Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 4

Egipto Raudonojoje jūroje užpuolus rykliui žuvo dvi moterys: ministerija

Egipto Raudonosios jūros pakrantėje esančiame kurortiniame miestelyje per ryklio ataką žuvo dvi moterys, sekmadienį pranešė Aplinkos ministerija po to, kai pasirodė vaizdo įrašas, kuriame, kaip teigiama, užfiksuota viena ataka.

Egiptas, Raudonoji jūra, rykliai, nutikimai, paranormal.lt

"Dvi moteris maudydamasis užpuolė ryklys" Sahl Hasheesh vietovėje į pietus nuo Hurgados, "Facebook" tinkle pranešė Egipto ministerija ir pridūrė, kad jos abi mirė.

Pareiškime nepateikta jokių detalių apie jų tapatybes.

Tačiau Raudonosios jūros gubernatorius Amras Hanafis (Amr Hanafi) penktadienį nurodė trims dienoms uždaryti visus šios vietovės paplūdimius po to, kai "austrų turistei, matyt, ryklio užpuolimo metu buvo nuplėšta kairė ranka".

Penktadienį socialinės žiniasklaidos vartotojai pasidalijo vaizdo įrašu, kurio autentiškumo, datos ir vietos agentūra AFP negalėjo nepriklausomai patikrinti, kuriame matyti, kaip plaukikė kovoja, kol aplink ją pasirodo kraujo bala.

Aplinkos ministerija nurodė, kad darbo grupė dirba, kad "moksliškai nustatytų užpuolimo priežastis ir aplinkybes" ir nustatytų "ryklio elgesio, dėl kurio įvyko incidentas, priežastis".

Raudonoji jūra yra populiari turistų lankoma vieta, kurioje rykliai yra dažni, tačiau retai puola žmones, plaukiojančius leistinose ribose.

2018 m. prie Raudonosios jūros paplūdimio ryklys užmušė čekų turistą. Panaši ataka 2015 m. pražudė vokiečių turistą.

2010 m. per penkias dienas neįprastai arti turistų pamėgto Šarm el Šeicho (Sharm el-Sheikh) kranto per penkias atakas žuvo vienas vokietis ir buvo sužeisti dar keturi užsienio turistai.

Egiptas šiuo metu stengiasi įveikti didėjančią infliaciją ir neseniai nuvertėjusią valiutą.

Šalis labai priklauso nuo pajamų, gaunamų iš turizmo prie Raudonosios jūros, prie kurios atvyksta apie 65 proc. visų šalį aplankančių turistų.

Per pastarąjį dešimtmetį turizmo pramonė patyrė kelis smūgius, įskaitant 2011 m. sukilimą šalyje, po jo kilusius neramumus ir koronaviruso pandemiją.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.06.2019 laikas 09:33 Receptai – Patiekalai Keptuvėje kepti kiaulienos šonkauliukai
Labai paprastas kiaulienos šonkauliukų receptas. Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau