisti laiką.

Automobilio numerologija: kuris modelis ir numeris – sėkmingiausi?

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.08.2018 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Ką daryti esant dirgliosios žarnos sindromui, ką galima naudoti, ko ne?
Probiotikai su prebiotikais ir žymiai didesniais kiekiais nei rekomenduoja medicina oficianallis... bet ar yra šis sindromas iš tikro? Pasidarykite burokėlių testą... suvalgius 150-200 gr burokėlių salotų šlapimas neturi raudonuot...

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karpų
Karpos liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karpų, karpos, karpų gydymas, receptas karpoms, vaistažolės karpoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:59 Receptai – Patiekalai Beprotiškai skanių bulvinių blynų receptas

Gaminame. Bulviniai blynai Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame burokine arba smulkesne tarka. Nusunkiame susidariusį skystį (krakmolą gražiname atgal). Į bulvių tarkius įtarkuojame svogūną, pilame citrinos sult...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau