Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 16

Gėlių energetika

Kambarines gėles mėgsta beveik visi, ypač moterys. Tačiau, bioenergetikos specialistai teigia, jog kai kurie augalai gali ir pakenkti. Pavyzdžiui, kaktusai tarp kaimynų skatina barnius, gebenės iš namų išvaro vyrus, o monsteros ir kiparisai naktimis iš žmonių siurbia energiją.

Gėlių energetika

Kaktusai

Kaktusų „energetinis elgesys“ yra labai savitas. Jie sugeria energiją iš aplinkos (taip pat ir iš netoliese esančių žmonių), o vėliau iš spyglių galiukų skleidžia energetinius impulsus.

Iš kaktusų tiesiog trykšta energetinių žiežirbų srautas, todėl vienoje patalpoje su kaktusais būnantis žmogus po kurio laiko tampa dar dirglesnis. Tyleniams verta pasėdėti šalia kaktusų. nes jie šiems žmonėms suteikia gyvybinių jėgų. įkvepia žygdarbiams, padeda patikėti savo jėgomis.

Pagal feng šui, kaktusus reikia laikyti Ugnies zonoje (kambario pietinėje ar pietvakarinėje dalyje). Sakoma, jog netruks pinigų padaugės ir lydės sėkmė.

Gebenė

Bioenergetikos specialistai geru žodžių gebenių nemini. Teigiama, jog šie augalai žalingi šeimyniniam gyvenimui. o tuose namuose vyrai elgsis, toli gražu, nepavyzdingai.

Ar tokia nuomonė yra teisinga? Ne visai. Gebenių energetika iš tiesų yra vėsi, todėl, jei šeimyniniai santykiai nėra šilti, šie augalai gali paskatinti skyrybas. Tačiau, jei aistros tiesiog verda ir kunkuliuoja, tai gebenės taps namų židinio sargu.

Monsteros

Net šio augalo pavadinimas skamba baugiai - monstrų augalai. Baimę gali sukelti stambūs šių vijoklinių augalų lapai ir tarpusavyje persipynusios orinės šaknys. Teigiama jog šie augalai iš žmonių aktyviai pasisavina energiją, o visų pirma - negatyvią. Jei sergate, esate sudirgę, Jus užvaldę blogi jausmai, pusę valandos pasėdėkite šalia monsteros ir ji Jums „nuleis kraują“. Tai bus naudinga savijauta.

Filodendrai

Iš tiesių iš gražių filodendrų lapų nuolat sklinda energijos srautai. Šie augalai išskiria labai daug gyvenamosioms patalpoms reikalingos energijos.

Palmės

Palmių nepatariama auginti mažose patalpose. Nuo šių augalų nuolat sklinda galinti pakenkti energija, todėl nuo palmių reikia būti toliau. Tačiau palmės yra naudingos todėl, kad patalpose suardo anomalinę energetiką.

Priešas po draugo kauke

Kai kurie augalai atrodo švelnūs ir malonūs, tačiau savo šeimininkams ne visada yra naudingi.

Fikusai

Fikusai - mėgiami kambariniai augalai, tačiau stambus fikusai sugeba aktyvų ir kūrybingą žmogų paversti tinginiu, kurio visas darbas - gulėti ant sofos ir žiūrėti televizorių.

Begonijos

Jei begonijų gausu vienišo žmogaus namuose, jos nuo namų nubaidys visus artimuosius ir gimines. Neveltui vieniši pensininkai taip mėgsta auginti begonijas.

PIRMOSIOS PAGALBOS AUGALAI

Yra augalų, kurie naudingi visiems ir visada.

Chlorofitai

Chlorofitai ne tik teigiamai veikia namų energetiką, bet ir išvalo bakterijas, patalpose pagausina deguonies. Chlorofitai - nereiklūs augalai, galintys augti ne tik pavėsingose bei niūriose patalpų vietose, bet ir sugeriantys susikaupusią ir nusistovėjusią energiją. Patalpose, kuriose auga chlorofitai. žmogui visada būna jauku.

Citrinmedžiai, gardenijas, kambariniai jazminai

Citrinmedžiai, gardenijos ir kambariniai jazminai ne tik džiugina savo grožiu, bet ir gaivina bei valo patalpų orą ir žmonėms suteikia energijos. Be to, šie augalai veiksmingai stiprina imuninę sistemą. Šiuos augalus naudingiau auginti ne svetainėje, o miegamajame kambaryje, nes jie padės naktį pailsėti.

Kavamedis ir alijošius

Kavamedžiai ir alijošiai padės, jei susirgsite. Šiuos augalus atneškite į miegamąjį kambarį, o kitus augalus, jei sergate, geriau išnešti iš miegamojo. ypač kaktusus ir dracenas.

Fuksijos

Teigiama jog fuksijos yra geriausi pagyvenusių žmonių draugai, nes suteikia vilties ir stiprina dvasią.

Pelargonijos

Pelargonijos gaivina drėgnas patalpas bei numalšina vidinę įtampą.

Mėtos

Mėtų kvapas nuramina ir padeda sutelkti dėmesį. Dirbantiems su kompiuteriu naudinga ant darbo stalo laikyti vazonėlį su mėtomis.

Zamiokulkas

Zamiokulkas dažnai vadinamas „pinigų medžiais". Šie augalai ne tik privilioja pasiturinčio gyvenimo energiją, bet ir stiprina ligų pažeistą organizmą.

Pasifloros, lauramedžiai ir kinrožės

Šaltojo metų laiko negalavimai -centrinės nervų sistemos sutrikimai, padažnėjęs stresas, depresija nemiga. galvos skausmai. Tokiais atvejais ypač naudingos pasifloros, lauramedžiai ir kinrožės. Šių augalų nepatariama laikyti miegamajame. Šiuos augalus reikia laikyti pačioje šviesiausioje vietoje ir kiek galima dažniau jais mėgautis.

Karpažolės

Karpažoles būtina auginti namuose, kuriuose yra sergančiųjų sunkiomis lėtinėmis ligomis, nes šie augalai stiprina organizmo atsparumą ligoms ir gerina nuotaiką.

Paparčiai

Paparčiai veiksmingai išvalo patalpų orą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 09:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui

Vočių, furunkulų gydymas liaudies medicinoje, Vaistažolės vočių, furunkulų, šunvočių gydymui, receptai votims gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas dėl kurio visi kraustosi iš proto

Gardaus obuolių pyrago receptas. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais.  Skanaus!

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau