Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 22

Popiežius Viganò: Pasaulinės sveikatos organizacijos sutartis yra išpuolis prieš nacionalinį suverenitetą, "pasaulinio perversmo" dalis

Pasaulinis sveikatos valdymas yra vienas iš pagrindinių naujosios pasaulio tvarkos elementų, todėl jį reikia atmesti ir jam priešintis.

Artimiausiomis dienomis Pasaulio sveikatos organizacijai (PSO) priklausančios tautos balsuos dėl rezoliucijų, susijusių su PSO vykdomu pandemijų valdymu. Šiomis rezoliucijomis suverenitetas dėl piliečių sveikatos bus perduotas viršvalstybinei institucijai, kurią daugiausia finansuoja farmacijos pramonė ir Bilo ir Melindos Geitsų fondas. Jei šioms rezoliucijoms bus pritarta balsų dauguma, pandemijos atveju PSO turės išimtinę tarptautinę valdžią nustatyti visas taisykles, įskaitant karantinus, uždarymą, privalomą skiepijimą ir vakcinų pasus. Taip pat reikėtų nepamiršti, kad ši organizacija turi imunitetą, todėl jos nariai negali būti nei teisiami, nei nuteisti, jei įvykdytų nusikaltimus. Nerinkti technokratai paradoksaliai turės daugiau galių nei tos, kurias piliečiai suteikia savo atstovams demokratiniu balsavimu.

Turint omenyje, kad suvereniteto atsisakymas pagal kiekvienos tautos įstatymus laikomas valstybės išdavystės nusikaltimu ir kad parlamentai negali leisti įstatymų, prieštaraujančių Tautos interesams, juo labiau pažeisti piliečių, kuriems jie atstovauja, prigimtinių laisvių ir pagrindinių teisių, Manau, kad niekam neužklius, jog šiuo PSO bandymu pasisavinti įgaliojimus, kurie tinkamai priklauso atskiroms tautoms, siekiama užkirsti kelią bet kokiam pasipriešinimui "Darbotvarkei iki 2030 m.", kuria sveikatos priežiūros srityje taip pat siekiama drastiškai sumažinti medicinos ir ligoninių paslaugų apimtis, privatizuoti sveikatos priežiūros pramonę ir vakcinomis užkirsti kelią ligoms.

Pandemijų sutartis suteikia nusikalstamai PSO daugiau galių nei tautoms

Psichopandemija parodė, kad valdovai, politinė sistema, žiniasklaida, teismai, visa medicinos pramonė ir net pats Šventasis Sostas yra pavergti viršvalstybinio subjekto, kuris patiria akivaizdų interesų konfliktą, funkcionierių grupės diktato. Pražūtingas neigiamas eksperimentinio mRNA serumo poveikis pripažįstamas tik dabar, o daugelis pagrįstai tikisi, kad už šiuos sprendimus atsakingi asmenys turėtų būti patraukti atsakomybėn nepriklausomame teisme.

Todėl mažų mažiausiai absurdiškai skamba tai, kad dabar norima suteikti PSO privalomus sprendimų priėmimo įgaliojimus, kai jai valdant pastarojo meto pandeminę ekstremaliąją situaciją ir vakcinų kampaniją buvo padaryta didžiausia žala - mirčių ir pacientų, patyrusių negrįžtamą žalą sveikatai, skaičius. Be nebaudžiamumo už padarytus nusikaltimus, kurį jai suteikė didžiosios žiniasklaidos tylėjimas, PSO taip pat turi visišką diskreciją spręsti, kaip reaguoti į būsimas ekstremalias situacijas, kurias akivaizdžiai planuoja farmacijos lobistai. Hipokrato priesaika besiremiančių sveikatos priežiūros darbuotojų marginalizavimas gali tapti norma, kuria siekiama pašalinti kiekvieną nesutikimo balsą.

Šiuo požiūriu svarbu, kad Naujajai pasaulio tvarkai besipriešinančios tautos, pavyzdžiui, Rusija ir Brazilija, supranta labai rimtas pasekmes, kurias sukeltų šių rezoliucijų ratifikavimas, ir dėl šios priežasties prieštarauja jų patvirtinimui. Prezidentas Donaldas Trumpas savo kadencijos metu taip pat pasiuntė nedviprasmišką signalą sustabdydamas PSO finansavimą iš JAV iždo. Tai buvo viena iš priežasčių, kodėl gilioji valstybė blokavo jo perrinkimą 2020 m., remdama susikompromitavusį ir korumpuotą asmenį, kurio sūnus Hanteris dalyvauja finansuojant amerikiečių biolaukus Ukrainoje.

Todėl reiškiu visišką paramą piliečiams, ypač mokslininkams, gydytojams ir teisės ekspertams, kurie smerkia šią grėsmę prisijungusių Tautų nacionaliniam suverenitetui ir prašo nušviesti praeities įvykius ir pasekmes, kurias PSO sprendimai sukėlė pasaulio gyventojų sveikatai. Raginu valstybių ir vyriausybių vadovus, kurie bus kviečiami pareikšti savo nuomonę dėl šių rezoliucijų ratifikavimo, jas atmesti, nes jos prieštarauja bendrajam gėriui ir yra skirtos vykdyti pasaulinį perversmą, kurį PSO ir Pasaulio ekonomikos forumas (PEF) jau daugelį metų planuoja pavadinimais "Darbotvarkė 2030" ir "Didysis pertvarkymas".

Pasaulinis sveikatos valdymas yra vienas iš esminių Naujosios pasaulio tvarkos elementų, kaip aiškiai nurodė autoritetingi ekspertai, nesusikompromitavę su šia sistema, todėl jį reikia atmesti ir jam pasipriešinti. Kontrolės, pelno ir masinio patologizavimo logika turi būti pakeista visuomenės sveikatos politika, kurios pagrindinis tikslas - piliečių sveikata ir jų neatimamų teisių apsauga.

Šventasis Sostas turi dar kartą patvirtinti teises ir apsaugoti beginklius žmones

Šventasis Sostas, kuris jau metus yra nuolatinis stebėtojas Jungtinėse Tautose, taip pat PSO, privalo dar kartą patvirtinti asmenų teisę sutikti su sveikatos gydymu arba jo atsisakyti, ypač turint omenyje konkretų pavojų, kad šis eksperimentinis genetinis gydymas gali turėti neigiamų padarinių, kurie iš dalies dar nežinomi. Ir jei iki šiol Bergoglio ir jo šalininkai pataikavo Gateso, Schwabo ir Soroso iliuzijoms, atėjo laikas Katalikų Bažnyčiai ginti silpniausius, beginklius negimusius, vaikus ir pagyvenusius žmones, taip pat tuos, kurie buvo šantažuojami verslininkų ir sąmokslininkų cinizmo, siekiant priversti juos skiepytis serumu, užterštu abortuotų vaisiaus ląstelių linijomis.

Dabartinė sąmokslinė Vatikano tyla po skubotų pareiškimų, kuriuos jis padarė pandemijos pradžioje, ir gėdingas pritarimas Didžiajai farmacijai bus priskiriamas Romos sinedriono, kuris tapo nusikaltimo prieš Dievą ir žmogų bendrininku, pasmerkimui. Dar niekada istorijoje hierarchija taip vergiškai ir paniekinamai nesidavė laikinajai valdžiai. Melskimės, kad kai kurie vyskupai rastų drąsos atsiriboti nuo Bergoglio kolaborantinės linijos ir rastų žodžių atverti akis tiems geriems žmonėms, kuriuos iki šiol klaidino globalistų propaganda.

+ Carlo Maria Viganò, arkivyskupas

(2022 m. gegužės 21 d. Šaltinis)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

08.08.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti namuose varškės spurgas
Senai norite pagaminti spurgų, bet nežinote, pagal kokį receptą jos išeina pačios skaniausios? Tvirtai galime pasakyti, kad mūsų receptas vienas sėkmingiausių! Varškės spurgos išeina orinės, saikingai saldžios, naudingos ir nerieb...

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Kiaušiniais ir sūriu įdarytos orkaitėje keptos bulvės (video)

Bulves nuplaukite, subadykite šakute ir dėkite į 200°C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 – 40 minučių. Keptuvėje ant aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Bulves dėkite atgal į orkaitę ir kepkite da...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau