Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 8

JK premjeras neigia vestuvių pokylio vyriausybės rūmuose planus

Ministras pirmininkas Borisas Johnsonas (Boris Johnson) ir jo žmona Carrie nebeplanuoja rengti vestuvių vakarėlio savo vyriausybės rūmuose, penktadienį pranešė Dauningo gatvės šaltiniai po audringos kritikos dėl šio plano.

B. Johnsonas ketvirtadienį paskelbė atsistatydinantis iš konservatorių lyderio posto. Tačiau jis įsigalios tik tada, kai partija artimiausiais mėnesiais išrinks įpėdinį.

Jis buvo apkaltintas savo kadencijos pratęsimu iš dalies dėl to, kad jis ir Carrie jau išsiuntė kvietimus į savo atidėtą vestuvių pokylį liepos 30 d. Čekerse, premjero užmiesčio rezidencijoje.

"Lipame į paskutinį vakarėlį", - penktadienį skelbė kairiosios pakraipos bulvarinis laikraštis "Daily Mirror", taip pat darydamas nuorodą į skandalą dėl užrakintų vakarėlių, kuris padėjo nuversti B. Johnsoną.

Tačiau šaltiniai Dauningo gatvėje teigė, kad tokie pranešimai neteisingi ir kad ieškoma kitos vietos.

Bet kokiu atveju Džonsonų privačios išlaidos, patirtos Čekerse, nebus apmokamos mokesčių mokėtojams, sakė jie.

Pora susituokė per privačią ceremoniją Londone 2021 m. gegužės mėn. Po to dėl Kovido apribojimų jie apsiribojo 30 svečių dalyvavimu sodo vakarėlyje Dauningo gatvėje.

Kritikai sakė, kad B. Johnsonas savo atsistatydinimo kalboje prie Dauningo gatvės 10 turėjo omenyje XVI a. užmiesčio namus, kai vienoje vietoje suklydo dėkodamas "nuostabiam personalui čia, Čekerse".

Carrie, nešina jų mažamete dukrele Romy, stovėjo netoliese su darbuotojais ir likusiais Johnsono kabineto šalininkais, kai jis sakė šešių minučių kalbą.

Jamesas Cleverly (James Cleverly), trečiasis Johnsono švietimo ministras per savaitę po kabineto maišto, sakė, kad naujasis premjeras turėtų leisti jam naudotis Čekersu, jei jis bus išstumtas iki vestuvių šventės.

"Manau, kad jei tai bus padaryta iki to laiko, įtariu, kad būtų gana dosnus naujojo premjero veiksmas leisti tai padaryti", - sakė J. Cleverly BBC radijui.

"Manau, kad būtų chuliganiška neigiamai vertinti du žmones, kurie nori švęsti savo santuoką ir meilę vienas kitam", - sakė jis.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

02.06.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Šiuo receptu gaminu tik puodais – labai skanūs blynai!
Jie labai švelnūs ir išsipūtę – tirpsta burnoje! Suplakame raugintą pieno produktą su kiaušiniais, druska, cukrumi. Įpilkite miltų su soda ir gerai sumaišykite. Išeis tiršta tešla, kuri lėtai slysta iš šaukšto. Dedame dubenėlį su...

Skaityti daugiau

01.08.2018 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Ką daryti esant dirgliosios žarnos sindromui, ką galima naudoti, ko ne?
Probiotikai su prebiotikais ir žymiai didesniais kiekiais nei rekomenduoja medicina oficianallis... bet ar yra šis sindromas iš tikro? Pasidarykite burokėlių testą... suvalgius 150-200 gr burokėlių salotų šlapimas neturi raudonuot...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau