Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Rugsėjo » 22

Zodiako ženklai ir pinigai

Ko gero net ir mokslininkai negali atsakyti į klausimą, kodėl vieni išsilavinę, daug dirbantys žmonės tampa turtuoliais, o kiti tokie pat vos suduria galą su galu? Vienareikšmio atsakymo nėra. Tuo tarpu astrologai laikosi nuomonės, kad nėra visiškai nepinigingų ar tik pinigingų Zodiako ženklų. Anot jų, po bet kuriuo Zodiako ženklu gimusiam žmogui gali nusišypsoti finansinė sėkmė. Nepaisant to, vis dėlto dvylikos Zodiako ženklų požiūris į pinigus – skirtingas. 

Zodiako ženklai ir pinigai

Pagal „Forbes“ sudarytą pasaulio turtingiausių žmonių sąrašą, astrologai atliko savo tyrimą ir išsiaiškino, kaip Zodiako ženklai pasiskirstė vietomis šiame sąraše. Akivaizdu, kad daugiausiai pasaulyje turtuolių, gimusių po Mergelės Zodiako ženklu. 

1 vieta: Mergelė
2 vieta: Skorpionas
3 vieta: Dvyniai
4 vieta: Avinas
5 vieta: Šaulys
6 vieta: Jautis
7 vieta: Ožiaragis
8 vieta: Vėžys
9 vieta: Liūtas
10 vieta: Žuvys
11 vieta: Vandenis
12 vieta: Svarstyklės 

Dabar pateiksime Lietuvoje 12 vienų turtingiausių žmonių sąrašą. O jums belieka palyginti, ar jis atitinka aukščiau sudarytą dvyliktuką: 

  • Nerijus Numavičius („VP grupės“ valdybos pirmininkas, Zodiako ženklas – Jautis)
  • Žilvinas Marcinkevičius („VP grupė“, Zodiako ženklas – Mergelė)
  • Darius Mockus („MG Baltic“ koncerno prezidentas, Zodiako ženklas – Avinas)
  • Vladas Numavičius ( „VP grupė“, Zodiako ženklas – Jautis)
  • Mindaugas Marcinkevičius („VP grupė“, Zodiako ženklas – Žuvys)
  • Arūnas Martinkevičius ( SBA koncerno prezidentas, Zodiako ženklas – Dvyniai)
  • Ramūnas Karbauskis („Agrokoncerno“ grupės prezidentas, Zodiako ženklas – Šaulys)
  • Augustinas Rakauskas (Įmonių „Senukai“ prezidentas, Zodiako ženklas – Ožiaragis)
  • Tautvydas Barštys ( „KG Group“ valdybos pirmininkas, Zodiako ženklas – Šaulys)
  • Arvydas Avulis („Hanner“ valdybos pirmininkas, Zodiako ženklas – Vandenis)
  • Visvaldas Matijošaitis (Įmonių „Vičiūnai“ savininkas, Zodiako ženklas – Avinas)
  • Bronislovas Lubys (mirė 2011 metais, Zodiako ženklas – Svarstyklės)

Avinas (kovo 21 – balandžio 20) 

Avino ženklo žmonės finansinėje rinkoje nėra favoritai pirmiausiai dėl to, kad negali susilaikyti nuo stambių pirkinių. Šio ženklo atstovai, kaip nei vienas kitas, linkę „vaišinti kitus“. Finansinėje sferoje Avinas taip pat gana dosnios širdies. Pinigai tiesiog „degina“ jo kišenes. Tarp „šopoholikų“ taip pat bene daugiausiai Avino ženklo žmonių. Ne jų jėgoms išeiti be pirkinio iš bet kurios parduotuvės. Negalima sakyti, kad Avinas nemoka skaičiuoti pinigų. Šio ženklo žmonės - pragmatiški rinkdamiesi profesiją ar partnerį, puikiai supranta pinigų vertę, žino, kaip jie sunkiai uždirbami. Bet Avino neretai būna napoleoniški planai, investuojant lėšas. Mėgsta skaičiuoti pelną dar jo negavęs. 

Taigi, jei gimėte po šiuo Zodiako ženklu ir sugebate neišleisti visų turimų pinigų piniginėje per dieną, galite savimi didžiuotis. 

Avinui patartina labiau kontroliuoti savo išlaidas. Prieš eidami į parduotuvę, susidarykite būtiniausių pirkinių sąrašą ir griežtai jo laikykitės. O jei tai jums - pernelyg sunki užduotis, pamėginkite ateiti į parduotuvę likus 10 minučių iki jo uždarymo. Svarbiausia, nestabtelėję aukšta pakelta galva pražygiuokite pro lūžtančias nuo prekių lentynas. Priešingu atveju, vargu, ar pavyks atsilaikyti prieš pagundą. Taip pat geriau palikti mokėjimo kortelę namuose. Turėkite draugų tarp Vėžio ir Žuvų ženklo žmonių, nes jie - taupūs ir skaičiuoja kiekvieną centą. Minėtų ženklų atstovai, kaip nei vienas kitas Zodiako ženklas, sugebės atkalbėti juos nuo bet kurio pirkinio. Net jei jis iš tikrųjų jums reikalingas. 

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21) 

Anot astrologų, Jautis – vienas iš pinigingiausių Zodiako ženklų, bet „Forbes“ sąrašas byloja visai ką kita. Tuo tarpu Lietuvos turtuolių sąrašo viršūnėje – Jaučio Zodiako ženklas. Tačiau po šiuo ženklu gimusius žmones labiau domina ne tiek patys pinigai, o jų uždirbimo būdai ir procesas. Neretai taip užsiangažuoja ties pinigų „kalimu“, kad pamiršta ne tik laisvalaikį, poilsį, bet ir savo asmeninį gyvenimą bei jo teikiamus malonumus. Nors tarp šio Zodiako ženklo žmonių gerokai mažiau linkusių išlaidauti, lyginant su Avino žmonėmis. Greičiau priešingai: jei galima sutaupyti kad ir kojinėms, būtinai sutaupys. Tai yra perka jas tik per akcijas. Kaip ten bebūtų, bet Jautis sunkiai ir daug dirba net ir turėdamas tvirtą finansinę padėtį. Užtat iki gyvenimo pabaigos paprastai būna gerai apsirūpinę žmonės. Dėl savo atsakingumo ir sugebėjimo kaupti gali tapti tikrais profesionalais finansų sferoje. Neretai pasiekia visuotiną pripažinimą, įvertinus jo finansinius sugebėjimus. 

Tačiau kai kurių šio ženklo žmonių lėtapėdiškumas priveda prie to, kad jie iki amžiaus galo nesuspėja įgyvendinti visų savo užsibrėžtų tikslų. Panašu, kad Jaučiui reikia mažiausiai dviejų šimtų gyvenimo metų. Net ir nusišypsojus sėkmės Fortūnai, šio ženklo atstovo kelias praturtėjimo link nebūna lengvas. Beje, Jaučio žmonės yra stipriai motyvuoti gauti didelius atlyginimus. Nepaisant to, net ir būdamas turtingas žmogus, leidžia sau gyventi... kukliai.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21) 

Šio Zodiako ženklo atstovai – dviejų tipų. Vieni - gali pasigirti dideliais uždarbiais. Tuo tarpu kitiems – „sumaištis galvoje“, todėl pasekmė analogiška - „sumaištis su pinigais“. Pradeda, bet dažnai nebaigia darbų iki galo. Negana to, šio ženklo atstovams tenka skolintis pinigų, bet po to „pamiršta“ grąžinti skolą. Dažnai neduoda ramybės draugams ir artimiems žmonėms savo neįgyvendinamais projektais, kaip uždirbti milijoną. Beje, ne vienas iš jų - intelektualus tinginys arba priešingai - gali dirbti iš karto keliose darbovietėse. 

Jų arkliukas - betarpiškumas ir virtuoziškas sugebėjimas įtikinti pirkėją ar klientą. Tiesa, ne visi ir ne kiekvieną sykį. Žinia, Dvyniai - nenustygstančios vietoje natūros. Negali ilgai išdirbti vienoje vietoje ir toje pačioje veiklos sferoje. Visą laiką ieško naujų galimybių ir uždarbio šaltinių. 

Vėžys (birželio 22 – liepos 22) 

Su Vėžio žmonėmis viskas labai paprasta ir aišku. Tai vienas iš favoritų finansinėse lenktynėse. Bet dėl įgimto šio ženklo žmonių atsargumo, tarp jų milijardierių nedaug. Užtat finansiškai jiems sekasi beveik visada. Mat Vėžio žmonių garbingi santykiai su pinigais. Užtat ir pinigai jiems atsilygina tuo pačiu. Šio ženklo atstovai beveik visada būna apsirūpinę. O jei jūsų aplinkoje ir yra Vėžys, dar negalintis pasigirti stabilia finansine padėtimi, tai tik laikinai ir neilgam. Jie nuo vaikystės žino, kaip taupyti pinigus. Ne tik visų daiktų vertę, bet ir tėvų laikomų santaupų banke metinių palūkanų normas. Nuo mažumės vėžiukai įpratę visada perskaičiuoti grąžą. Ir jei aptiktų apgaulę, nesivaržytų iškloti tai, ką galvoja. O suaugusį Vėžį beveik neįmanoma apgauti ar apskaičiuoti. 

Pinigai Vėžiui - emocinis saugumas nuo galimų problemų. Vėžys negali ramiai miegoti, jei neturi santaupų. Šio ženklo žmonių mаterialinė gerovė didėja pamažu ir beveik be kritimo per visą gyvenimą. Kuo vyresnis Vėžys, tuo jis gali turėti daugiau turtų. Neretai pasiekia karjeros aukštumų ir finansinėje sferoje, bet per daug nerizikuodamas. Tai yra vengia abejotinų ir rizikingų projektų. Jam geriau mažiau, bet kad būtų stabilios pajamos. Vėžiui svarbiau už viską savų santaupų saugumas. Taip pat vengia skolintis ir neskolina net draugams. Būna net šykštūs. Tiesa, bet retai. Užtat Vėžys negaili sau plačiai atverti piniginę, bet būtinai nusipirks brangų ir geidžiamą daiktą. Šio Zodiako ženklo žmonėms nereikalingi patarimai finansiniais klausimais, nes patys susitvarko.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 23) 

Liūtai su savo ambicijomis ir lyderio savybėmis turi bene daugiausiai galimybių susikrauti turtus. Todėl gali tikėtis finansinės sėkmės ir pradėję savo verslą. Liūtas turi savybę pradėjus bet kurį naują darbą ar veiklą, pedantiškai ištyrinėti iki smulkiausių detalių ir apskaičiuoti visų savo galimų veiksmų pasekmes. Be to, šio ženklo atstovai tikri profesionalai savo sferoje: pakankamai organizuoti ir aktyvūs. Bet kuriuo momentu gali pagauti „naują vėją“ ir iš esmės pertvarkyti darbo metodus. O po kurio laiko tampa lyderiais ir naujoje veikloje. 

Liūtams galima tik pavydėti darbo šūkio: “Kuo daugiau išleidžiama pinigų, tuo daugiau reikia jų uždirbti“. „Pinigai mėgsta pinigus“ – tai kitas šio Zodiako ženklo atstovo gyvenimo šūkis. Žinoma, jei per daug nepradeda žavėtis kazino. Klasikinių darboholikų tarp Liūto žmonių taip pat nepastebėta. Jie produktyviai dirba, bet nepamiršta ir pailsėti. O atsipūsti Liūtas mėgsta plačiai atvėręs piniginę. Būtent meilė brangiems daiktams ir prabangai, kurį daug kartų apibūdino astrologai, taip pat viena iš Liūto motyvacijų užsidirbti daug pinigų. 

Mergelė (rugpjūčio 24– rugsėjo 23) 

Akivaizdu, Mergelė - pasaulio turtingiausių žmonių sąrašo lyderė. Tačiau astrologai tokią jos sėkmę aiškina... pavydėtinu šykštumu. Užtat ne vienas šio Zodiako ženklo atstovas žino, kaip uždirbti milijoną. Tuo pačiu paaiškinamas ir jų įgimtas darbštumas. Štai tarp kurio Zodiako ženklo reikia ieškoti darboholikų. Bet Mergelės žmonės turėtų nepamiršti, kad visų pinigų vis tiek neuždirbs. Kartais reikia ir pailsėti.

Šio ženklo žmonėms didžiausius dividentus duoda intelektualinis, socialinis darbas. Užtat turėti Mergelę viršininką... geriau virvė po kaklu. Negana to, kad kabinėjasi dėl smulkmenų, būna įkyrūs, bet ir linkę mokėti mažas algas. Jiems pirmoje vietoje - nauda ir gaunamas pelnas. Niekada neišleis be reikalo net centą. Net ir turėdami pakankamai daug pinigų sąskaitoje ar piniginėje, prieš perkant apgalvoja kiekvieną pirkinį. Kitaip tariant, gana skausmingai išsiskiria su pinigais. Mergelė ir išlaidavimas – nesuderinamos sąvokos. Bet turėtų nepamiršti, norint, jog pinigai vėl ateitų, reikia juos ir išleisti. Užtat patys atsistoję už prekybos prekystalio, gali taip pakelti kainas, kad jums ir nesisapnavo.

Svarstyklės  (rugsėjo 24 – spalio 23)

Šio ženklo žmonėms pinigai - greičiau ne tikslas, o priemonė. Juk Svarstyklės itin mėgsta gražų ir turtingą gyvenimą. Žinia, to pasiekti be didelių pinigų neįmanoma. Neretai būtent dėl tos priežasties Svarstyklių moterims ( o kartais ir vyrams) lengviau sumainyti žiedus su turtingu žmogumi, nei patiems užsidirbti.

Nors norint praturtėti šiam Zodiako ženklui, pakanka gerų idėjų ir sėkmingų projektų. Bėda ta, kad daug Svarstyklių ženklo žmonių nori būti turtuoliais daugiau žodžiais, o ne darbais. Todėl jų svajonės susikurti turtingą ateitį neretai baigiasi pomėgiu skaičiuoti svetimus pinigus arba sakramentine fraze: „O, kad man tokius turtus“! Nors esant stipriai motyvacijai, Svarstyklės gali pasiekti gerų darbo rezultatų. Astrologų manymu, šio ženklo atstovai sėkmingiausiai gali realizuoti savo sugebėjimus ir talentus intelektualinėje ir meno sferose: muzikoje, architektūroje, teatre, kine, mados ir interjero dizaine. Taip pat ir informacinėse technologijose.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Šio ženklo atstovai pakankamai perspektyvūs finansinėje sferoje. Jie neretai tampa tiesiog finasiniais maniakais. Tai nereiškia, kad susitaupo daug pinigų mesdami po centą į taupyklę. Skorpionai stengiasi investuoti pinigus, kurie kažkur „auga“ ir „dauginasi“. Niekas taip produktyviai neišnaudoja svetimų finansinių resursų, kaip šio ženklo atstovai.

Skorpionams svarbiausia – neįsitraukti į per daug rizikingus projektus. Mat būtent tas ženklas linkęs į avantiūras ir rizikuoti. Bet šio ženklo žmonių pavydėtinas atsargumas ir įžvalgumas, todėl jiems ir sekasi. Skorpionai tiesiog iš tolo užuodžia pinigus, todėl daug šio ženklo atstovų ne tik sėkmingai finansiškai veda ar išteka, bet ir gauna didelį palikimą arba gerai apmokamą darbą.

„Forbes“ duomenimis, daug metų turtingiausių pasaulio žmonių sąrašo lyderio pozicijas užima Billas Gatesas – tipiškas Skorpionas ir vienas sėkmingiausių verslininkų pasaulyje.

Taigi, Skorpiono žmonės su savo charizma gali pasiekti neįtikėtinų finansinių aukštumų.

Tačiau dėl savo sudėtingo ir sunkaus charakterio šio ženklo atstovai toli gražu ne kiekvienam patinka. Todėl jiems geriau darbuotis vieniems, o ne kolektyve. Geriausia turėti savo verslą.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21)

Dauguma Šaulių – dosnūs ir atlapaširdžiai žmonės. Gali prašvilpti pinigus ir nepastebės. Užtat jie sugeba tvirtai ir stabiliai nuleisti inkarą tarp atstovaujančių finansinį elitą. Kadangi tarp Šaulio žmonių nemažai ir švaistūnų, todėl jiems vienodos perspektyvos: tiek pakilti finansiškai aukštyn, tiek ir nusileisti žemyn. Viskas priklauso nuo asmenybės, jos individualių sugebėjimų ir valios pastangų.

Beje, Šaulys niekada nesismulkina, nereikalauja nedidelės grąžos. Užtat neapgalvotų išlaidų – per akis. Mat patinka stebinti aplinkinius ir gyventi ne pagal išgales. Kai kuriems šio ženklo atstovams tiesiog sunku įsivaizduoti „juodas dienas“. Todėl apie skurdą ir vargą Šaulys skaito tik knygose.

Šio ženklo atstovas padarys viską, kad būtų apsirūpinęs iki gilios senatvės!

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20)

Kaip bebūtų keista, bet šio ženklo atstovams būdingas atsainus, net arogantiškas požiūris į pinigus. Girdi, mums pirmoje vietoje – dvasingumas, o ne materialinės gėrybės. Mes aukščiau jų. Aišku, toks požiūris nepraeina be pėdsakų: pinigai irgi žiūri į juos skersomis ir ilgai neužsibūna. Net ir dirbdami vos ne visą parą, metus ir net visą gyvenimą, tokiems Ožiaragams retai pavyksta susikrauti turtus. Taigi, norėdami turėti daug pinigų, reikia ne tik dirbti pasiraitojus rankoves, bet ir pagarbiai žiūrėti į banknotų bei monetų skleidžiamą energiją. Pirmiausiai pažvelkite į pinigus kitomis akimis. Imkite pavyzdį iš Vėžio žmonių. Jie elgiasi atsakingai su kiekvienu centu. O kai kurie Ožiaragiai net nesivargina pakelti ant žemės nukritusią monetą. Nepaisant to, šio ženklo atstovai pasiekia finansinės laisvės ir nepriklausomybės savo sugebėjimais ir neskaičiuodami viršvalandžių bei išeiginių dienų.

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Šio ženklo žmonėms patiems sunku susigaudyti finansiniuose klausimuose. Užtat neretai tampa mokesčių inspekcijos taikiniu. Nors Vandeniams ir pasiseka atsidurti ant finansinės bangos, bet taip ir nepavyksta tapti turtuoliais. Ko gero dėl savo paviršutiniško požiūrio į pinigus, kurie kaip ateina pas jį netikėtai, taip ir išbyra, kaip smėlis tarp pirštų

Išlaidos beveik visada viršija Vandenio pajamas. Todėl mėnesio pabaigoje neretai tenka susiveržus diržą laukti atlyginimo, kurį gavęs ir vėl užlipa ant to paties grėblio. Taigi, vis dėlto reikia išmokti atidėti bent kažkiek pinigų „juodai dienai“.

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Аstrologų manymu, tarp Žuvų žmonių nemažai filantropų, todėl jie negali pasigirti ir didžiuliais turtais. Tai patvirtina ir pasaulio turtingiausių žmonių sąrašas pagal Zodiako ženklus. Bet, kaip sakoma, nėra taisyklių be išimčių. Vis dėlto ne vienam Žuvų atstovui pavyksta prasimušti į turtuolių gretas. Iš tikrųjų šio ženklo atstovai turi daug potencialo. Jei reikia, jiems nieko nereiškia susiveržti diržus. Ypač, kai kalba eina apie pinigus. Tik pamėginkite pasikėsinti į šio ženklo žmonių pinigus, Žuvys, jums matant, pavirs rykliais, pasiruošusiais perkąsti ne tik ranką, bet ir gerklę. Ko gero tai viena iš priežasčių, kad ir tarp šio ženklo žmonių yra, palyginti, daug uždirbančių. Būkite atsargūs, pradėję su Žuvų atstovu verslą. Atims iš jūsų viską - ką galima ir ko negalima. O paskui dar ilgai bylinėsis su jumis, norėdami atimti paskutines kelnes. Ir net po to bus tvirtai įsitikinę, kad dar likote skolingi jam. Kai kurios Žuvys savo versle vadovaujasi šūkiu: „Man visi ir daug skolingi“.

Užtat , ypač Žuvų moterys, visada daug mieliau dalija patarimus, o ne pinigus. Jos moka ne tik taupyti, bet ir protingai leisti pinigus!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui
Vidurių pūtimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui, receptai nuo vidurių pūtimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:21 Receptai – Patiekalai Studentiškas kugelis (greitkugelis)

Studentiško kugelio (greitkugelio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau