Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.09.2017, 21:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6510)
Galvoje bręsta mintis, jog atėjo metas keisti cukrų į medų? Šešios priežastys, pridėsiančios motyvacijos. Medus neskatina svorio augimo. Taip yra dėl to, kad medus pasižymi puikia savybe – šiek tiek atidėti vadinamojo alkio hormono grelino išsiskyrimą organizme.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 20:43
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (5233)
Mirtis astrologijoje simbolizuoja atitinkamą žmogaus gyvenimo etapą, paženklinantį sukauptą patirtį, nepalankių situacijų įveikimą, giminės karmos atidirbimą.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 18:18
Burtai, Magija Peržiūrų (10420)
Jo teigimu, jei nešiojamas siūlas ant riešo nutrūko, tai – ženklas, kad šis apsauginis amuletas sugėrė į save neigiamą energiją anksčiau, nei ji būtų pasiekusi žmogų. „Taigi, jei kas nors mėgins jus užkeikti ar užkerėti, tai siūlas, sugėręs į save visą neigiamą energiją, anksčiau ar vėliau nutrūks. Todėl tuo raudonas siūlas ir panašus į sidabrinį smeigtuką. Tai yra, pastarasis, apsaugojęs savo šeimininką nuo stipraus neigiamos energijos pliūpsnio, pradeda juoduoti ar rūdyti. Todėl, jei sutrūko ar pametėte raudoną siūlą, žinokite, kad jis atliko savo misiją, nes apsaugojo jus nuo mėginimo užkerėti ar prakeikti“, - teigė Aleksandras.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 18:08
Burtai, Magija Peržiūrų (10377)
Monetų nereikėtų imti ne todėl, kad galite gauti per galvą, o todėl, kad metalas ir geležis, iš esmės, gali “įsisavinti” savininko energetiką. Teigiama energetika paverčia monetą kažkuo panašiu į talismaną, kurį niekas tikrai nepaliks gulintį gatvėje, ji taip pat atneša laimę. O jeigu “išlieti” į monetą visus savo nusiskundimus, pyktį, ir liūdesį bei palikti lauke, žmogus, radęs kapeikėlę taps problemų savininku. Taigi, gerai pagalvokite prieš pakeldami metalinius pinigus gatvėje.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 12:56
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3585)
Ne vienas iš jūsų esate pastebėję, kad būnant tarp kai kurių žmonių, netikėtai apima silpnumas, rankos nusvyra, nebetenkate jėgų, nebelieka noro toliau darbuotis, net nebepajėgiate galvoti. Greičiausiai tai - energinio vampyro darbas, siurbiančio jautrių ir lengvai pažeidžiamų žmonių bioenergiją. Be to, energiniai vampyrai mėgsta konfliktuoti, kelti skandalus ne tik namuose, bet ir darbe, viešose vietose. Šio tipo žmonės patiria didžiulį namalonumą, matydami greta kenčiantį ir išgyvenantį artimąjį ar visai nepažįstamą asmenį.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 10:06
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (6682)
Ko gero net ir mokslininkai negali atsakyti į klausimą, kodėl vieni išsilavinę, daug dirbantys žmonės tampa turtuoliais, o kiti tokie pat vos suduria galą su galu? Vienareikšmio atsakymo nėra. Tuo tarpu astrologai laikosi nuomonės, kad nėra visiškai nepinigingų ar tik pinigingų Zodiako ženklų. Anot jų, po bet kuriuo Zodiako ženklu gimusiam žmogui gali nusišypsoti finansinė sėkmė. Nepaisant to, vis dėlto dvylikos Zodiako ženklų požiūris į pinigus – skirtingas.
Sužinok daugiau ...
22.09.2017, 07:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1985)

Kiaulpienių šaknų nauda sveikatai yra neginčijama. Jos dažnai naudojamos tradicinėje kinų medicinoje. Kiaulpienių šaknys gerina kepenų veiklą, gydo mažakraujystę, nes turi daug geležies ir cinko, gerina virškinimą, mažina cholesterolį, valo organizmą, gražina odą ir padeda numesti svorio. Daug žmonių teigia, kad pradėjus vartoti kiaulpienių kavą, sumažėjo cukraus kiekis kraujyje. Natūraliojoje medicinoje kiaulpienės naudojamos gydyti kepenų ir tulžies sutrikimus. Kiaulpienių šaknų skonis panašus į cikorijų, nors šiek tiek turtingesnis, nes juose yra daugiau įvairių mineralų. Svarbu nedėti per daug, nes kiaulpienių skonis užgoš kitus ingredientus.

Sužinok daugiau ...