Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 1

Tūkstančiai Europos įžymybių pagautos perkančios suklastotus "Covid" vakcinos sertifikatus

Tūkstančiai Europos įžymybių ir elito atstovų buvo demaskuoti dėl to, kad, užuot pasiskiepiję, įsigijo suklastotus Covid-19 vakcinos sertifikatus.

Stulbinantis Ispanijos policijos sulaikymas patvirtina tai, ką daugelis žmonių jau seniai įtarė - nors elitas gieda "Didžiajai farmacijai" palankius himnus ir skatina mases skiepytis, kai kalbama apie jų pačių sveikatą, jie tyliai nusprendžia atsisakyti vakcinos.

Tarp tų, kurie tiriami dėl apgaulingo skiepų sertifikatų gavimo, yra žymūs Europos dainininkai, muzikantai, futbolo žvaigždės, verslininkai, politikai ir "Big Pharma" vadovai.

Skandalas susijęs su tuo, kad į Nacionalinį imunizacijos registrą mainais už pinigus buvo įtraukiami žmonės, kurių daugelis yra gerai pažįstami ir žinomi vardai.

Naujausias iš jų, kuriam pateikti kaltinimai, yra vienos didžiausių Ispanijos farmacijos bendrovių "PharmaMar" prezidentas José María Fernández Sousa-Faro. Įmonė užsiima vaistų nuo vėžio, Alzheimerio ligos ir Covid-19 tyrimais.

Tačiau pagrindinė žiniasklaida atsisako nušviesti šią istoriją.

Vienos didžiausių Ispanijos farmacijos bendrovių

Vienos didžiausių Ispanijos farmacijos bendrovių "PharmaMar" prezidentas José María Fernández Sousa-Faro.

Vieno "Twitter" naudotojo Starfish žodžiais: "Kodėl NIEKAS čia nekalba apie Ispanijoje aptiktą operaciją "Jenner", kodėl nesiimama tolesnių tyrimo veiksmų?"

Tikrovė tokia, kad tyrimas vis dar tęsiamas, renkama daugiau įrodymų, kol daugelis turtingų ir garsių žmonių stos prieš teismą, tačiau galbūt daugiau tai nebuvo netikėta.

Kol vidutinis europietis darė tai, ko prašė jo vyriausybė, laikėsi drakoniškų taisyklių ir ėjo skiepytis eksperimentine genų terapijos biotechnologija, pasirodo, visuomenės elitas nusprendė nesiskiepyti.

Pasitikėjimas tarp vyriausybių ir paprastų piliečių dabar yra nutrūkęs. Faktas, kad farmacijos kompanijos prezidentas, dalyvaujantis Covid-19 vakcinų tyrimuose, nemanė, kad būtina ar svarbu skiepytis, verčia daugelį klausti, ar skiepai buvo būtini ir saugūs.

Tyrimas

EuroWeekly ataskaita: Įdomu tai, kad policija sukčiavimą atskleidė ne atlikdama vietinį tyrimą, o dėdama pastangas pažaboti ekstremizmą tamsiajame internete.

Įveskite policininką A, jo vardas ir pavardė neskelbiami. Pasak Guardia Civil, jis susisiekė su ekstremistine islamo grupe, su kuria susitarė susitikti Prancūzijoje, tačiau pasakė, kad jis asmeniškai negali keliauti, nes nėra paskiepytas.

Jis sakė: "Aš neturiu COVID-19 paso, nesu paskiepytas. Alachas neleidžia man į savo kūną įsidėti nieko nešvaraus".

Jie atsakė, kad gali gauti jam pasą ir net įregistruoti jį Nacionaliniame skiepų registre, Jis buvo supažindintas su dviem Madrido gyventojais: Oleksu, buvusiu vagimi, kuris anksčiau buvo patyręs seksualinę prievartą ir buvo žinomas dėl ryšių su Madrido nusikaltėliais, ir Irene, patrauklia moterimi, kuri prieš daugelį metų buvo nuteista, o vėliau atleista nuo bausmės už prekybą narkotikais.

Policija sekė šiuos du vyrus ir pastebėjo, kad Irena du kartus per savaitę po darbo valandų susitikdavo su jaunu vyru. Paaiškėjo, kad tas jaunuolis buvo Mario, La Paso ligoninės slaugytojo padėjėjas.

Atlikus tyrimą internete paaiškėjo, kad Mario buvo aktyvus kovotojas ir Covid-19 neigėjas, todėl jiems kilo įtarimų. Tačiau patikrinę jie nustatė, kad jis negalėjo būti suklastotų pažymėjimų šaltinis, nes nebūtų turėjęs prieigos prie duomenų bazės.

Todėl jie ėmė apsimetinėti potencialiais klientais, kad surinktų reikiamus įrodymus. Jie išsiaiškino, kad kitai slaugytojai buvo suteikta dalis sertifikatų išdavimui, o pinigai buvo pervedami į kriptovaliutų sąskaitas, siekiant juos nuslėpti.  

Tačiau jie taip pat išleido juos atkreipdami į save papildomą dėmesį, nes tinklas augo ir klientų skaičius didėjo.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau