Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Liepos » 1

Dr. Zelenko, kuris perspėjo, kad yra įtrauktas į "Big Pharmas Assassination List", rastas negyvas

Amerikiečių šeimos gydytojas daktaras Vladimiras "Zev" Zelenko, kuris išgarsėjo ankstyvuoju COVID-19 pandemijos laikotarpiu, pasisakydamas prieš Didžiąją farmaciją ir skatindamas alternatyvius gydymo būdus, ketvirtadienį rastas negyvas savo namuose. Jam buvo 49 metai.

Zelenko gimė Kijeve, Ukrainoje, būdamas trejų metų su šeima persikėlė į Jungtines Valstijas ir apsigyveno Brukline, Niujorko valstijoje. 2000 m. Niujorko valstijos Bafalo universitete jis įgijo medicinos mokslų daktaro laipsnį.

Zelenko išgarsėjo sukūręs "Zelenko protokolą", COVID-19 gydymo būdą, kurį sudaro vaistai nuo maliarijos hidroksichlorochinas, antibiotikas azitromicinas ir cinko sulfatas, ir, kaip pranešama, per penkias gydymo dienas išgydė šimtus pacientų, naudodamas vaistų ir mineralų derinį.

Jo gydymui pritarė net tuometinis prezidentas Donaldas Trumpas (Donald Trump), kuris 2020 m. gegužę sakė, kad pradėjo vartoti hidroksichlorochiną nuo koronaviruso po to, kai V. Zelenko jam rekomendavo jį vartoti.

Nors Zelenkos gydymo veiksmingumą atmetė didžioji farmacija ir didžioji medicinos bendruomenė, vis dar daugybė žmonių tvirtina, kad Zelenka juos gydė ir išgydė.

 

Praėjusiais metais Zelenka vienam interviu davėjui pasakė, kad "aukšto lygio žvalgyba" jam pasakė, jog "Big Pharma" žudikų sąraše jis yra "numeris 2".

"Pasaulis turėtų žinoti, kokie svarbūs tapome, kad tapome grėsme farmacijos pramonei. Aš dėl šių dalykų nesijaudinu, nes Dievas turi daugybę būdų, kaip mane išvesti iš šio pasaulio".

V. Zelenko interviu davėjui sakė, kad nebijo mirties. Jį domino tik tai, kaip padaryti gyvenimą "geresnį žmonijai".

Kitame interviu Zelenka perspėjo, kad dedamos sutelktos pastangos nutildyti tokius tiesą sakančius gydytojus kaip jis, ir įspėjo, kad jei netrukus mirs, tai ne nuo blogos sveikatos ar savo rankos.

Socialiniuose tinkluose platinamoje kritiškoje žinutėje daktaras Zelenko nurodė, kad medicinos pramonėje netrukus įsibėgės establishmento karas prieš tiesos sakytojus, ir geri žmonės turi sukilti, kad sustabdytų jo poveikį kitai kartai.

"Valdžia dabar yra beviltiška, - sako Zelenko. "Tironai žino, kad artėja jų galas, todėl jie įsitvirtino ir dabar ketina pereiti prie visiškos totalitarinės tironijos, bandydami užgniaužti tokius balsus kaip aš."

Zelenkos įkurta organizacija "Zelenko Labs", propaguojanti jo medicininį gydymą, anksčiau šiandien išplatino pareiškimą, kuriame pripažino jo darbą.

"Daktaras Zelenko buvo gydytojas, mokslininkas ir kovotojas už medicinos teises, palietęs milijonų žmonių gyvenimus. Kai kuriuos jų išgelbėjo jo, kaip gydytojo, vaidmuo, o dar daugiau įkvėpė jo žodžiai".

"Su didžiuliu liūdesiu pranešame, kad mirė mūsų įkūrėjas daktaras Vladimiras "Zev" Zelenko", - priduriama pareiškime.

V. Zelenką paliko žmona ir aštuoni vaikai.

Zelenko mirė po kovos su retu vėžiu

Birželio 30 d., sulaukęs 49 metų, mirė po ketverius metus trukusios kovos su retos formos vėžiu. (Susiję: Pfizer" planuoja nužudyti tokius gydytojus kaip Bryanas Ardis ir Zev Zelenko).

Zelenko Labs, organizacija, kurią įkūrė miręs gydytojas, išplatino pareiškimą dėl jo mirties: "Dr. Zelenko buvo gydytojas, mokslininkas ir kovotojas už medicinos teises, palietęs milijonų žmonių gyvenimus. Kai kuriuos išgelbėjo jo, kaip gydytojo, vaidmuo, o dar daugiau įkvėpė jo žodžiai. Jo "Zelenkos protokolas" išgelbėjo milijonus žmonių ir pelnė jam Nobelio premijos nominaciją bei JAV prezidento ir kitų garsių pasaulio lyderių susižavėjimą."

Pasak jo organizacijos, Zelenka, būdamas neturtingų imigrantų vaikas, pakėlęs save ant kojų, tapo amerikietiškos svajonės įsikūnijimu. Jo šeima ir jo įkurta organizacija pažadėjo ir toliau kovoti už tikslus, kuriais jis labiausiai tikėjo.

Žiūrėkite daktaro Zelenkos kalbą turo "ReAwaken America" metu, kurioje jis kalba apie masinio formavimosi psichozę ir COVID-19 vakcinas.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Klausymas, kas šiam žmogui nutiko? Lauksime žinių.... iš pasaulio.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gripo
Gripas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo gripo, gripas, gripo gydymas, gripo receptai, vaistažolės gripui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui
Kraujavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kraujavimo stabdymui, kraujavimas, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:04 Receptai – Patiekalai 5 minutės ir keletas valandų šaldytuve, ir skanus tortas paruoštas!

Patinka jums saldumynai? Esate tikri, kad jūs neprieštaraujate pasmaguriauti skaniu desertu su karšta arbata. Bet, kartais taip nesinori teptis miltais, minkyti tešlos ir ilgą laiką kepti skanėstą orkaitėje.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau