Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 16

Gydomieji nuovirai, padedantys stiprinti ir valyti venas bei arterijas

Ar žinote, kas yra didžiausias mūsų sveikatos priešas? Kas kiekvienais metais pražudo milijonus žmonių? Pasak specialistų, tai - aterosklerozė.

Gydomieji nuovirai, padedantys stiprinti ir valyti venas bei arterijas

Arterijos užsikemša palaipsniui ir palengva. Apie tai, kad kraujagyslės užsikimšusios, dažnai sužinome pernelyg vėlai.

Labai svarbu reguliariai ir tinkamai valyti venas ir arterijas. Svarbu, kad ant jų vidinių sienelių nebūtų žalingojo cholesterolio apnašų, dėl kurių kraujagyslės susiaurėja, sukietėja, o kraujotaka pastebimai sutrinka. Norėdami profilaktiškai išvengti aterosklerozės, turite ne tik būti fiziškai aktyvūs, sveikai maitintis, bet ir vartoti kraujagysles valančiųjų vaistinių augalų antpilų ir nuovirų.

Liepų žiedų ir gudobelių uogų antpilas

• Liepų žiedų antpilas padeda valyti venas ir arterijas.

• Venas ir kraujagysles veiksmingai padeda valyti ir gudobelių uogų antpilas.

• Kodėl verta arterijas ir venas va-

lyti ar stiprinti liepos žiedų ir gudobelių uogų mišinio nuoviru? Todėl, kad šis nuoviras papildomai normalizuoja kraujospūdį, nuramina sudirgusią centrinę nervų sistemą, numalšina nerimo jausmą ir padeda veiksmingai atsipalaiduoti.

Nuovirui paruošti reikia: • 10 g gudobelių uogų; • 10 g liepos žiedų;• 200 ml vandens; • 1 valgomojo šaukšto medaus.

Į verdantį vandenį suberkite gudobelės uogas ir liepos žiedus, virkite 15 minučių, užgesinkite ugnį, leiskite nusistovėti 5 minutes, nukoškite, perpilkite į puodelį, nuovirą pasaldinkite medumi. Šio nuoviro patariama gerti ryte, prieš pusryčius. Per dieną pakanka išgerti 1 puodelį šio nuoviro. Verta atminti, kad gudobelių uogos praplečia kraujagysles, todėl šio nuoviro patariama vartoti 15 dienų, tada padaryti 10 dienų pertrauką.

Rozmarinų ir vaistinių melisų nuoviras

Rozmarinai - naudingi, tonizuojantys ir padidėjusį kraujospūdį mažinantys prieskoniai.

• Rozmarinai pagreitina kraujota-ką, numalšina žalingąjį streso poveikį. Rozmarinų antpilo patariama gerti 2 kartus per dieną: vieną puodelį ryte, kitą - vakare. Verta atminti, kad rozmarinuose yra venas ir arterijas valančių bei stiprinančių organinių rūgščių
bei taninų. Dar naudingiau rozmarinus naudoti kartu su vaistinėmis melisomis, nes pastarieji augalai veiksmingai numalšina nerimo jausmą, padeda atsipalaiduoti ir numalšinti žalingąjį streso poveikį.

Gydomajam nuovirui paruošti reikia: • 15 g rozmarinų; • 10 g vaistinių melisų; • 200 ml vandens; • 1 valgomojo šaukšto medaus.

Į verdantį vandenį suberkite rozmarinus ir vaistines melisas, virkite pusę valandos, nes svarbu, kad nuoviras būtų prisotintas naudingųjų medžiagų. Nuovirą atvėsinkite, nukoškite, pasaldinkite medumi. Šio nuoviro patariama gerti 2 kartus per dieną.

Imbiero, česnakų ir medaus nuoviras

Kraujagysles ypač veiksmingai valo citrinos ir česnakai, todėl labai naudingi širdies ir kraujotakos sistemai. Teigiama, jog česnakai yra vieni geriausių natūralių antibiotikų. Be to, česnakai kraujyje mažina žalingojo cholesterolio lygį, kuris dažnai kaupiasi ant vidinių kraujagyslių sienelių, todėl jas po kurio laiko gali ne tik susiaurinti, bet ir užkišti.

Imbieras taip pat pagerina kraujotaką, valo arterijas ir venas. Tačiau būtina atminti, kad imbiero reikia vartoti saikingai, juo nepiktnaudžiauti, nes jis labai praplečia kraujagysles.

Per dieną idealu suvartoti ne daugiau nei 3 g imbiero šaknies.

Paruošti gydomąjį nuovirą reikia: • 1 česnako skiltelės; • 200 ml vandens; • 3 g tarkuotos imbiero šaknies; • 1 valgomojo šaukšto citrinos sulčių; • 1 valgomojo šaukšto medaus.

Į verdantį vandenį suberkite susmulkintus česnakus ir tarkuotą imbiero šaknį, virinkite 20 minučių, leiskite nusistovėti 5 minutes, nukoškite, supilkite citrinos sultis, pasaldinkite medumi.

Paruošto nuoviro kasdien gerkite po 1 puodelį ryte, prieš pustyčius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai menstruacijų negalavimų gydymui

Menstruacijos (mėnesinės) liaudies medicinoje, Menstruacijos (mėnesinės), receptai nuo menstruacijos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:20 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (rugiagėlių, beržo, petražolių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: rugiagėlių žiedų, beržo pumpurų, petražolių vaisių, trapiojo pupalaiškio, debesylo šaknies, meškauogės lapų

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:59 Receptai – Patiekalai Svaiginantis Karštas Patiekalas Keptuvėje
Įdomus, skanus, sultingas karštas patiekalas! Puikūs pietūs visai šeimai. Išbandyk :)

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau