Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Rugsėjo » 22

Daiktai, kurių negalima kelti nuo žemės!

Dar nuo pat vaikystės buvome mokomi, jog gatvėje negalima nieko kelti nuo žemės. Iš dalies tai buvo susieta su ligomis ir mikrobais, kurie sukelia juos. Tačiau, intuityviai mūsų tėvai jautė, kad pakelti daiktai gali suteikti neigiamos energijos namams.

Daiktai, kurių negalima kelti nuo žemės!

O juk būtent taip ir yra. Atsitiktinai pakeltas daiktas gali sugriauti jūsų laimę. Norėdami to išvengti, bet kuriuo atveju, nekelkite ir neneškite į namus šių daiktų. Paskaitykite, kokį pavojų jie kelia.

1. Monetos

Monetų nereikėtų imti ne todėl, kad galite gauti per galvą, o todėl, kad metalas ir geležis, iš esmės, gali “įsisavinti” savininko energetiką. Teigiama energetika paverčia monetą kažkuo panašiu į talismaną, kurį niekas tikrai nepaliks gulintį gatvėje, ji taip pat atneša laimę.

O jeigu “išlieti” į monetą visus savo nusiskundimus, pyktį, ir liūdesį bei palikti lauke, žmogus, radęs kapeikėlę taps problemų savininku. Taigi, gerai pagalvokite prieš pakeldami metalinius pinigus gatvėje.

2. Juvelyriniai papuošalai, bižuterija ir pan.

Mūsų protėviai visada suteikdavo tauriesiems metalams antgamtinių savybių. Konkrečiai kalbant, tie, kurie jau seniai priklausė vienam žmogui ir reiškė kažką daugiau nei tik papuošalą (pavyzdžiui, magiškas runas ar kryžiukas).

Magija užsiimantys asmenys aktyviai naudoja šiuos daiktus žalos ir blogos energijos nukreipimui. Dažniausiai bešeimininkį papuošalą galima rasti kur nors kryžkelėje (manoma, kad kelių sankirtoje vyrauja specialioji energetika).

Vestuvinis žiedas šiame kontekste, pavyzdžiui, gali būti paliktas, norint atsikratyti problemų savo asmeniniame gyvenime. Tačiau nevertėtų bandyti užsidėti ir jums žinomo savininko papuošalą, nes juvelyrinis dirbinys gali „pasidalinti“ savo atmintimi su jumis, ir jūsų gyvenime taip pat gali atsirasti problemų.

3. Lėlytės ar figūrėlės

Baisus dalykas yra savadarbiai žaislai ir lėlės. Ar verta paminėti siaubingų folkloro istorijų skaičių apie magus, kurie darė baisias vudu lėles? Štai taip: specialus sumažintas lėlės formos žmogas vaizdas gali būti sukurtas, siekiant pakenkti kam nors,o dėl to gali kenkti ir tam, kas paims žaislą į savo namus.

4. Aštrūs daiktai

Dar močiutės sakė, kad pagal prietarą, rasti adatą arba žiogelį, reiškia sulaukti nesėkmės. O kodėl? Nes tokiems daiktams sąmoningai yra suteikiama neigiama energija. Dažniausiai, žinoma, pavydžios moterys pakiša juos konkurentėms, tačiau tokią “laimę” galima rasti ir atsitiktinai gatvėje. Taigi, geriau eikite pro šalį ir bet kuriuo atveju venkite tokių daiktų prisilietimų prie drabužių ar rankų.Jei rasite namie, paimkite į šluostę ir išmeskite į ugnį kartu su ja.

5. Kryžiukas

Kiekvienas neša savo kryžių – toks yra žmogaus likimas. Todėl svetimi kūno kryžiukai – tai svetimas likimas su savo problemomis ir rūpesčiais, ir jums to nereikia.

6. Raktai

Raktus galima pamesti ir netyčia, tai gali atsitikti. Bet tie raktai, apie kuriuos mes kalbame, skiriasi nuo tų, kuriais paprastai yra atrakinami butai. Jis, dažniausiai, vienas vienutėlis gulės vandenyje (pelkėje) ir lauks, kol kas nors paims ir atvers, taip sakant, dėžutę su bėdomis.

7. Veidrodis

Atrodo, viskas yra aišku: sudaužytas ar pamestas veidrodis iš esmės negali reikšti nieko gero. Jų kategoriškai negalima imti į rankas bei žiūrėti į save.

8. Šukos

Plaukai, esantys šukose, yra naudojami ritualų atlikimui, o taip pat šukomis iš žmogaus yra iššukuojamas blogis. Todėl rastos šukos gali „pernešti“ svetimo asmens problemas.

9. Laikrodis

Yra sakoma, kad laikrodis sustoja tuo pačiu momentu, kai miršta žmogus. Tai atsitinka dėl laikrodžio mechanizmo jautrumo žmogaus biolaukui (tiesiog fizika).
Todėl, tuo metu, kai jūs paimsite į rankas laikrodį, jūs pažeisite energetikos srities vientisumą, ir galiausiai, susidarys piltuvėlis, kuris įtrauks teigiamą energiją. Todėl geriau eikite pro šalį: jums nereikia jokių kitų žmonių problemų ar sveikatos sutrikimų, ir, tuo labiau, kokio nors prakeikimo.

10. Siūlas

Raudonas Kabalos siūlas turi tokią stiprią energetiką, kad gali išpildyti norus. Nenuostabu, kad, merginos ieškančios meilės, pavasarį užriša raudonas juosteles ant medžių. Taigi, tai yra todėl, nes jos pririša savo neigiamą energiją, tarsi atsikrato jos ir laukia teigiamų emocijų.

Paruošta pagal: bigbenas.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 07:17 Receptai – Patiekalai Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau