Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Birželio » 14

Ko nori turtingiausi pasaulio bankininkai?

Jie vadinami "užkulisiniu pasauliu", "trijų šimtų vyriausybe", "šešėline vyriausybe". Jie nuverčia nepageidaujamus lyderius ir sunaikina ištisas tautas. Jų tikslas - viešpatauti pasaulyje ir užvaldyti visus pasaulio turtus. Kas jie yra?

Kas yra užkulisių pasaulis?

Sąmokslo teorijų šalininkai įsitikinę, kad pasaulį valdo savanaudiškų ir įžūliai turtingų žmonių grupelė. Jie laiko planetą savo nuosavybe, garbina velnią Bafometą ir daro viską, kad sunaikintų bet kokį gėrį žmonėse ir išžudytų kuo daugiau vargšų, be kurių "oras būtų švaresnis". Tai jie dėl savo egoizmo sukelia karus ir revoliucijas, yra epidemijų ir finansinių katastrofų kaltininkai, nekenčia kai kurių šalių gerovės ir kenkia jų ekonomikai, o svarbiausia - jie į ausis jaunimui bruka akivaizdų melą ir formuoja jį pagal savo skonį. Kas yra šie galingi žmonės? Kokias pavardes jie turi? Kokias dievybes jie garbina?

Rotšildai ir Šifai

Yra nuomonė, kad daugelis revoliucijų įvyko remiant ir vadovaujant garsiems finansininkams, kurių pavardės šiandien, XXI amžiuje, tiesiog iškrenta iš informacinio lauko skliaustų. Tai Rotšildai ir Šifai. Dėl šių žmonių veiklos žlugo daugelis monarchijų, o į valdžią atėjo pramonininkų ir baikerių grupės, kurių kova šiandien vadinama "demokratija". Demos ("liaudžiai") niekada niekur nebuvo leista valdyti.

Iš tikrųjų bankų sistemos kūrimas ir bankininkų iškilimas prasidėjo nuo to, kad XVIII a. viduryje Frankfurte prie Maino žydas lupikautojas Majeris Baueris susidraugavo su Heseno-Kaselio kunigaikštystės vadovu, landgrafu Vilhelmu IX. Baueris aprūpindavo landgrafą antikvariniais daiktais, kuriais jis labai žavėjosi. Netrukus Baueris tapo oficialiu Heseno dinastijos tiekėju ir greitai praturtėjo.

Kadangi jo pavardė Bauer reiškė "ūkininkas" ir nebeatspindėjo jo turtų, skolintojas ją pakeitė į Rothschild pavardę, kuri skambėjo kilmingiau ir reiškė "Raudonąjį skydą". Pasak legendos, ant jo namų kabojo raudonas skydas, galbūt reiškiantis priklausymą tam tikrai žydų grupei.

Tame pačiame name gyveno Mayerio Rothschildo draugo Schiffo, kuris taip pat buvo finansininkas ir kurio šeima vėliau skolino pinigų Rusijos revoliucionieriams, šeima.

Rotšildo genialumas buvo didelio masto: jis ne tik sukūrė finansinę imperiją, bet ir išplėtė ją po visą Europą, o jos padaliniams vadovauti paskyrė savo sūnus. Taigi Neapolio, Paryžiaus, Londono ir Vienos finansų srautus kontroliavo viena šeima. Visa tai vyko Prancūzijos revoliucijos siautėjimo fone.

Tačiau manoma, kad Prancūzijos monarchijos žlugimą rėmė Rotšildai, tačiau jį organizavo kiti žmonės, būtent masonai, kurių centras tais metais buvo senojoje Anglijoje.

Žinoma, kad 1782 m. Hesene, Vilhelmsbado parke, įvyko įtakingiausių masonų ložių atstovų suvažiavimas. Kai kurie istorikai šiam suvažiavimui priskiria Prancūzijos revoliucijos, kuri įvyko praėjus vos septyneriems metams po suvažiavimo, planų kūrimą.

Parko savininkas buvo tas pats landgrafas, kuris tuo metu taip troško "slaptų žinių", kad įstojo į masonų ložę "Tugendbund".

Kadangi Rotšildas vis dar valdė jo turtą, galima daryti prielaidą, kad jis ne tik uždirbo princui pajamas, bet ir vadovavo jo "dvasiniams" ieškojimams.

Apie tai liudija ir tai, kad visi Bauerio-Rothschildo sūnūs oficialiai buvo įvardyti kaip masonai. Kai kurie tyrinėtojai mano, kad būtent Rotšildas davė pinigų Adomui Veišauptui, iliuminatų ordino įkūrėjui, kad šis įsteigtų šią labiausiai odiozinę iš visų masonų ložių.

Warburgs

Tačiau tai ne visi finansinės galios trokštantys karo vadai. Be to, jei pirmasis Rotšildas gali būti įtariamas (bet tik įtariamas) Prancūzijos revoliucijos finansavimu, tai jis negalėjo turėti nieko bendra su revoliucija Olandijoje.

Tačiau 1480 m. vienas Anselmo Ašeras Levi del Banco praturtėjo kaip Venecijos lupikautojas. Bėgdamas nuo žydų persekiojimo Italijoje, jis pakeitė savo vardą iš Banca į Warburg.

Warburgų šeimos iškilimas vyko kartu su Rotšildų šeimos iškilimu. Netrukus Mosesas ir Pearsonas Warburgas atidarė Hamburgo banką "M.M. Warburg & Co.", o Moseso anūkas Paulas 1895 m. vedė kito bankininko, Solomono Lebo, kuris įkūrė ne tik banką Frankfurte, bet ir Amerikos banką "Kuhn, Loeb & Co.", kurio direktoriumi buvo kitas jo svainis Jacobas Schiffas, dukrą. Pauliaus Warburgo jaunesnysis brolis Feliksas vedė Jokūbo Schiffo dukterį. Kaip sakoma, pinigai už pinigus.

Kas stovėjo už Rusijos revoliucijos?

Taigi paaiškėjo, kad pasaulio nuosavybė, t. y. jo finansiniai srautai, buvo grynai šeimos reikalas.

1910 m. Džekilo saloje įvyko slaptas bankininkų susitikimas. Yra žinoma, kad ideologinis susitikimo įkvėpėjas buvo Paulas Warburgas, kuriam pritarė Jacobas Schiffas. Susitikimo rezultatas buvo JAV Federalinės rezervų sistemos (FED) sukūrimas, kurios įstatymas buvo parduotas Amerikos Kongrese 1913 m.

Galima pamanyti, kad Rotšildai su tuo nesusiję. Bet jie to nepadarė, jie tiesiog pasitraukė į šešėlį. Šios "šešėlinės vyriausybės" egzistavimas turėjo tiesioginės įtakos Rusijos imperijos gyvenimui, o tai visuomet buvo bankininkų rūpestis.

Tai, kad 1917 m. Rusijos revoliuciją finansavo Rotšildai, įrodo šis faktas. Imperatorius Nikolajus II, gavęs žinių, kad žydų bankininkai stovi už revoliucionierių, drebinančių šalį, bandė su jais derėtis. Šiai misijai buvo pasirinktas bankininkas iš Odesos Arturas Rafalovičius. Jis lengvai susisiekė su Jacobu Schiffu, o per jį - su Rotšildais, tačiau šie kategoriškai atsisakė ką nors aptarinėti su Rusijos monarchais.

Užsienio finansavimo rezultatas akivaizdus - revoliucija, pilietinis karas ir milžiniškų Rusijos imperijos aukso atsargų nutekėjimas į Jungtines Valstijas. "Piratavimas!" - sakysite. Ir jūs būtumėte teisūs.

Morganai ir Rokfeleriai.

Tačiau tai taip pat ne visi pavadinimai. Pavyzdžiui, susitikimas Džekilo saloje vyko amerikiečių bankininko Džono Morgano valdose. Johno Davisono Rockefellerio uošvis Nelsonas Aldrichas JAV Kongrese prastūmė Fed įstatymo projektą.

Kitaip nei Rotšildai ar Šifai, Morganas praturtėjo jau Amerikoje. Iš pradžių prekiavo, paskui tapo bankininku.

Tačiau šie jaunesni turtingi vyrai ne visai įsitvirtino. Jie buvo kilę iš krikščioniškų šeimų, todėl nenuostabu, kad Morganų šeima palaipsniui buvo išstumta iš bankininkystės verslo ir sudarė Jungtinių Valstijų politinį ir karinį elitą.

Rokfeleriai tapo globalizmo vykdytojais ir skatintojais, kuriuos organizavo "užkulisinis pasaulis".

Nuo tada režimai griuvo ir kilo pagal nematomo finansinio dūdelio nurodymus, o pasaulio tautos ėmė sparčiai skursti tiek materialiai, tiek dvasiškai.

Kas stovėjo už Rusijos revoliucijos? Rotšildai ir Šifai.

Kas stovėjo už Hitlerio? Morganai, kurie per bankininką Yalmarą Schachtą pervedė jam lėšas. Kai kuriuose pranešimuose teigiama, kad fiurerio iškilimui vadovavo MI6 agentas Zygmundas Varburgas, Pauliaus Varburgo giminaitis.

Kas stovėjo už Musolinio? Morganas, kuris vėl suteikė jam didžiules paskolas.

Hipotezės ir faktai.

Ką galiausiai turime? Turtingiausia Rotšildų šeima, vis dar glaudžiai susijusi su masonais. Artimiausią Rotšildų aplinką su jais siejo šeimyniniai ir finansiniai ryšiai Schiffo, Warburgo, Morgano ir Rockefellerio šeimos. Šių šeimų ideologija ta pati - globalizmas, sienų panaikinimas ir visiškas žmonijos pavergimas.

Tačiau tai tik hipotezė.

Tačiau yra ir kita hipotezė, kuri ateistus nukelia į sąmokslo teorijų labirintą, o ortodoksai krikščionys gali tik gūžčioti pečiais ir juoktis, nes jiems atsakymas akivaizdus.

Tiesa ta, kad visi šie nepaprasti žmonės istorijos scenoje pasirodė tuo metu, kai revoliuciniai procesai Europoje buvo pačiame įkarštyje. Pirmiausia kilo revoliucijos Olandijoje, Anglijoje ir Šiaurės Amerikoje, o paskui pasirodė bankininkas Rotšildas.

Taigi arba istorinis procesas neturi nieko bendra su konkrečiais žmonėmis ir vystosi... kažkam - savaime, o kažkam - su Dievo pagalba. Arba - už visų revoliucijų slypi visiškai kiti žmonės, kurių vardų tikriausiai niekada nesužinosime, bet tikrai žinome, kad jų yra daugybė.

Žinoma, "užkulisinio pasaulio" dalyvavimas visose vėlesnėse revoliucijose yra neabejotinas. Todėl turime būti atviri ir nepasiduoti provokacijoms.
 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:28 Receptai – Patiekalai Varškės desertas be kepimo! Labai skanūs varškės zefyrai.

Turbūt gana sunku rasti tokį, kuriam nepatiktų zefyrai. O vyresnė karta dar ir ilgesingai dūsauja: „Va seniau tai buvo zefyrai, o šiandien tai gryna chemija“. Iš dalies jie teisūs.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau