Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » 2017 » Rugsėjo » 22

6 priežastys keist cukrų į medų

Galvoje bręsta mintis, jog atėjo metas keisti cukrų į medų? Šešios priežastys, pridėsiančios motyvacijos.

6 priežastys keist cukrų į medų

Medus neskatina svorio augimo. Taip yra dėl to, kad medus pasižymi puikia savybe – šiek tiek atidėti vadinamojo alkio hormono grelino išsiskyrimą organizme.

Jį galima valgyti ir diabetikams. Cukrus sergantiesiems šia liga – tabu, o medus net gali būti naudingas sveikatai. Suprantama, vartojant saikingai. Tuomet šis saldumynas nedidina cukraus kiekio kraujyje.

Medus ramina. Taip pat stiprina nervus, jį galima vartoti kaip migdomuosius vaistus. Pabandykite 2 šaukštus pipirmėtės užplikyti 3 stiklinėmis verdančio vandens, palikti pusvalandį nusistovėti, nukošti, įmaišyti 4 šaukštus medaus ir gerti triskart per dieną po pusę stiklinės.

Medus pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Gydomosios medaus savybės labai praverčia sergant peršalimo ligomis, turint kvėpavimo takų problemų, gydantis disbakteriozę, akių uždegimus. Mat tąsus produktas padengia gleivinę ir neleidžia virusams bei bakterijoms prasiskverbti į organizmą ir daugintis.

Padeda sutrikus virškinimui. Meduje yra fermentų, padedančių virškinti maistą. Be to, jis nesukelia rūgimo proceso, neerzina skrandžio padidėjus jo rūgštingumui.

Medus tinka esant bet kokiems virškinimo trakto sutrikimams.

Gražesnei odai. Neginčytinas šio produkto privalumas – jis lėtina senėjimo procesus odos ląstelėse. Meduje yra vitaminų, ypatingų mikroelementų ir antioksidantų, padedančių išlyginti raukšles, drėkinti odą ir gerinti jos spalvą, reguliuoti riebalų išsiskyrimą bei normalizuoti kraujotaką.

6 priežastys keist cukrų į medų

Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį.
Visi svetainės pateikti straipsniai, sveikatos patarimai yra pramoginio pobūdžio iš interneto platybių. Prieš naudodami patarimus, pasitarkite su tos srities specialistu. Svetainė neatsako už duomenų tikslumą. Visos teisės apsaugotos.
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais. Galima rašyti anonimiškai, po komentaro apačioje paspaudę Anonimas.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
27.05.2020 laikas 07:58 Šiame kaime nėra vietos senukams - kaip primityvios bendruomenės atsisveikindavo su gyvais senoliais?
Kartais anekdotuose ar net senose pasakose minimas keistas ir net šiek tiek žiaurus motyvas – šeimos senoliai yra nuvelkami į mišką ir ten paliekami mirti, kad nebūtų našta šeimai. Bet ar žinojote, kad kadaise įvairiuose pasaulio kraštuose tai buvo tikra tradicija, turėjusi gilią prasmę ir gana žiau...

Skaityti daugiau

27.05.2020 laikas 07:48 Netikro draugo požymiai: kaip atpažinti, kad jums slapta pavydi?
Laikykitės atokiau nuo netikro draugo. Kad vėliau susirgę neliktumėte stepėje ir nemelstumėte pagalbos – tai beprasmiška. Geriau su tokiu žmogumi nekeliauti nei per stepę, nei per gyvenimą…

Skaityti daugiau

27.05.2020 laikas 07:15 Iš kur atsiranda sapnai ir ką jie reiškia?
Kas tie sapnai? Ar verta į juos kreipti dėmesį, o gal tiesiog pamiršti kaip bereikšmius nakties vaizdinius? Nieko nėra labiau pažeidžiamo nei mokslinė teorija, kuri tėra trumpalaikis bandymas paaiškinti faktus, o ne pačią amžinąją tiesą....

Skaityti daugiau

26.05.2020 laikas 22:31 Dvi gvazdikėlio galvutės per dieną padarys stebuklus!
Stebuklingai dings skausmas paėmus dvi gvazdikėlio galvutes, sutrynus jas pirštų galais ir įtrynus gautus miltelius vieton, kur pas jus mėlynė arba kažką skauda.

Skaityti daugiau

26.05.2020 laikas 22:07 Kodėl svarbu kišenėje nešioti šio augalo lapus

Senovės gydytojai amžių amžius naudojo įvairiausius augalus, kad pagerintų atmosferą namuose. Šiai dienai daug žmonių apimti depresijos ir nuovargio, prasismelkiančio į visus plyšius. Kai mes dienų dienas žiūrime į ekranus, protas tampa miglotas, o nuotaika blogėja.

...

Skaityti daugiau

26.05.2020 laikas 20:39 Nuostabus sąnarių receptas
Nulupkite 300-400 gramų česnako, sumalkite mėsmale, suberkite į vieno litro indelį ir užpilkite gero nerafinuoto augalinio aliejaus.

Skaityti daugiau