Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 25

Putinas sudavė Bidenui stiprų smūgį: "Nekaltinkite manęs" dėl infliacijos, "nustokite spausdinti pinigus!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin) yra kantrus žmogus, garsėjantis gebėjimu dešimtmečius ramiai kęsti įžeidimus ir tik tada pasirūpinti, kad kerštas būtų įvykdytas jam tinkamu metu. Tačiau net ir V. Putinui atsibodo klausytis Joe Bideno (Joe Biden) bandymų kaltinti jį dėl JAV siautėjančios infliacijos.

Pasak Putino, JAV ir Vakarų pasaulyje siautėjančios infliacijos priežastis yra gana paprasta. JAV spausdina žaliuosius banknotus taip, tarsi jie išeitų iš mados. Kaip šią savaitę savo kalboje Sankt Peterburgo tarptautiniame ekonomikos forume pabrėžė V. Putinas, per pastaruosius dvejus metus JAV pinigų pasiūlą padidino net 38 proc.

"Kadangi negalėjo ar nenorėjo sugalvoti jokio kito recepto, pirmaujančių Vakarų ekonomikų vyriausybės paprasčiausiai paspartino savo pinigų spausdinimo mašinas. Toks paprastas būdas kompensuoti precedento neturintį biudžeto deficitą", - sakė V. Putinas.

"Jau esu minėjęs šį skaičių: per pastaruosius dvejus metus pinigų pasiūla Jungtinėse Valstijose išaugo daugiau kaip 38 proc.

"ES pinigų pasiūla per šį laikotarpį taip pat smarkiai išaugo. Ji išaugo apie 20 proc. arba 2,5 trilijono eurų".

Putinas nėra vienintelis asmuo, kuris vadina BS Bideno nevykusį bandymą infliaciją sukti kaip "Putino kainų kilimą". Neseniai atlikta apklausa atskleidė, kad tik nedidelė dalis amerikiečių tiki J. Bidenu, kai jis bando kaltinti ką nors, bet ką, išskyrus demokratus ir jų pražūtingą kairiųjų "laisvų pinigų" politiką.

Tik 11 % amerikiečių mano, kad dėl rekordiškai aukštų dujų kainų JAV kaltas Putinas, rodo antradienį paskelbti Rasmusseno apklausos rezultatai. Dauguma vietoj to pirštu parodė į Džo Bideną (Joe Biden).

Pripažinkime, niekas niekada nebalsavo už demokratus dėl jų ekonominio meistriškumo, bet tikrai net toks senstelėjęs demokratų karjeros politikas kaip Džo Baidenas supranta, kad pinigų spausdintuvų įjungimas sukels infliaciją.

Putinas įsiutęs ant Baideno ir ne dėl asmeninio šmeižto - nesąmonių apie "Putino kainų kilimą". Jis pyksta ant Baideno už tai, kad jis sunaikino pasaulio rinkas.

"Taigi, jie atspausdino daugiau pinigų, o kas tada? Kur dingo visi tie pinigai?

"Akivaizdu, kad jie buvo panaudoti atsiskaityti už prekes ir paslaugas ne Vakarų šalyse. Štai kur plaukė naujai atspausdinti pinigai", - sakė V. Putinas.

"Jie tiesiog pradėjo valyti, naikinti pasaulio rinkas".

"Jei 2019 m. pabaigoje prekių importas į Jungtines Valstijas sudarė apie 250 mlrd. dolerių per mėnesį, tai dabar jis išaugo iki 350 mlrd. Pažymėtina, kad augimas siekė 40 procentų - lygiai tiek, kiek pastaraisiais metais buvo atspausdinta neužtikrintų pinigų pasiūlos", - tęsė V. Putinas.

"Amerikos vaidmuo smarkiai pasikeitė. Iš grynosios maisto produktų eksportuotojos ji tapo grynąja importuotoja. Laisvai tariant, ji spausdina pinigus ir traukia prekių srautus į savo pusę, pirkdama maisto produktus visame pasaulyje.

"Akivaizdu, kad toks staigus paklausos, kurios nepadengia prekių pasiūla, padidėjimas sukėlė nepritekliaus ir pasaulinės infliacijos bangą."

Štai ir viskas. Kartais reikia leisti žodį tarti suaugusiajam ir paaiškinti situaciją. Putinas sudavė Džo Bidenui visagalį smūgį ir pastatė jį į vietą. Deja, tik nedaugeliui žmonių pasiseks išgirsti Putino žodžius, nes Vakarų didžioji žiniasklaida neleidžia jo žodžiams pasiekti auditorijos Vakaruose.

Kai jis išsako tokius prasmingus žodžius, kartais tenka paklausti savęs, kodėl jie taip bijo. 

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

13.08.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Bandelės su kopūstais. Labai skanu!
Bandelės su kopūstais receptas. Toliau, kaip visada: gaminame bandeles, kepame juos aliejuje (jo turėtu būti tiek, kad bandelės būtų visiškai panardintos jame).

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:39 Receptai – Patiekalai Nepaprastai skanūs abrikosai sirupe
Gaminame namuose skanius abrikosus sirupe. Abrikosai kruopščiai nuplaunami ir pašalinami kauliukai. Išspaudžiame pusės citrinos sultis. Laikykite vėsioje vietoje. Štai ir viskas! Mūsų abrikosai yra paruošti. Gero apetito!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 16:52 Farmacija planuoja 'paskiepyti' Amerikos vištieną nuo paukščių gripo, (pradėdamas) sąmokslas, nutraukti gyvulininkystę
Šiuo metu paukščių gripo "krizė" yra tik gyvūnų problema. Ji vis dar daro neigiamą poveikį žmonėms, nes masiškai skerdžiami paukščiai, o tai kenkia kiaušinių ir vištų mėsos tiekimo grandinei, tačiau kol kas paukščių gripo "pandemijos" nėra, nors tai ...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau