Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 3

Prancūzijos vyriausybė "rekomenduoja" žmonėms vėl pradėti dėvėti veido kaukes ir svarsto dar vieną įpareigojimą

Prancūzija svarsto, ar grįžti prie kaukių, nes padaugėjo hospitalizacijų dėl kovido.

Prancūzijos vyriausybės pareigūnai pradėjo "kviesti" arba "rekomenduoti" žmonėms vėl dėvėti veido kaukes, nes sergančiųjų kokliušu* skaičius pradeda augti.

Jiems pavyko išvengti apribojimų, kurie ne tik atgaivintų antivyriausybinius protestus, bet ir atbaidytų lankytojus nuo šių metų atostogų sezono.

Turistai ir daugelis piliečių džiaugiasi naujomis "laisvėmis", tačiau kiti nerimauja, kad gali prireikti prevencijos priemonių. Reikalavimas viešajame transporte dėvėti veido kaukes buvo panaikintas tik gegužės 16 d.

Breitbart praneša: Vyriausybės duomenimis, per pastarąsias dvi savaites Prancūzijoje sparčiai daugėjo su virusu susijusių hospitalizacijų: per dieną hospitalizuota beveik 1 000 COVID-19 sergančių pacientų. Infekcijos atvejų daugėja ir visoje Europoje bei Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau Prancūzijoje ligoninėse guldomų žmonių dalis yra itin didelė, rodo "Our World in Data" skaičiavimai.

Prancūzijos vyriausybės atstovė Olivia Gregoire (Olivia Gregoire) teigė, kad neplanuojama iš naujo įvesti nacionalinių taisyklių, ribojančių ar nustatančių susirinkimų patalpose ir kitos veiklos sąlygas.

"Prancūzams atsibodo apribojimai", - sakė ji trečiadienį per kanalą BFMTV. "Esame įsitikinę, kad žmonės elgsis atsakingai".

Praėjusį mėnesį Prancūzijoje vykusiuose parlamento rinkimuose prezidentas Emmanuelis Macronas (Emmanuel Macron) prarado daugumą nacionalinėje įstatymų leidžiamojoje valdžioje, o kraštutinių dešiniųjų ir kraštutinių kairiųjų partijos, protestavusios prieš ankstesnes jo vyriausybės vakcinų ir kaukių taisykles, gavo vietų.

Po to, kai premjeras šią savaitę rekomendavo žmonėms atnaujinti kaukių dėvėjimą viešajame transporte, į darbą važiuojanti Rafaelė Vertaldi (Raphaelle Vertaldi) sakė: "Turime kovoti su virusu, bet negalime dėl jo nustoti gyventi."

*Kokliušas – tai ūminė infekcinė liga, kuriai būdingi spazminiai kosulio priepuoliai. Simptomai: sausas kosulys, spazminiai kosulio priepuoliai, sloga, dusulys, kvėpavimo sutrikimai.

Medicininis gydymas

  • Jei vaikas pradėjo sausai kosėti, ypač naktimis, nedelsdami kreipkitės į gydytoją.
  • Kokliušu sergantį vaiką iš pradžių rekomenduojama gydyti ligoninėje, paskui namie pagal gydytojo nurodymus.
  • Gydoma antibiotikais (dažniausiai eritromicinu), juos būtina vartoti 14 dienų, kad būtų tikrai sunaikinti ligos sukėlėjai.
  • Skiriama gleives skystinančių medikamentų (ambroksolis, acetilcisteinas).
  • Jei vaikas dūsta, galima duoti bronchus plečiančių vaistų. Medikamentai, slopinantys kosulį, nepadeda, nes jo nuslopinti beveik neįmanoma.
  • Būtina duoti gerti daug skysčių, maitinti dažnai, bet po nedaug šiltu skystu ir švelniu maistu. Jei kosėdamas vaikas vemia, po 20-30 minučių vėl pamaitinti.
  • Jei būklė negerėja, pakyla aukšta temperatūra, vaikas sunkiai kosti, pradeda dūsti, atsiranda galvos, ausies skausmai, kuo skubiau kreipkitės į gydytoją – greičiausiai liga komplikavosi.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

21.07.2018 laikas 09:32 Receptai – Patiekalai Džiovintos dilgėlių sėklos
Liaudies medicinoje naudojamos visos dilgėlės dalys: lapai, stiebai, šaknys, sėklos. Dilgėlių sėklos turi adaptogeninių savybių, padeda susidoroti su stresu, nuovargiu, endokrininių ligų problemomis, impotencija, skausmu inkstuos...

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 09:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas

Batams nutrynus kojas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas, kojų nutrynimas, receptai kojoms, nutrintos, kojos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau