Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Birželio » 18

Karmos dėsniai, galintys amžiams pakeisti gyvenimą

Karma yra mūsų veiksmų praeityje rezultatas. Tai savotiškas bumerangas, priežastis ir pasekmė. Karma ne visada veikia kaip bausmė, priešingai – jos tikslas yra mokymas ir auklėjimas. T. y. jos tikslas duoti kokią nors pamoką, kurią žmogus pats turėtų išmokti.

Neįmanoma atsikratyti karmos, kaip ir visų savo veiksmų pasekmių. Jei žmogus kažkada sukūrė sąlygas kankintis ir kentėti, tai jis kankinsis ir kentės. Na, o jei viską kūrė savo gerovei ir laimei, vėliau jis gaus būtent tai. Viskas veikia labai paprastai: „Ką davei, tą ir gavai”, „Pagal žygdarbį ir atlygis” ir nieko daugiau. Žmogui nereikia bijoti pasekmių, jis turėtų suprasti ir karmos dėsnius, kurie gali amžiams pakeisti jo gyvenimą.

Bumerango dėsnis. Kas bus pasėta, tas ir užaugs. Viskas, ką mes siunčiame į mus supantį pasaulį, būtinai grįžta pas mus. Jei norime džiaugsmo, gerumo ir pozityvumo, turime tapti džiaugsmingi, malonūs, pozityvūs, visada gyventi meilėje ir priėmime.

Visatos dėsnis. Gyvenimas atsirado labai seniai ir visada reikalauja mūsų nuolatinio dalyvavimo jame. Mes esame vienis su visata. Viskas, kas mus supa, yra mūsų vidinės ir išorinės būsenos vadovas. Todėl būtina išlikti savimi, taip pat apsupti save žmonėmis, kuriuos norime matyti šalia savęs.

Priėmimo dėsnis. Yra situacijų, kurias atsisakome priimti, todėl jos nuolat kartosis. Jei visur matysite tik blogį, priešus, tuomet negalėsite patekti į aukštesnės raidos lygmenis, o mes turėtume to siekti.

Augimo dėsnis. Labai svarbu mokėti kontroliuoti save, nes vienintelis dalykas, kurį turime savo gyvenime, esame mes patys. Kad ir kur eitume, esame su savimi. Kad mes pradėtume keistis ir augti būtent viduje, turėtume pradėti keistis patys, o ne laukti, kol tai padarys kiti žmonės. Jei galime amžiams ką nors pakeisti savo širdyje, tai gyvenimas tikrai seks šiuo pavyzdžiu ir pradės keistis taip pat. Jūs tiesiog turite pradėti!

Atsakomybės dėsnis. Kai kas nors vyksta ne pagal planą arba kokiu nors neigiamu būdu, tai yra mumyse. Tiesą sakant, mes atspindime viską, kas mus supa. O pokyčius reikia pradėti nuo savęs. Tai yra absoliuti tiesa. Mes visada turime būti atsakingi už tai, kas vyksta mūsų gyvenime.

Koncentracijos dėsnis. Žmogus nesugeba mąstyti ir daryti dviejų nesuderinamų dalykų vienu metu. Pavyzdžiui, kai jo dėmesys sutelktas į dvasines ir moralines vertybes, jam neįmanoma išlikti žemų vibracijų, leisti bet kokias neigiamas mintis, taip pat pyktį, susierzinimą ir pavydą.

Dėkingumo dėsnis. Jei išmoksite dėkoti kitiems už viską iš eilės, tada Visata taip pat bus palanki jums ir greitai pamatysite apčiuopiamus rezultatus. Gyvenkite atvira širdimi ir padėkokite už kiekvieną patirtį ir pamoką. Visa tai būtina mūsų augimui.

Šios akimirkos dėsnis. Dažnai atsigręžiame ir analizuojame tai, kas jau praėjo. Bet tai neleidžia mums būti dabartiniame laike. Mus supa seni elgesio pavyzdžiai, pasenusios mintys ir svajonės. Ir jie nuolat trukdo mums gauti ką nors naujo.

Pokyčių dėsnis. Visos situacijos kartosis ir kartosis, kol žmogus iš jų kažko pasimokys. Gautos pamokos gali padėti amžiams pakeisti gyvenimo kelią.

Atlygio dėsnis. Bet koks gautas atlygis pirmiausia reikalauja įdėtų pastangų. Jis turi vertę, kuri neblėsta laikui bėgant ir reikalauja atkaklaus ir kantraus darbo. Tikras džiaugsmas dažniausiai ateina tik tada, kai žmogus padaro, ką planavo ir po to ateina laukiamas atlygis.

Įkvėpimo dėsnis. Paprastai žmogus visada gauna tai, ką kažkada investavo ar atidavė. Tikroji kažko vertė yra ketinimo, veiksmo ir įdėtos energijos rezultatas. ir bet koks indėlis yra VISKO, kas yra ir egzistuoja, indėlis. Viskas, kas daroma su džiaugsmu ir meile, galės įkvėpti gyvybės ir visada įkvėps viską, kas yra aplink mus.

https://priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2019 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Citrininis pyragas
Dosniai patepkite ir pabarstykite kepimo formą Nieko nėra apmaudžiau, kaip iškepti pyragą, bandyti išversti jį iš formos ir tą darant kepinį sugadinti. Tad jei recepte sakoma, jog kepimo formą reikia ištepti sviestu ir pabarstyti ...

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Kiaušiniais ir sūriu įdarytos orkaitėje keptos bulvės (video)

Bulves nuplaukite, subadykite šakute ir dėkite į 200°C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 – 40 minučių. Keptuvėje ant aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Bulves dėkite atgal į orkaitę ir kepkite da...

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau