Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 31

Elektroninio mikroskopo nuotraukose matyti, kad "Pfizer" ir "Moderna" covid-19 vakcinose yra anglies nanotechnologijų, aliuminio ir tulio

Kanados tyrėjas ir greitosios pagalbos gydytojas neseniai po mikroskopu apžiūrėjo "Pfizer" ir "Moderna" covid-19 vakcinas, kad pamatytų, iš ko jos pagamintos. Elektroninio mikroskopo nuotraukose nematyti jokių biologinės medžiagos požymių - nei DNR, nei šlovingos mRNA, kurią turėjo perduoti eksperimentinė injekcija.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę, todėl prieš komentuodami jums reiktu turėti, bet truputi farmacijos,  nano technologijos, medicinos žinių.

Pagrindinis tyrėjas daktaras Danielis Nagase (Daniel Nagase) yra buvęs greitosios medicinos pagalbos gydytojas, kuris buvo persekiojamas už tai, kad Kanadoje kovid-19 pacientams gydyti naudojo ivermektiną. Nuo 2021 m. priverstinėse atostogose esantis daktaras Nagase keliauja po Albertą ir Britų Kolumbiją, kad šviestų kitus apie covid-19 gydymo galimybes.

Kanados mokslininkas teigia "Moderna" vakcinose aptikęs nebiologinių aliuminio ir anglies nanodalelių

Kai vakcinos turinys buvo patalpintas į elektroninį mikroskopą, Dr. Nagase sugebėjo nustatyti pagrindinius elementus, tokius kaip anglis ir deguonis. "Jūs tikėjotės pamatyti anglį, deguonį, azotą ir fosforą - visa tai, ką paprastai matote baltymuose", - sakė Nagase. Tačiau nė viename mėginyje nebuvo nei azoto, nei fosforo - nei rentgeno spindulių spektroskopijos, nei elektroninio mikroskopo vaizduose.

"Rentgeno spindulių spektroskopija neaptiko nei azoto, nei fosforo. Taigi, jei tos sudėtingos formos - tas stačiakampis su visais tinklelyje išdėstytais taškeliais - buvo kokio nors biologinio proceso rezultatas... tuomet ten, be anglies ir deguonies, turėtų būti azoto ir fosforo. Nes kiekvienas gyvas organizmas, nesvarbu, ar tai būtų virusas, ar augalas, ar gyvūnas, yra sudarytas iš baltymų, kuriuose yra azoto, anglies, deguonies ir fosforo", - sakė jis.

Dr. Nagase vadinamųjų vakcinų turinyje aptiko labai įdomių formų. Vienoje iš nebiologinių gyvybės formų (vakcinoje "Moderna") buvo neurotoksiško aliuminio ir ji atrodė kaip "kamuolys, iš kurio auga kojos". Šis objektas nebuvo biologinis teršalas, nes jame nebuvo azoto ar fosforo. "Taigi, šis augantis daiktas yra nebiologinis", - padarė išvadą Nagase.

Mėginiuose jis nerado ir mRNA. MRNA yra pagrindinė vakcinos sudedamoji dalis, turinti sutrikdyti biologinį baltymų transkripcijos procesą žmogaus ląstelėse. MRNA yra priemonė, kuria koduojami toksiški, laboratorijoje pagaminti spyglių baltymai. Remiantis šiuo atradimu, galima drąsiai teigti, kad ne visos covid-19 vakcinos partijos yra vienodos, o kai kuriose jų gali visai nebūti mRNA, nes ji lengvai suyra ir gali būti netinkamai saugoma. Nagase įspėjo, kad nėra galimybės užtikrinti, jog ši vakcinos partija buvo tinkamai laikoma šaldytuve, kad būtų išsaugota mRNA.

Paaiškėjo, kad "Pfizer" vakcinos sudėtyje yra retųjų žemių metalo tuli

Paaiškėjo, kad "Pfizer" vakcinos sudėtyje yra retųjų žemių metalo tuli

Paaiškėjo, kad "Pfizer" vakcinos sudėtyje yra retųjų žemių metalo tulio

Pasak mokslininko, "Pfizer" mėginyje buvo neįprastos pluoštinės struktūros, kurioje buvo retosios žemės elemento, vadinamo tuliu. Tulis yra vienas iš labai reaktyvių periodinės lentelės lantanidų serijos elementų. Su šiuo retuoju metalu lengva dirbti, jis naudojamas kaip spinduliuotės šaltinis nešiojamuosiuose rentgeno prietaisuose. Elektroniniu mikroskopu šie tulio mėginiai buvo rasti įvairių polimorfinio pavidalo: kristalų, drožlių, gijų, gniužulų, svogūnėlių, rutuliukų, pluoštų ir rutuliukų su iš jų augančiomis kojomis.

Lenkų biologas daktaras Francas Zalewksi (Franc Zalewksi ) anksčiau šiuos vienagalvius ir trigalvius objektus aptiko 2021 m. Savotiškose struktūrose jis rado bromo, anglies ir aliuminio, todėl pavadino jas "nanooktipusais". Patologai nežinomų objektų rado ir skiepytų vokiečių kraujyje.

"Net nežinau, ar ši anglies technologija yra kiekvienoje partijoje, ar tik tose, kurias jie išsiuntė į Kanadą?" Dr. Nagase klausė. "Ar Kanada yra viena eksperimento pusė, o tam tikros JAV valstijos gauna šiek tiek kitokią partiją be anglies nanotechnologijos?" Daugėjant mirčių po skiepų, vis daugiau gydytojų kelia klausimus.

Per pastaruosius trejus metus iš medicinos buvo išguitas informuotas sutikimas, todėl daktaras Nagase klausia: "Ar viso pasaulio šalys gauna skirtingas injekcijas, o mes stebime, "na, kas miršta greičiausiai, kas serga greičiausiai ar kokios ligos atsiranda", nes eksperimentinės sudedamosios dalys beatodairiškai ir neatskleidžiant informacijos duodamos žmonėms?"

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 19:39 Receptai – Patiekalai Vyniotinis „Napoleonas“. Skanesnio ir greitesnio nieko nebandžiau

Labai patariu pasigaminti! Pabandykite pasigaminti tortą „Napoleonas“ – nepasigailėsite! Šis skanus pyragas susideda tik iš 3 ingredientų. Skanus, švelnus ir tiesiog tirpsta burnoje.

Skaityti daugiau

05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau