Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 18

COVID-19 pacientai turėtų žinoti, kad turi teisę atsisakyti gydymo remdesiviru

(Paranormal) Vuchano koronavirusu (COVID-19) sergantys pacientai turi teisę atsisakyti gydymo remdesiviru, teisę atsisakyti būti prijungti prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparato ir teisę be jų aiškaus sutikimo nesušvirkšti eksperimentinės ir mirtinai pavojingos COVID-19 vakcinos.

Gydytojas, chiropraktikas, knygų autorius ir Brighteon.TV laidos "The Dr. Ardis Show" vedėjas daktaras Brajanas Ardis (Bryan Ardis) kalbėjosi su Montana Gazette Radio žurnalistu Džeimsu Vaitu (James White) apie COVID-19 pacientų teisę atsisakyti tam tikro gydymo.

"Žmonės to tiesiog nesupranta. Jei jie matė mano interviu ir matė mano įsipareigojimus, turėtų žinoti, kad šiuo metu Amerikoje ligoninių protokolai yra sukurti taip, kad būtų žudymo institucijos", - sakė B. Ardis. "Jei neateinate į ligoninę su dokumentais, kurie suteikia teisinę galimybę kreiptis į teismą dėl tų protokolų naudojimo, nesate saugūs."

Ardis pabrėžė, kaip svarbu raštu nurodyti, kad COVID-19 pacientai gali atsisakyti gydymo toksišku vaistu remdesiviru. Jie taip pat gali atsisakyti būti prijungti prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparato bet kokioje situacijoje ar bet kokiomis aplinkybėmis.

Gydytojas taip pat perspėjo klausytojus nepasirašyti ligoninės priėmimo formų jų atidžiai neperskaičius arba nepasitarus su advokatu. Kai kuriose priėmimo formose gali būti formuluočių, leidžiančių ligoninės sveikatos priežiūros darbuotojams skirti pacientams COVID-19 vakciną be žodinio pacientų sutikimo.

Todėl Ardis mano, kad labai svarbu, jog žmonės su savimi turėtų tinkamas teisines formas, kuriomis naudodamiesi galėtų išvengti ligoninių piktnaudžiavimo.

"Jei ateitų momentas, kai ištiktų kritinė situacija ir jaustumėte, kad jums reikia vykti į ligoninę, turite turėti su savimi paruoštas šias formas, kad apsaugotumėte savo gyvybę", - sakė Ardis.

COVID-19 sergantys pacientai gali reikalauti, kad būtų gydomi ivermektinu

Ligoninėse koronavirusu sergantys pacientai ne tik turi teisę atsisakyti tam tikro gydymo ir medicininių intervencijų, bet ir gali pasirinkti, kokio gydymo jie nori. (Susiję: Anthony Fauci SUTEIKĖ veiksmingą gydymą nuo COVID-19, kad būtų naudingas didžiajai farmacijai - Brighteon.TV).

Neseniai Virdžinijos valstijos Warrentono mieste esančioje "Fauquier Health" ligoninėje buvo atsisakyta leisti COVID-19 pacientą gydyti ivermektinu.

Kathy Davies, katalikė žmona, penkių vaikų motina ir dešimties vaikų močiutė, jau kelis mėnesius buvo gydoma nuo COVID-19 "Fauquier Health", kai šeima norėjo, kad ligoninė išbandytų ivermektiną.

Fauquier Health" atsisakė tai padaryti, ir Deiviso šeima padavė ligoninę į teismą. Ligoninė sudarė šeimai daugybę teisinių kliūčių, kuriomis buvo siekiama užkirsti kelią ivermektino skyrimui Deiviui.

Tačiau pirmadienį, gruodžio 13 d., Virdžinijos 20-asis teisminis teismas pripažino, kad "Fauquier Health" paniekino teismą, nes atsisakė vykdyti ankstesnius įsakymus, kuriais buvo nuspręsta, kad Deivisui turi būti skiriamos šeimos gydytojo paskirtos ivermektino dozės.

Ligoninei sutikus leisti gydyti ivermektinu, visi jai pateikti kaltinimai bus panaikinti. Tačiau jei ligoninė atsisakytų laikytis, jai būtų skirta 10 000 JAV dolerių bauda už kiekvieną dieną atgaline data nuo gruodžio 9 d.

Užuot susidūrusi su baudomis, kurios gresia už teismo įsakymo nevykdymą, "Fauquier Health" atšaukė visus savo prieštaravimus ir leido šeimos gydytojui duoti Deiviui ivermektino. Pirmąją ivermektino dozę ji gavo gruodžio 13 d.

"Kathy tik vakar vakare pradėjo vartoti ivermektiną, ir tai maldos galia", - sakė šeimos draugas, su kuriuo kalbėjosi "Life Site News".

"Deivisų istorija suteikia teisinio atokvėpio viltį daugeliui šeimų, kurios atsidūrė panašiose situacijose, bandydamos kovoti su medicinos įstaigomis, argumentuotai nusiteikusiomis prieš bet kokį gydymą, kurio nepalaiko FDA [Maisto ir vaistų administracija], kovojant su COVID-19", - rašė Timas Meadsas (Tim Meads) (Tim Meads) laikraščiui "Daily Wire".

"Ši pergalė pabrėžia teisinių veiksmų, kuriais siekiama apginti medicinos laisves, vertę ir gali tapti įspėjimu kitoms ligoninėms, kurios bando atimti iš pacientų jų teises", - "Life Site News" rašė Ashley Sadler.

Fauquier Health į teisinį nurodymą atsakė pareiškimu, kuriame teigė, kad jos svarbiausias prioritetas tebėra "teikti saugią ir kokybišką priežiūrą mūsų aptarnaujamiems pacientams" ir kad jos pagrindinis prieštaravimas dėl ivermektino naudojimo yra tas, kad jį paskyrė ne ligoninėje dirbantis gydytojas.

Duodamas interviu Montanos radijui Ardis supažindino White'ą su tinkamais veiksmais, kaip pasinaudoti teisinėmis formomis, kurios gali priversti ligonines neskirti pacientams vaistų ir medicininių intervencijų, kurių jie nenori. Tai apima ir COVID-19 vakcinos atsisakymą. Visą įrašą žiūrėkite čia:

Pandemic.news pateikia naujausią informaciją apie toksišką vaistą remdesivirą ir veiksmingų gydymo priemonių nuo COVID-19, tokių kaip ivermektinas, slopinimą.

Tarp šaltinių yra ir šie:

Brighteon.com

LifeSiteNews.com

DailyWire.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:22 Receptai – Patiekalai Morka, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Morka, Pienas

Skaityti daugiau

09.07.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai „Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta. Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 12:09 Receptai – Patiekalai Klasiški kotletukai

Paprastas ir labai geras receptas! Išsamus gaminimo būdas, kaip pasigaminti labai skanius kotletus žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau