Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Birželio » 17

Billo Gateso virusologas sako, kad skiepytiems žmonėms gresia sunkių ligų ir mirčių sezonas

Dr. Geertas Vanden Bossche teigia, kad asmenys, kurie buvo paskiepyti nuo Kovid-19, nuslopino natūralų imunitetą ir netrukus susidurs su pavojingais, mutuojančiais ligos variantais, ir įspėja, kad "dabartinis skiepytų žmonių "pasikartojančių infekcijų ir santykinai lengvų ligų modelis" "netrukus paaštrės, o jį pakeis sunkios ligos ir mirtis".

Dr. Geertas Vanden Bossche'as, kurio gyvenimo aprašyme - buvęs Bilo ir Melindos Geitsų fondo (Bill and Melinda Gates Foundation) vyresnysis pareigūnas, taip pat Pasaulinio vakcinų ir imunizacijos aljanso (Global Alliance for Vaccines and Immunization, GAVI) vyresnysis programų vadovas, laikomas vienu talentingiausių vakcinų kūrėjų pasaulyje.

Gegužės 18 d. interviu australų žurnalistei Marijai Zeee (Maria Zeee) Vanden Bossche'as sakė, "kad per artimiausius du mėnesius tikiuosi [šio virusinio varianto] sprogimo vienoje iš šių labai skiepytų šalių. Ir tada tai vyks labai, labai greitai".

LifeSiteNews praneša: Pagal jo teoriją, dėl to, kad bus nuslopintas įgimtas daugelio asmenų, kuriems buvo sušvirkšta šių eksperimentinių preparatų - kurie nei išnaikina, nei užkerta kelią viruso perdavimui - imuninis imunitetas, įvyks "imuninis pabėgimas".

Pagal šią koncepciją skiepyti žmonės ir toliau bus infekuoti ir platins virusą, kuris dėl eksperimentinių COVID-19 vakcinų daromo "spaudimo" sukaups daugybę mutacijų ir sukurs kur kas pavojingesnius variantus, kurių vakcinos nebegalės kontroliuoti.

Natūralus skiepytųjų imunitetas susilpnės, hospitalizacijos "išaugs"

Be to, Vanden Bossche daro prielaidą, kad patys skiepytieji bus ypač pažeidžiami šių pavojingų variantų, nes specifiniai antikūnai, kuriuos šie milijonai žmonių įgijo kovai su pirminiu COVID-19 virusu, konkuruos su natūraliu imunitetu ir susilpnins jį, o nuo šių naujų labai pavojingų ir užkrečiamų variantų neapsaugos.

Jis paskelbė Zeee, kad neseniai parašė 45 puslapių "mokslinį vertinimą, kaip virusas evoliucionuoja", kad "būtų ne tik labai užkrečiamas, bet ir labai virulentiškas ir net atsparus visoms vakcinoms".

Paklaustas, ar jo darbas buvo pateiktas recenzuoti kokiam nors leidiniui, Vanden Bossche susirašinėjimo elektroniniu paštu metu LifeSiteNews teigė, kad "nėra laiko recenzuoti ir kad verslas nebebus kaip įprasta. Pasaulis turėtų išgirsti mano žinią dabar, o ne po 3-4 mėnesių".

Dokumento skyriuje "Pagrindinė žinia" Belgijos veterinarijos mokslininkas pabrėžė savo lūkesčius, kad šie nauji pavojingi SARS-CoV-2 (SC-2) variantai "dabar greitai ir nepriklausomai atsiras labai vakcinuotose šalyse visame pasaulyje ir netrukus sparčiai plis. Tikiuosi, kad dabartinis pasikartojančių infekcijų ir santykinai lengvų skiepytųjų [tų, kurie gavo vakcinas] susirgimų modelis netrukus paaštrės, o jį pakeis sunkios ligos ir mirtis" (paryškinta originale).

Pasaulinė vakcinų katastrofa

"Yra tik vienas parametras, į kurį reikia atkreipti dėmesį, tai hospitalizacijų skaičius, kuris staiga - vienoje iš šių labai paskiepytų šalių, ypač šalyse, kurios skiepijosi labai agresyviai, - išaugs per stogą", - sakė Vanden Bosschui Zeee. "Kai taip atsitiks, mūsų sveikatos priežiūros sistema žlugs, ir tada, žinoma, kils chaosas."

"Negalima žaisti su pusiausvyra, kurią per milijonus metų suformavo evoliucija", - sakė jis. "Ir dabar staiga mes metame bombą ant šios [subtiliai sureguliuotos imuninės sistemos su] masiniu skiepijimu, [tarsi] žmonija ketina visa tai pertvarkyti. Dabar šis virusas atsigręš atgal tokiu būdu, kuris bus labai, labai rimtas ir labai reikšmingas."

Neskiepytieji turi stipresnę apsaugą, "stebuklingas žodis" skiepytiesiems yra "antivirusiniai vaistai"

Priešingai pavojingai skiepytųjų situacijai, Vanden Bossche savo straipsnyje rašė, kad labai užkrečiamas, bet lengvas Omicron variantas leidžia tiems, kurie negavo šių genų pagrindu sukurtų vakcinų, "treniruoti savo įgimtą imuninę apsaugą prieš SC-2", suteikiančią stipresnį gebėjimą neutralizuoti numatomų naujų variantų virulentiškumą ir užkrečiamumą.

Dėl didesnio jų pažeidžiamumo tyrėjas apgailestavo, kad "mano širdis užgauna visus šiuos žmones, kurie buvo labai stipriai paskiepyti". Kaip galimą išeitį jis nurodė, kad "stebuklingas žodis šiems žmonėms yra antivirusiniai vaistai. Tai vienintelis dalykas, kurį jie gali padaryti, antivirusiniai vaistai, taigi ir ankstyvas gydymas" tokiais vaistais kaip hidroksichlorochinas, ivermektinas ir kt.

"Dėl Dievo meilės, suteikite jiems galimybę gauti ankstyvą gydymą", - sušuko Vanden Bossche. "Visuomenės sveikatos labui turime tai daryti ir gyventojų lygmeniu. Taigi, užuot rengę šias kvailas masinio skiepijimo kampanijas, turėtume surengti masinę antivirusinės chemoprofilaktikos kampaniją labai skiepytose šalyse, kad smarkiai sumažintume užsikrėtimo lygį populiacijoje, nes tai natūraliai ir paprastai daro bandos imunitetas."

Kaip jis apibendrino savo straipsnyje, "jei nedelsiant neįgyvendinsime didelio masto antivirusinės chemoprofilaktikos kampanijų labai vakcinuotose šalyse, neabejotina, kad pandemija baigsis nusinešdama didžiules žmonių gyvybes".

Buvęs "Pfizer" viceprezidentas Maiklas Yeadonas (Michael Yeadon): Vanden Bossche'o teorija yra "keista

Birželio 4 d. laikraščio "Epoch Times" interviu su Vanden Bossche ir daktaru Robertu Malone'u (Robert Malone) pirmasis pripažino, kad jo teorija "žinoma, tam tikru mastu remiasi hipoteze, tačiau aš stengiuosi šią hipotezę pagrįsti patikimomis sąvokomis, kurios yra žinomos moksle".

Praėjusių metų kovo mėnesį Vanden Bossche pirmą kartą paskelbė savo teoriją, paskelbdamas atvirą laišką ir vaizdo įrašą, kuriame įspėjo apie "pasaulinę katastrofą, kuriai nėra lygių" dėl šių eksperimentinių COVID-19 vakcinacijos programų vaidmens.

 

Tuo metu jo modeliai sulaukė daugelio mokslininkų ir medicinos ekspertų, kurie patys taip pat visiškai nepritarė bent jau plačiam COVID-19 genų pagrindu sukurtų vakcinų naudojimui, kritikos.

Kanados medicinos rašytoja ir žurnalistė Rosemary Frei, turinti molekulinės biologijos magistro laipsnį, paskelbė griežtą kritiką, teigdama, kad Vanden Bossche'o tezė pagrįsta "neįrodytomis hipotezėmis", panašiomis į "bendrą Kovido apgaulę", kurioje naudojami "aukšto lygio modeliavimo darbai", pavyzdžiui, diskredituoto Neilo Fergusono, kurio darbas 2020 m. pradžioje pakurstė baimę, pateisinančią pražūtingus užraktus visame pasaulyje, ir ja rėmėsi.

Be to, buvęs "Pfizer" viceprezidentas ir vyriausiasis mokslo darbuotojas daktaras Michaelas Yeadonas (Michael Yeadon) "LifeSiteNews" sakė, kad "šiek tiek skeptiškai" vertina Vanden Bossche'o požiūrį. Prieštaraudamas belgų mokslininko pirminiam praėjusių metų maždaug tuo pačiu metu pasirodžiusiam straipsniui, M. Yeadonas yra vienas iš straipsnio autorių, kuriame aiškinama, kad dėl tokių virusų evoliucijos tendencijų jie laikui bėgant "tampa mažiau mirtini ir labiau užkrečiami".

Be to, susirašinėdamas elektroniniu paštu Yeadonas teigė, kad nors Vanden Bossche'as, atrodo, yra teisus, "kad pakartotinis "skiepijimas" sutrikdo imuninį atsaką į pakartotinę infekciją", jis mano, kad "jo imunologija yra visiškai keista. Jis visą laiką akcentuoja kraujo antikūnus. Nesu sutikęs virusologo, kuris manytų, kad kraujo antikūnai yra ypač svarbūs kvėpavimo takų infekcijos, atkeliavusios iš oro pusės, rezultatams.

"Taip pat nesutinku, kad maži procentiniai pokyčiai tarp vieno ir kito varianto yra pakankamai tikėtinas skirtumas, kad apgautų mūsų imuninę sistemą, jog ją puola anksčiau nematytas virusas", - aiškino Didžiosios Britanijos pilietis.

Galiausiai Yeadonas atkreipė dėmesį į tariamą įrodymų trūkumą, pabrėždamas, kad kol kas "mažai abejonių, kad užsikrėtusieji ir pasveikusieji neserga klinikinėmis ligomis net ir susidūrę su nauju variantu".

Nepaisant to, buvęs farmacijos vadovas vėliau pakomentavo, kad "Geertas ir aš esame toje pačioje pusėje" ir kad jis labai vertina Vanden Bossche'o "kovą už ankstyvą gydymą ir Fauci ir kitų blogo mokslo atskleidimą".

Dr. Robertas Malone'as "susižavėjo" Vanden Bossche's teorijomis

Sėdėdamas šalia Vanden Bossche'o interviu "Epoch Times", Malone'as nepatvirtino jo teorijos apie mutacijas, kurios dėl vakcinacijos kampanijos tapo piktybiškesnės, tačiau atrodė pasirengęs sužinoti daugiau.

"Manau, kad mes [mokslininkai], norėdami būti sąžiningi, turime turėti dinamišką įtampą tarpusavyje ir su savimi", - sakė jis. Be tokios įtampos "mes nebūtume mokslininkai, būtume kažkas kita, galbūt politikai".

Paaiškinęs savo poziciją ir bendrą mokslinį supratimą apie tai, kaip ir kodėl toks virusas kaip COVID-19 laikui bėgant paprastai tampa "geresnis" ir labiau užkrečiamas, jis pripažino Vanden Bossche'o teoriją, kad "skiepijimas vykstant epidemijai yra visai kas kita ir kelia riziką, kad gali atsirasti ne tik atsparių mutantų... [bet ir] patogeniškesnių variantų".

"Todėl mane labai sudomino galimybė daugiau sužinoti apie Geertą ir jo teorijas", - teigė Malone'as.

"Mano [dabartinis] santykis su jo idėjomis yra labiau studento, norinčio mokytis, o ne dinamiško konflikto santykis", - užbaigė jis.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Grietine + Receptas/Video

Jeigu dievinate cukinijas ir ieškote vis naujų jų paruošimo būdų, štai jums puikus receptas. Cukinijų blynai – vienas geriausių sezoninių užkandžių. Juos galima patiekti su grietinės padažu. O galima į blyną įvynioti mėso...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:59 Receptai – Patiekalai Beprotiškai skanių bulvinių blynų receptas

Gaminame. Bulviniai blynai Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame burokine arba smulkesne tarka. Nusunkiame susidariusį skystį (krakmolą gražiname atgal). Į bulvių tarkius įtarkuojame svogūną, pilame citrinos sult...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau